reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
kaamaa fajne to krzesełko wybrałaś:-)

daffi ja też jestem zawsze zwolenniczką rozmowy, a nie takiego chowania się po kątach, jak dla mnie to mega wnerwiające:-(

lolkak udało Ci się z tym lizakiem nie ma co:-D

Dess szkoda,że się nie udało tym razem,ale na pewno będzie dobrze, trzymam kciuki :*

dziewczyny poradźcie mi - jakie buty mam kupić na wiosnę? chodzi mi o to żeby nie były

adidasy,czy takie typowo sportowe, no i nie od razu jakieś baletki, tylko takie

półbuty,do bardziej klasycznego płaszczyka:-)

Trinaa wiesz to zależy od tego jaki masz gust, czy dajesz radę chodzić na obcasach, jest pełno botków na płaskim obcasie, na "kaczuszce" i na szpilce, na pewno muszą być wygodne i luźne bo mogą puchnąć Ci nogi.

Na pewno coś znajdziesz ;-)

Potwierdzone przez lekarza niestety, dostałam Duphaston na podtrzymanie ewentualnej ciąży, ale widzę, że nie ma "czego" podtrzymywać, bo mam normalny okres.
A działać nie będziemy, bo ta ciąża nie była planowana (chociaż ja osobiście bardzo jej chciałam), planować będziemy dopiero za rok, dwa.
Pewnie do tego "poronienia" przyczyniły się stresy i moja choroba, ale i tak już nic nie mogę zrobić, więc nie ma sensu się jeszcze bardziej dołować.

Kamcia dziękuje bardzo kochana :-)
ja kupię to

KRZESEŁKO do karmienia BOGATO WYPOSAZONE KIDSPLAY (1444970985) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Tańsze od tych wszystkich a niczym się od nich nie różni.

Dess oj szkoda... przykro mi.

Jeśli diagnoza się potwierdzi, to możecie zacząć działać, takie połączenie przyjemnego z pożytecznym :-D
Powodzenia.

aaa różni się bo nie ma delfinka ...:-D:-D:-D:-D
no ale masz rację , łądne jest i będa napewno zadowoleni:tak:

Dess... no ale bierzesz ten Dupasthon??
mimo że krwawisz to może się jeszcze udać i możesz podtrzymać ciążę:tak:

Biorę, dla spokoju duszy, że jednak zrobiłam wszystko, no ale piszę, mam normalny okres :( Także szanse dość marne, żeby nie napisać żadne. Ale mam jeszcze czas i mogę się dorobić całej gromadki jeszcze ;) Przynajmniej tak sobie powtarzam

oj trinaaa buty to już rzecz gusu , każdy ma inny więc trudno będzie coś polecić...
ja lubię bardziej z czubeczkami a takie okrągłe to średnio..
ale te co dałas linka sa ładniusie

mam nadzieje że znajdziesz coś fajnego...:tak:
ja to mam tyle butów że aż strach liczyć:eek::tak: na sama zime mam 6 :zawstydzona/y: a już nie wspomne ile mam na wiosnę i lato bo aż za dużo ...
ale ja jestem maniaczką bucików.. heh zawsze jakieś sobie musze kupić jak jesteśmy na ciuchowych zakupach:tak:

Dess ale w razie czego informuj nas co i jak wyszło:tak:

E:
trinaa znalazłam cos takiego na płaskim spodzie z dodatkami bo widziałam ze z klamra wybrałas więc pewnie gładkie by Ci sie nie spodobały i jedne na niskim obcasiku
moze Ci się spodobają
http://moda.allegro.pl/zamszowe-botki-damskie-od-sport-house-fiolet-38-i1449882191.html
http://moda.allegro.pl/k28-czarne-zamszowe-botki-krotkie-saszki-klamra-37-i1456453065.html
http://moda.allegro.pl/hanibuty-botki-zamszowe-azur-bezowe-r-37-i1459905544.html

Ostatnia edycja:
reklama
ViKamcia ja uwielbiam kupować szpilki, choruje na nie normalnie:-D między

świętami,a sylwestrem byłam z Michałem w galerii i na wystawie w CCC stały takie

śliczne czerwone z zamszu na platformie,aż mi się oczy zaświeciły:-) Miki mówi do mnie

"chyba nie masz zamiaru kupować,no przecież nie będziesz teraz obcasów nosić",a ja na

to "ja nie kupię? ja?!" no i oczywiście że kupiłam:-D

Do góry