reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Anetko siwetne sa te getry w paski:D
a Zuzia jak Zuzia zawsze urocza piekna i czarujaca:D
moja mala ulubienica:D
no i kurcze strasznie mi kogos zuzia przypomina ale nie wiem kogo;p

reklama
Daffi kompletnie nie mogę się przyzwyczaic do Twojego avatara, ale za to poznaję Cię już po suwakach;D ale avatarek ładny, tyle, że kojarzy mi się z Umi, nie wiem czemu. Boziu, boję się tego dzisiejszego szczepienia Małej. Oby za bardzo nie wrzeszczała bo zawsze ją było słychac w całym budynku:p

Vegas Zuzia bardzo lubi krzesełko :tak:
Są dwa tryby: muzyka i nauka.
Jak jest nauka, to jak się kręci wskazówkami od zegarka to są piosenki w których śpiewane są liczby, jak naciśnie się lampe to zapala się kolor i tam krzesełko mówi jaki to kolor, w ksiązeczce są zwierzątka (które Zuzia poodklejała) i jak się przewróci stronę to najpierw zwierzątko wydaje swój odgłos i krzesełko mówi co to za zwierzątko, no i jest jeszcze taki duźy przycisk tam gdzie się siedzi to tam jest alfabet i krzesełko mówi "siedzisz na krzesełku, wstajesz z krzesełka" i takie tam pierdoły :-p
A na trubie muzyka leci po prostu jakaś muzyczka i są piosenki :tak:

A grzywkę też związuję, bo ona już do oczek jej wpada ;-)

Daffi kogo Zuzia może Ci przypominać? :-p

Ostatnia edycja:
Vegas Zuzia bardzo lubi krzesełko :tak:
Są dwa tryby: muzyka i nauka.
Jak jest nauka, to jak się kręci wskazówkami od zegarka to są piosenki w których śpiewane są liczby, jak naciśnie się lampe to zapala się kolor i tam krzesełko mówi jaki to kolor, w ksiązeczce są zwierzątka (które Zuzia poodklejała) i jak się przewróci stronę to najpierw zwierzątko wydaje swój odgłos i krzesełko mówi co to za zwierzątko, no i jest jeszcze taki duźy przycik tam gdzie się siedzi to tam jest alfabet i krzesełko mówi "siedzisz na krzesełku, wstajesz z krzesełka" i takie tam pierdoły :-p
A na trubie muzyka leci po prostu jakaś muzyczka i są piosenki :tak:

A grzywkę też związuję, bo ona już do oczek jej wpada ;-)

Daffi kogo Zuzia może Ci przypominać? :-p
no ja mojej już raz ścięłam grzywkę, miała naturalnie na ukos hehehe, ale teraz ma prostą.
Fajne więc to krzesełko. Mała uwielbia zwierzątka, jesteśmy na etapie uczenia się jak robią zwierzęta dane, pewnie by się jej podobało. I Mała lubi siedziec na krzesełkach takich małych. A drogie to było?

Daffi kompletnie nie mogę się przyzwyczaic do Twojego avatara, ale za to poznaję Cię już po suwakach;D ale avatarek ładny, tyle, że kojarzy mi się z Umi, nie wiem czemu. Boziu, boję się tego dzisiejszego szczepienia Małej. Oby za bardzo nie wrzeszczała bo zawsze ją było słychac w całym budynku:p

hehhhe avatarek to moje odbicie tylko w duzo ladnieszej wersji;p;p

powodzenia na szczepieniu

Daff i jak Julka??

Koniczynka mam to samo :-D Aż boję się ruszać,żeby jej nie obudzić jak już w końcu padła :-D Ale ona ma tak czasem,że jak się obudzi to potrafi leżeć cicho przez godzinę i jak jestem w innym pokoju to nie mam pojęcia,że ona już nie śpi ;-)

dziś cud jakiś, prawie pół dnia już jestem bez makijażu:p:p ale dlatego, że wolę miec świeży makijaż przed wyjazdem. J jedzie z nami bo nie widzi mi się na nogach zasuwac na drugi koniec Pszczyny. Mimo ładnej pogody. Poza tym pewnie w drodze powrotnej byłaby orkiestra wydania Martynki, więc oszczędzę nam:p

Eliza a Miki już raczkuje?

Vegas z tego co pamiętam to płaciliśmy ok. 90 z przesyłką, ale to używane było:tak: nowego bym nie kupiła, bo kosztuje ok. 160 zł :sorry:
No i powodzenia na szczepieniu. Zuzia za każdym razem darła się jakby ją ze skóry obdzierali :sorry:

Daff i jak Julka??

Koniczynka mam to samo :-D Aż boję się ruszać,żeby jej nie obudzić jak już w końcu padła :-D Ale ona ma tak czasem,że jak się obudzi to potrafi leżeć cicho przez godzinę i jak jestem w innym pokoju to nie mam pojęcia,że ona już nie śpi ;-)

spi ale rozpalona nadal.

reklama
Anetka Wrażliwa na dźwięki, to ona jest w trakcie jedzenia :-D Wszystko ją rozprasza :-D W czasie snu nie, ale teraz śpi już 2,5h Nigdy chyba nie miała tak długiej drzemki :szok: a ja w nadrabianiu jestem na stronie 4195, więc może jeszcze chwilę pospać ;-p
śliczna jest Zuzia, bardzo do ciebie podobna.
Przed chwilą mała jęczała i się przebudzała. Zajrzałam do niej, bo stwierdziłam, że może jej na brzuchu niewygodnie. Odwróciłam ją na plecy (po minucie spała z powrotem na brzuchu ;-)) i odkryłam przyczynę tak długiej drzemki. Cwaniara znalazła gdzieś w łóżeczku smoczek i sobie go do buzi wpakowała :-D Z przyjacielem widocznie lepiej się śpi ;-)

Do góry