reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

obejrzałam Na dobre i na złe, ale średni odcinek, w sumie nic ciekawego:no: Miki pojechał do pracki,a ja szukam nadal na allegro tych wyprawek ciuszkowych,ale znajduje same zimowe jak narazie:dry:

reklama
Daffi no bo teoretycznie dzieciom rosną później te szóstki ja do około 4 roku zycia miałam wszystkie oprócz mądrości no i wiadomo wiekszość mlecznych:-D. Ale tez na jednym forum czytałam ze jest sporo dzieci którym ząbki wychodzą wczesniej z tym ze mają gorszy start lepiej zeby późnej wyszły

edit trinaa a na kiedy dokłasnie masz termin?

trinaa a ja zpaomnialam wiec obejrze w niedziele o 16:05:D:D:

umi no aj wole jednak zeby wychodzily tak bardziej ksiazkowo:D

daff tak by było idealnie bo zeby sąlepiej zmineralizowane i w ogóle, no ale jak będze to nikt nie wie. Ta to bym chciała zeby dzieci rodziły sie z instrukcjąobsługi i wymienną szczęką:-D
trinaa ooo tez majówka:-) mam nadzeje ze w maju urodzisz:-p będę samolubna:-p

daff tak by było idealnie bo zeby sąlepiej zmineralizowane i w ogóle, no ale jak będze to nikt nie wie. Ta to bym chciała zeby dzieci rodziły sie z instrukcjąobsługi i wymienną szczęką:-D
trinaa ooo tez majówka:-) mam nadzeje ze w maju urodzisz:-p będę samolubna:-p

calkiem niezly pomysl:D
moze ktos kiedys wymysli cos takiego:D

Umi o zgadzam się :-) Instrukcja obsługi wskazana :-) Odliczam czas do "normalnienia" Mai ;-) :-D

Lenka miłych zajęć :-)

Trina fajny czas na rodzenie-całe wakacje przed wami :-)

Daff było o jakiejś lasce z astma co pracowałam w zoo-średnio ciekawe ;-)

trna Jacusie to żyją z reguły swom zycem mój tata miał sie urodzić 1 stycznia to sie wolał urodzić 29 grudnia:-D.Ciekawe jak datę twój synuś sobie wybierze
daff taa to pewnie mnie juz dawno robaki zjedzą:-p

reklama
Do góry