femme Lepiej nie pisz więcej o Ninie, bo ci ją podmienię z zazdrości
Ja mam małego diabełka-sadystę w domu;-)
w dodatku ostatnio znowu ma napady histerycznego płaczu, chyba znowu przez zęby. Wczoraj i dziś dała tatusiowi popalić- niech wie, ile trudu wymaga zajmowanie się dzieckiem
Ślub planujecie?
kaama Ja już jestem na 6. dniu
Dziś mnie wzdęło i jak do tego lekko wypięłam brzuch, to wyglądałam jak w 6.miesiącu ciąży
Mój jak czasem nie moze nabrac łyzeczką to nabiera palcami wkłada na łyzeczke i siup do buzi
A długo już tak wymiotuje, bo nie w temacie jestem? Zatruł się czymś czy to jakaś infekcja? Moja siostrzenica ma zapalenie ucha i chyba od tego wymioty i biegunkę:-(
Doczytałam, że jelitówka- powinno wkrótce przejść
lolkak A kiedy ściągasz? Mi zawsze najlepiej szło ściąganie ok.24
albo po nocy, przed pierwszym karmieniem. Ściągałam z jednego cyca, a drugiego zostawiałam dla małej. Mam laktator ręczny avent i nie narzekam.
Możesz zastąpić jeden posiłek kaszką mleczno-ryżową, wtedy będziesz mogła "zaoszczędzone" mleko ściągnąć i będzie do kaszki bezmlecznej.
anetka Powodzenia i wytrwałości usypianiu
daffi dużo zdrówka dla Julki
kamcia Mam do ciebie pytanko z racji tego, że koło UK mieszkasz;-) Zastanawiam się, czy moja siostra ma robić jakieś zakupy w Pl dla noworodka? Np. w aptece?
Byłam na tym USG z siostrą. Fajnie było. Po powrocie wyciągnęłam swoje zdjęcia z usg, książeczkę ciąży itp. i sobie przypomniałam, jak mi się ciąża podobała