reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hehe to tak samo masz jak ja,.. nawet jak D mówi że nie będe nosić napewno to i tak kupuję bo nie moge sie powstrzymać :-p
yłam w pl zaledwie 3 dni i i tak kupiłam kolejne buty do kolekcji:-D

ps dałam Ci tam linka w poprzednim poście na płaskie buciki zamszowe , może Ci się spodobaja , ale innych fajnych nie widziałam na allegro

reklama
Te ostatnie są super:-) jutro mam wolne,to poszperam jeszcze na tym Allegro może jeszcze coś wynajdę:-)

kaamaa fajne to krzesełko wybrałaś:-)

daffi ja też jestem zawsze zwolenniczką rozmowy, a nie takiego chowania się po kątach, jak dla mnie to mega wnerwiające:-(

no otoz to. wiele razy bylo tak ze mu mowilam ze ma zostac i pogadac ale to tak jakby mial gumowe ucho i sie wsyztsko od niego odbijlo i robil dalej swoje czyli ubieral sie do mamusi.
wkur... mnie juz to.. bo naprawde czlwoiek chce wiele wyjasnic bo po co klotnie... i jeszcze bardziej drazni mnie ze po czyms takim nie przyjdzie i nie przeprosi tyko przytula sie i mysli ze wszystko jest super.

Lolkak no tak to wszytsko wytlumacza dla dziecko poszlo ci dzis tak wczesnie spac.... ehhh te chlopy robia wszystko by miec swiety spokoj a ty sie kobieto w nocy mecz.

Dess bardzo mi przykro... miejmy nadzieje ze wsyztsko bedzie dobrze.

U mnie noc ok Julka raz wstala.. chcialabym zeby nie wstala w ogole czy to mozliwe?
do tego snila mi sie babcia.. piekny sen...
jestem ciekawa czemu sie snila... rzadko sie to zdarza ale dzis mialam piekny i dlugi sen o niej.

Daff a daj spokój. Wczoraj w dzień chciałam sobie trochę przekimać. Ledwo się położyłam a ten przyleciał z krzykiem,że dziecko głodne i co ja robię zamiast ją karmić. Ja mówię,że nie jest a on oczywiście z gębą,że wie lepiej

Dziś mała wstała o 5 i za nic nie chciała się położyć spać:dry: Po 9 rozpoczynamy testować gluten ;-)

hej.
U na sdlipa. S zapommniał że chciałam do mamy jechać to umówił isę z jakimś facetem że do niego pojedzie jaiś sprzet oglądać co chce go kupić. WKurzyłam się.
Jeśłi będzie kasa w tym roku robię prawko mam juz dośc polegania na nim.:wściekła/y:
a dzisiaj randka z dentysta mnie czeka.

ale bym poszła do tej pracy bo wiecie jak ja się zmieniłam od tego siedzenia w domu..? zmierzła, marudna to moje drugie ja. Non stop niezadowolona, chyba mi brakuje przebywania z ludźmi i roboty, wtedy coś można robic i się nie myśli tyle o pierdołach.
ja mam to samo. strasznie mi brakuje kontaktu z ludźmi.
Daffi sKąd ja znam takanieudolnośc u faceta. S co prawda przez ożenkiem siedział sam na tym piętrze a jego rodzice na dole i sam sobie robił jedzenie, podobno. a teraz jak go o coś poprosze to zawsze cos źle zrobi. ale oni wiedza lepiej, co nie?:-D
Mogitka SŁodki Twój Bartuś.

a resztę poczytam później.

paula3 hehe no wiesz moje rozmowy i prosby o rozmowy sa bez efektu.. on wie wsyztsko najlepiej. to motto jego rodziny. Oni sa najmadrzejsi nawet nie da sie pogadac bo w rozmowie zwyklej cie zaczynaja pouczacv ze zle mowisz ze to nie tak i jest tak jak oni mowia;p

Bry
Temat fotelikowy :-p my mamy taki fotelik juz 4 lata i uwazam ze jest niezniszczalny :-D Baby Design PEPE - najnowsza kolekcja! SPRAWDŹ! (1443591072) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Dess współczuje i trzymam kciuki:*

Co do prawka to mi leci juz kurcze 5 rok jak je mam ;-) (4 lata w pazdzierniku bylo)

No i dzis pojechalam zawiesc recepte do apteki to pocałowalam klamke (urlop do 20ego) :dry: ehhhh
No ale pojechalam sama wreszcie samochodem, poszlam chleb kupilam, odchamilam sie :tak: :-) i teraz jak cos to do biblioteki bede jezdzic bo wreszcie mam odpowiednie auto dla siebie ;-)

Głowa mnie boli.... :dry:

hej dziewczyny:)
dzis sobie nawet dluzej pospałam:) hehe;d mały grzeczny w nocy był nie moge narzekać

a widze ze ktos o szpilkach coś hehe mi kuzynka własnie takie śle z Angli

hehehe takie smieszne:-):-D

ps. Bartuś oczywiscie takie słodki po mamusi jest :)

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 26
Paula u mnie podobnie jak u Daff . On jest najmądrzejszy,wie wszystko najlepiej. I już nie raz mówiła, ale on twierdzi,że się zajmuje dzieckiem to nic nie musi zmieniać. Przecież z nią siedzi 10minut jak ja wychodzę jeść i mu ja na silę wciskam.

A co do prezentu to może dostaniesz chociaż jakiegoś większego,bo ten mój to mały był i zaraz trafił do żołądka ;-):-D

reklama
Lolkak ja bym na Twoim miejscu tak się nie dawała..... wiesz o której M wraca z pracy, więc ubierasz się, karmisz małą, on przychodzi je czy coś tam, Ty mu oznajmiasz że wychodzisz na 30 min- 1h zabierasz telefon ze sobą więc może zadzwonić w razie czego, i koniec gadki. Maja to nie noworodek, duża dziewczynka z Niej M da sobie radę.

On też jest rodzicem waszego dziecka!

Do góry