reklama
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
Daffi kompletnie nie mogę się przyzwyczaic do Twojego avatara, ale za to poznaję Cię już po suwakach;D ale avatarek ładny, tyle, że kojarzy mi się z Umi, nie wiem czemu. Boziu, boję się tego dzisiejszego szczepienia Małej. Oby za bardzo nie wrzeszczała bo zawsze ją było słychac w całym budynku
.Aneta.
Fanka BB :)
Vegas Zuzia bardzo lubi krzesełko
Są dwa tryby: muzyka i nauka.
Jak jest nauka, to jak się kręci wskazówkami od zegarka to są piosenki w których śpiewane są liczby, jak naciśnie się lampe to zapala się kolor i tam krzesełko mówi jaki to kolor, w ksiązeczce są zwierzątka (które Zuzia poodklejała) i jak się przewróci stronę to najpierw zwierzątko wydaje swój odgłos i krzesełko mówi co to za zwierzątko, no i jest jeszcze taki duźy przycisk tam gdzie się siedzi to tam jest alfabet i krzesełko mówi "siedzisz na krzesełku, wstajesz z krzesełka" i takie tam pierdoły
A na trubie muzyka leci po prostu jakaś muzyczka i są piosenki
A grzywkę też związuję, bo ona już do oczek jej wpada ;-)
Daffi kogo Zuzia może Ci przypominać?
Jak jest nauka, to jak się kręci wskazówkami od zegarka to są piosenki w których śpiewane są liczby, jak naciśnie się lampe to zapala się kolor i tam krzesełko mówi jaki to kolor, w ksiązeczce są zwierzątka (które Zuzia poodklejała) i jak się przewróci stronę to najpierw zwierzątko wydaje swój odgłos i krzesełko mówi co to za zwierzątko, no i jest jeszcze taki duźy przycisk tam gdzie się siedzi to tam jest alfabet i krzesełko mówi "siedzisz na krzesełku, wstajesz z krzesełka" i takie tam pierdoły
Ostatnia edycja:
Vegas
no ja mojej już raz ścięłam grzywkę, miała naturalnie na ukos hehehe, ale teraz ma prostą.Vegas Zuzia bardzo lubi krzesełko
Jak jest nauka, to jak się kręci wskazówkami od zegarka to są piosenki w których śpiewane są liczby, jak naciśnie się lampe to zapala się kolor i tam krzesełko mówi jaki to kolor, w ksiązeczce są zwierzątka (które Zuzia poodklejała) i jak się przewróci stronę to najpierw zwierzątko wydaje swój odgłos i krzesełko mówi co to za zwierzątko, no i jest jeszcze taki duźy przycik tam gdzie się siedzi to tam jest alfabet i krzesełko mówi "siedzisz na krzesełku, wstajesz z krzesełka" i takie tam pierdoły
Fajne więc to krzesełko. Mała uwielbia zwierzątka, jesteśmy na etapie uczenia się jak robią zwierzęta dane, pewnie by się jej podobało. I Mała lubi siedziec na krzesełkach takich małych. A drogie to było?
Daffi kompletnie nie mogę się przyzwyczaic do Twojego avatara, ale za to poznaję Cię już po suwakach;D ale avatarek ładny, tyle, że kojarzy mi się z Umi, nie wiem czemu. Boziu, boję się tego dzisiejszego szczepienia Małej. Oby za bardzo nie wrzeszczała bo zawsze ją było słychac w całym budynku
hehhhe avatarek to moje odbicie tylko w duzo ladnieszej wersji;p;p
powodzenia na szczepieniu
lolkak
Październikowa Mama Mai
Daff i jak Julka??
Koniczynka mam to samo Aż boję się ruszać,żeby jej nie obudzić jak już w końcu padła Ale ona ma tak czasem,że jak się obudzi to potrafi leżeć cicho przez godzinę i jak jestem w innym pokoju to nie mam pojęcia,że ona już nie śpi ;-)
Koniczynka mam to samo Aż boję się ruszać,żeby jej nie obudzić jak już w końcu padła Ale ona ma tak czasem,że jak się obudzi to potrafi leżeć cicho przez godzinę i jak jestem w innym pokoju to nie mam pojęcia,że ona już nie śpi ;-)
Vegas
dziś cud jakiś, prawie pół dnia już jestem bez makijażu ale dlatego, że wolę miec świeży makijaż przed wyjazdem. J jedzie z nami bo nie widzi mi się na nogach zasuwac na drugi koniec Pszczyny. Mimo ładnej pogody. Poza tym pewnie w drodze powrotnej byłaby orkiestra wydania Martynki, więc oszczędzę nam
Eliza a Miki już raczkuje?
Eliza a Miki już raczkuje?
Daff i jak Julka??
spi ale rozpalona nadal.
reklama
konniczynka
Szczęśliwa mamuśka :)
Anetka Wrażliwa na dźwięki, to ona jest w trakcie jedzenia Wszystko ją rozprasza W czasie snu nie, ale teraz śpi już 2,5h Nigdy chyba nie miała tak długiej drzemki a ja w nadrabianiu jestem na stronie 4195, więc może jeszcze chwilę pospać ;-p
śliczna jest Zuzia, bardzo do ciebie podobna.
Przed chwilą mała jęczała i się przebudzała. Zajrzałam do niej, bo stwierdziłam, że może jej na brzuchu niewygodnie. Odwróciłam ją na plecy (po minucie spała z powrotem na brzuchu ;-)) i odkryłam przyczynę tak długiej drzemki. Cwaniara znalazła gdzieś w łóżeczku smoczek i sobie go do buzi wpakowała Z przyjacielem widocznie lepiej się śpi ;-)
śliczna jest Zuzia, bardzo do ciebie podobna.
Przed chwilą mała jęczała i się przebudzała. Zajrzałam do niej, bo stwierdziłam, że może jej na brzuchu niewygodnie. Odwróciłam ją na plecy (po minucie spała z powrotem na brzuchu ;-)) i odkryłam przyczynę tak długiej drzemki. Cwaniara znalazła gdzieś w łóżeczku smoczek i sobie go do buzi wpakowała Z przyjacielem widocznie lepiej się śpi ;-)