reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Matko już się bałam,że będe miała dzisiaj masę do nadrabiania,a tutaj proszę, koleżanki sobie zrobiły wolne od pisania ;-)

EWI jakoś mi tak zawsze szkoda,kiedy ktoś ma jakiś talent i tego nie wykorzystuje:-)

Vegas boskie te palmy,naprawde ekstra:-)

a jakiej długości te filmiki??:szok:

u mnie za dokładne badanie + 30 min filmik + kilka zdjęć (na zawołanie- jak spytałam czy może to pstryknąć to pstrykał i tak kilka razy)
to dałam 150 zł:tak::tak:

w pierwszej ciąży płaciłam 150e(tu w ie) badanie i też 30 min filmik ale miałąm 39 zdjęć(dokładnie) pani sama pstrykała co chwile:-D

no ale w przeliczeniu zarobków do wydatków to tak jakbym płaciła 150zł więc też byłam zadowolona:-p
oj, króciutkie:) nie pamiętam dokładnie ile mają, ale może nawet nie po 30s. Tak więc wiesz, lepiej jeden długi, ale ten lekarz robi tak to jest tak:) i tak jestem zadowolona:)

a ja jestem nadal non stop ospała, co mam chwilkę to śpię, już trzeci dzień tak, do tego moje ukochane piwo mi nie smakuje, niedobrze mi. Masakra.
Dziś byliśmy na zakupach pampersowych i kaszkowych, u babci J., u teściowej, więc Mała była nieźle padnięta. O 21.40 usnęła.

Ostatnia edycja:
tu zawsze takie pustki w weekend?:-)
Vegas- objawy ciąży?:-D

My 3D w ogóle nie mieliśmy,ale za to zwyczajne czarno-białe musiałam mieć 1-2 razy w miesiącu..Połowkowe trwało prawie godzinę, ale żadnych zdjęć nie dostaliśmy później. Trochę szkoda,bo nie mamy żadnej pamiątki :)
w mojej syt ciąża byłaby nie na miejscu;) Musimy pospłacac raty by na swoje wreszcie iśc. zresztą tabletki jadam:)
Ja miałam co miesiąc foty z usg a na 3D jechałam do innego lekarza bo moja ginka mimo dobrego zwykłego sprzętu nie miała opcji 3D.

:szok:Jedna strona do nadrobienia jestem w szoku :-D

No i @ dalej niet :dry: jutro zrobię test, bo nie idzie wytrzymać w tej nie pewności.

Ja na 3d-4d byłam na połówkowym prywatnie, zdjęcia mam filmik chciałam babka coś tam gadała że zasłania coś, jak dla mnie to ewidentnie chciała na kolejne naciągnąć, bo u nich ciąży nie prowadziłam, a niech się pocałują za samo wejście do gabinetu 80 zł płacisz :baffled:
Za godzinne USG zapłaciłam 180 zł więc jeszcze w granicach zdrowego rozsądku.

A my mieliśmy dziś wyskoczyć na kręgle, ale doopa z tego będzie bo mi coś w nadgarstku strzyknęło i nie dam rady nic podnosić :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
hej
a co tu takie pustki:-D malusko do nadrabiania;-)
kaama a ile ci sie spóźnia okres? chcecie nastepne bobo juz?
u mnie za zwykle usg 100zl lub 120zl. prywatnie ;]

Nom ide odgrzewac powoli rybke po grecku na obiadek ;-)
Miłej niedzieli zycze :*

reklama
Lolkak 150 zł za zwykłe :szok: a ile płaciłaś za to z przepływami?

E:

Eliza w sumie to nie dużo 3 dni, ja mam książkowe cykle 28 dniowe, i dla mnie takie opóźnienie to anomalia na maxa.

Miki ślicznie wygląda na tym zdjęciu :-)
a jak Hanię ścięliście, bardzo ładnie, nie buntowała się że tak na krótko?

Ostatnia edycja:
Do góry