reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Lolkak dzieki :-D
Paula ja tez uwielbiam rybke po grecku i praktycznie co miesiac dwa staram sie ją robic bo poprostu jest pysznaaaa. :-D

A ja tam nie robilam nigdy usg 3D i nie załuje;-) mam nagrane płytki z kazdej ciazy ze zwyklego usg i pamiatka jest, no i wszystkie karty ciaż tez są oczywiscie;-)

Paula myslisz że by mnie zrobiła, najbliższa apteka otwarta w niedzielę jest w Białym, jutro J mi kupi, bo sam już gada że to głupota, że dychę na test załuję.

No pewnie że fajnie, tylko o to chodzi że mamy, kuchnię połączoną z salonem, i małą sypialnię, i nie ma za bardzo gdzie drugiego łóżeczka wcisnąć, ale z J rozmawialiśmy że kupimy kołyskę na kółkach żeby przewozić z pokoju do salonu na noc.
O cos w tym stylu:
ŁÓŻECZKO-KOŁYSKA SIMPLICITY 3 W 1 FIRMY CONECO (1412918589) - Aukcje internetowe Allegro

Mówisz że wszystkie znaki wskazują na to że jutro u mnie będziesz to jak już będziesz pewna to czekam na znaki dymne :-D:-D
Zasztyletować Cię nie zasztuletuję od razu, najpierw zgwałcę bo szkoda takiej dooopki na zmarnowanie :-D:-D
( co ja pieprzę :-D)

Witam się niedzielnie:)
a ja bym nie chciała bobaska teraz, jakby się bobas urodził Martynka miałaby niecałe 2 latka, taka nieporadna jeszcze. Poczekamy aż będziemy na swoim, wówczas będzie już samodzielna:D

Słonko u nas świeci:)
A ja senna, głowa rozwala na maxa, do 3 oglądaliśmy z J film, pewnie stąd teraz ten ból głowy. Około wtorku ma @ byc, już trochę czuję jajniki i ból podbrzusza;)

co do mojej senności zastanawiam się czy to aby nie anemia? Miałam w ciąży a od porodu nie brałam już tabletek. Po 10ym zrobię sobie chyba badania krwi. Za dobrze to ja się nie odżywiam. Z zielonych rzeczy tylko szczypiorek lubię i ogórek:p

Ostatnia edycja:
no to ja wam teraz napisze cos na poprawe humoru.
wczoraj julka szalal sobie do 9 i pozniej M poszedl ją kapac.
poszlam z nim chwile sie z julka po wyglupialam jak sie kapala cos M mnie wkurzyl wiec wyszlam i trzasnelam drzwiami.
ja ogarnelam pokoj przygotowalam mleko itp...
slysze ze wychodza z lazienki ale cos nie moze m drzwi otworzyc.
wniosek: zatrzasnely sie!
walczylismy troche myslelismy ze uda sie otworzyc.
ale niesttey nie szlo..
M wyjal szybe z drzwi i podal mi przez nia julke zebym mogla ja wypielegnowac dac jesc i ona sobie poszla spac wtedy a my walczylismy z drzwiami dalej.
w koncu zadzwonilam po brata moze on wiecej poradzi niz ja czy M.
ale brat mowi ze niestty tam gdzie klamka sie popsulo! M pol drzwi srubokretem wydlubal by dobrac sie do tej wkladki. po godzinie otworzyly sie drzwi ale wkladka zepsuta i to najparwdopodobniej przez moje trzasneicie drzwiami.
drzwi z dziura weic mysle o kurde co teraz... przypom,nialo mi sie ze chwile wczesniej wynoszac szafke od tv z M dfo piwnicy bo przemeblowanie robilismy staly tam drzwi lazienkowe.
fakt ze nei nasze no ale co zrobic cos tzreba miec.
przyniosl M te drzwi z bartem i wstawili. z tym ze te drzwi rowniez wkladki niemialy ale nie mialy dziur i byly w stanie o niebo lepszym.
teraz pozostaje wkladke kupic i wstawic;p
a ja musze oduczyc sie trzaskac drzwiami;p

Daffi u nas było kiedyś podobnie, ale chyba gorzej bo przyszła znajoma rodziców i w kibelku się zatrzasnęła:p w identyczny sposób i też wyciągali szybkę z drzwi z wc:) Już znajoma miała tą dziurą po szybie wychodzic, ale drzwi się otwarły;D Jakimś cudem:p Hehe. Do dziś są 'obżarte':p Tata zapewne próbował je też jakimiś sprzętami otwierac.

Daffi Hehe, mieliście przeboje:-D
kaamaa Najważniejsze, że nawet jeśli (tfu, tfu) wyjdą 2 kreski, to nie będzie tragedii:tak:

To tylko ja płaciłam 300zł za 3D?! Zdzierstwo w tym "Big City":dry:
U nas ciężka noc, nie wiem, co się małej stało, ale od 1.30 ciągle musiałam do niej biegać:dry: O 6ej zrobiła sobie ostateczną pobudkę, ale byłam tak zmęczona, że P. do niej wygoniłam i jeszcze godzinkę pospałam. A mała dopiero o 12ej padła ze zmęczenia, oczywiście na brzuchu na podłodze:-D
P. poszedł na spacer, a ja piorę, odkurzam, myję łazienkę i wc, podłogi, jeszcze obiad będzie trzeba naszykować:dry:
Ale wieczorkiem mają wpaść znajomi, to trzeba trochę ogarnąć w mieszkaniu:-D

Dafii hahaha wariatka, a co by bylo gdybyscie Ty z M sie tam zatrzasnelia julka by spala :-D ;-) hehehehe

wtedy juz nie moglibymy patrzec na jak najmniejsze uszkodzenia drzwi i poprstu albo ja albo m potraktowalibysmy je z buta.
ale jakie to szczescie ze to sie zepsulo w takiej sytuacji a nie jak ja bym sama byla w domu z julka i kacprem!
do lazienki z tel nie chodze wiec nie mialabym jak zadzwonic do m nawet

reklama
Cześć dziewczyny;-)

Vegas skąd Ty masz to słonko u siebie?:-) u nas ponuro jak diabli:-( zrób badania,będziesz spokojniejsza i mniej się będziesz męczyć

Daffi niezła przygoda:-D dobrze ,że Julka była z Wami:-)

Kaamaa taka kołyska fajna rzecz, sami mamy taką tylko,ze drewnianą i troche inną niż są np. w necie,bo tam są przeważnie na kółkach,a my mamy na biegunach i większą,bo mniej więcej takich rozmiarów jak łóżeczko:-) i teraz się zastanawiam co z normalnym łóżeczkiem...:dry:

Eliza mnie też narobiłaś smaka na rybkę:tak: jesteś kolejną osobą, jaką spotykam, która podgrzewa rybę po grecku, u mnie w rodzinie zawsze na święta itd. jedliśmy na zimno z chlebem, dopiero u teściowej się nauczyłam na ciepło jeść:-)

Musiałam jeszcze dzisiaj "garować" w pracy od rana, potem byłam w sklepie po farby i tapetę z moim ślubnym,bo stwierdził,że odmaluje już pokój dla Jacentego :-)

Do góry