reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Daffi biedna Julka:-(
kama mi się też podobał "Och Karol 2", choć myślałam, że to będzie jakaś kontynuacja, a nie powielanie pomysłu "och Karol" . Ale ja lubię Adamczyka, Adamka czy jak mu tam:-) Głównego aktora:-D:-D:-D:-D:-D więc film z nim mi się podobał:tak:
femme Hehe, może Nina prowadzi jakieś drugie, ciekawsze nocne życie ;-)
anetka Od czego ta opuchlizna?!
Obejrzałam przed chwilą filmik z teletubisiami. Rewelacja:-D:-D:-D:-D:-D I jak pięknie mała je:tak: Kiedy moja po jedzeniu będzie taka czysta?:-p
vegas Daj znać jak będziesz po szczepieniu i jaka waga:tak:
Eliza Podrzuć tego krupniku, to może moja też coś zje:sorry: Na razie ze stałych posiłków to chętnie je tylko ryż preparowany:-D Dziś rozsypała go z paczki i wyjadała z podłogi:-D A kilkanaście minut wcześniej kaszki nie chciała:sorry:

A moja śpi już...ponad 1,5h:szok::szok::szok::szok: Na brzuchu i z nogą poza łóżeczkiem :-D więc nadrabiam bb:-D i się boję iść siku zrobić, żeby szum spuszczanej wody nie wybudził małej, zanim nadrobię zaległości:-D:-D:-D:-D

reklama
Anetko jeszce chwila i ladnie bedzie nabierac;p;p
i tak przepieknie je.

Vegas ja nie wiem jakie ty masz zdanie.. ja bym nie wstawila ale decyzja nalezy do Ciebie:)

konniczynka ja mam tak samo! boje sie isc do toalety zeby szum spuszczanej wody Julki nie obudzil w chwili kiedy naprawde che by pospala bo mam cos waznego do zrobienia;p

anetka nie no wkurzylam sie na to ze zupki miksowanej nie chcial jesc, i dalam mu krupniku a ten zjadl:-) zle tam napisalam pewnie;-) albo niejasno:-p
Vegas... hmmm moze nie wstawiaj tego zdjecia na nk ;-)
koniczynka a ugotuj sama krupnik moze i twoja zje... ja koncze gotowanie mu zupek, zanim nasza zupe doprawie, itd odleje dla Mikiego troche pociumkam widelcem i bede dawac:tak:
Daffi, koniczynka a mój teraz zasnol w wózku, przy radiu glosno grajacym i tak spi w swoim pokoju, radoi gra w pokoju obok:-) :-D współczuje wam

ok nie wstawię:) też tak pomyślałam, że dziwnie poza wygląda a na prawdę to zdjęcie było cyknięte z zaskoczenia, ale wyszło jak wyszło;)

bawiłam się trochę kontem na fb, ale nie mam za wiele czasu na to, niczego nie kumam, więc zdeaktywowałam konto, czy jak się to tam nazywa, zawsze mogę na nowo aktywowac, ale na razie jakoś mi się tam nie podoba:p:p może jakbym miała cały dzień luzu to bym kombinowała a tak to właśnie mi się Mała obudziła;) a wieczorem najczęściej Małż nad głową stoi i jak nie mam @ to go nosi haha;D

No nic, odezwę się z krótką notką poszczepienną:))

Ostatnia edycja:
vegas ja też nie wstawiałabym tego zdjęcia. A propos, to ostatnio mój kolega wstawiał zdjęcia swojej narzeczonej- nie wiem, czy za jej zgodą, ale byłam w szoku. W ultra mini i dekolcie do pępka, a jeszcze w takich pozach wyzywających, że to na okładkę playboya bardziej y pasowało niż na nk
Elizka Moja to teraz po prostu nic z łyżeczki nie chce :-( A krupniku nigdy nie robiłam (P. nie jada zup), więc nawet nie potrafię :-D
Normalnie mała też zasypia przy radiu, bo ja nie lubię ciszy w domu, ale dziś wyjątkowo cisza i proszę jak ładnie śpi. Może muszę tak częściej robić ;-) Bo zazwyczaj o drzemka max 30min

Ostatnia edycja:
samo zdjecie ladne ale wiesz takie od tylu wyglada jak poza dziwna....
ja ogladajac na nk takie zdjecia zygam heheh...
teraz tyle tego jest..
choc twoje to i tak pikus w porownaniu do reszty:D

wywolaj je sobie i w ramke opraw:D

vegas ja też nie wstawiałabym tego zdjęcia. A propos, to ostatnio mój kolega wstawiał zdjęcia swojej narzeczonej- nie wiem, czy za jej zgodą, ale byłam w szoku. W ultra mini i dekolcie do pępka, a jeszcze w takich pozach wyzywających, że to na okładkę playboya bardziej y pasowało niż na nk
hehe. Wiesz mi się wydaje, że też dużo zależy od tego co chcesz pokazac fotkami. Ja nie jestem typem, który uwielbia się pindrzyc jak dziwka, nie znoszę takich dziewczyn i sama nie chciałabym byc tak odbierana choc nieraz mi laski takie zdanie przypinają bo mam duży biust i jak mam bluzkę to mam w biuście dopasowaną co jest rzeczą normalną, przecież nie będę chodziła z workiem na śmieci na sobie, ale to już czasem jest zazdrośc i nic nie poradzisz. Czasem jest normalne zdjęcie a laski widzą to co chcą widziec, lub faceci, to już czasem wyobraźnia też działa. Ja miałam raz jedno zdjęcie co siedzę na podłodze ubrana normalnie, długi rękaw, brak dekoltu, rybaczki, ale były takie co za plecami obgadały, że zachowuję się jak panienka lekkich obyczajów. Pewnie temu, że biust się rzucał w oczy spod bluzki? Przecież se go nie wytnę;/

Daffi
nie popadłam w samozachwyt:p mi się na tym zdjęciu moje włosy podobają;D;D mam wreszcie długie:D 1.5 roku temu miałam całkiem krótkie:)

Martynka znowu fałszywy alarm zapuściła:)
dziś też słonko u nas, ale słyszałam, że ma byc nawrót mrozów..

Ostatnia edycja:
koniczynka jakaś ropa mi się zbiera na dziąśle :sorry: ostatnio skruszył mi się ząb, więc myślę, że może jakiś stan zapalny od tego.. Muszę do dentysty się wybrać :sorry:
Za rok Twoja córcia na pewno też tak będzie jadła ;-):-p
To Emilka aż taka wrażliwa na hałas? Czy po prostu tak długo śpi, że w każdej chwili może się obudzić? ;-)

Daffi no zapewne tak, kwestia wprawy :tak:

Vegas ja bym na Twoim miejscu nie wstawiła;-) ładnie wyszłaś, ale jednak trochę hmm "kusząco" ;-);-)

Eliza to tylko się cieszyć :-) nie będziesz musiała osobno Mikiemu gotować, zje to co Wy i dobrze ;-)

Pokażę Wam kilka fotek z dzisiaj ;-) Kurcze teraz ja mam chyba manie na robienie Zuzi zdjęć :-p
Zuzia bardzo podoba mi się w tym kolorze- pomarańczowym ;-)
Zobacz załącznik 326141Zobacz załącznik 326142Zobacz załącznik 326143Zobacz załącznik 326144Zobacz załącznik 326148

hehe. Wiesz mi się wydaje, że też dużo zależy od tego co chcesz pokazac fotkami. Ja nie jestem typem, który uwielbia się pindrzyc jak dziwka, nie znoszę takich dziewczyn i sama nie chciałabym byc tak odbierana choc nieraz mi laski takie zdanie przypinają bo mam duży biust i jak mam bluzkę to mam w biuście dopasowaną co jest rzeczą normalną, przecież nie będę chodziła z workiem na śmieci na sobie, ale to już czasem jest zazdrośc i nic nie poradzisz. Czasem jest normalne zdjęcie a laski widzą to co chcą widziec, lub faceci, to już czasem wyobraźnia też działa. Ja miałam raz jedno zdjęcie co siedzę na podłodze ubrana normalnie, długi rękaw, brak dekoltu, rybaczki, ale były takie co za plecami obgadały, że zachowuję się jak panienka lekkich obyczajów. Pewnie temu, że biust się rzucał w oczy spod bluzki? Przecież se go nie wytnę;/

Daffi
nie popadłam w samozachwyt:p mi się na tym zdjęciu moje włosy podobają;D;D mam wreszcie długie:D 1.5 roku temu miałam całkiem krótkie:)

Martynka znowu fałszywy alarm zapuściła:)
dziś też słonko u nas, ale słyszałam, że ma byc nawrót mrozów..

ja mam nadzieej ze sie nie gniewasz:D
poprostu uwqazam ze zdj ladne alena nk sie nie nadaje:)

reklama
Daffi oczywiście, że się nie gniewam:)) przecież nie po to pytałam Was o zdanie by się obrażac haha:D
Anetka no ładnie Zuzi w tym kolorku choc mi tam się podoba we wszystkich, w których do tej pory ją widziałam. A i w ogóle w wersji kucykowej jest bombowa:) a powiedz mi fajne to krzesełko uczydełko? jakie ma funkcje? aha zauważyłam ostatnio, że Ty Zuzi spinasz w kucyka nawet grzywę. Muszę zobaczyc jak Martynka w tej wersji będzie wyglądac bo tak to robię jej 2 kicki i ma swoją prostą grzywę do tego. Czasem spinam spinką, ale rzadko bo ją ściąga;)

już 1.5h Mała śpi:) to będzie pełna siłek u lekarza:p

Ostatnia edycja:
Do góry