reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
hejoo.

Tesciowa ma do nas 40 km... ale jej brat pracuje w naszym miescie wiec jakby chciala to by mogla byc codziennie u nas,jak my tam jestesmy to malo Amelce w tylek nie wejdzie tak nad nia skacze-pierwsza wnusia najbardziej oczekiwana. Ale to nie zmienia faktu ze do wnuczki ma nie przyjezdzac...ze ciagle my mamy jezdzic...co 2 dzien dzwoni kiedy przyjedziemy... .( tym bardziej ze wysprzatalam dom i nawet ciasto zrobilam:szok:)
Mała ma jakies szorstkie plamki a nozce ciekawe od czego,chyba zaraz zadzwonie umowic sie na wizyte do lekarza.
Bombel mi coś zasnac nie chce a jak ładnie spala dzis...w nocy od 23.15(robimy postepy juz nie 24:-p)do 5.30:szok:

Ostatnia edycja:
mnie 200zł, ale miałam 32 zdjęcia i 10 filmików:) no plus bardzo dokładne badania:)

a jakiej długości te filmiki??:szok:

u mnie za dokładne badanie + 30 min filmik + kilka zdjęć (na zawołanie- jak spytałam czy może to pstryknąć to pstrykał i tak kilka razy)
to dałam 150 zł:tak::tak:

w pierwszej ciąży płaciłam 150e(tu w ie) badanie i też 30 min filmik ale miałąm 39 zdjęć(dokładnie) pani sama pstrykała co chwile:-D

no ale w przeliczeniu zarobków do wydatków to tak jakbym płaciła 150zł więc też byłam zadowolona:-p

Ostatnia edycja:
Witam się w południe ;-)

Mam chwilę wolnego, bo M gdzieś wybył ;-)

Gosia zazdroszczę tak długiego spanka :-)

Co do USG to ja tylko miałam raz 3D a tak to standardowe "czarnobiałe" ;-) na NFZ. Niestety jak byłam na połówkowym (wtedy prywatnie) to mi facet źle zrobił pomiary i musiałam robic je jeszcze raz :wściekła/y:

U mnie szaro i ponuro - nie chce mi się wychodzić na spacer z małą :dry:

witam i ja...
posdprztane wsio dzis sie obrobilam ale musialam po leniuchowacjeszcze troche po tym bo zmeczylam sie;p;p;p
julka niezniszczalna... no spac mi gamon moj maly nie chce i oooo!
kocha robic mi na przekor:D

konczy mi sie prac drugie pranie tylko obiad zrobie i wsio:D

moj szogun spi od jakis 20 minut;p
teraz to az mi sie nudno zrobilo;p

Ostatnia edycja:
witam dziewczyny :)
dawno nie pisalam, ale czasami was poczytuje, jak mam chwilke czasu. moj Kacper nie dosc ze kolka go meczy to jeszcze ostatnio przechodzil skok rozwojowy i taki marudny i placzliwy byl, ze szok. caly czas mi wisial na rekach. teraz mi zasnal wiec mam chwilke i postanowilam sie do Was odezwac :) troszke sie ze Wami stesknilam. we wtorek mamy z Kacprem na szczepienie, a w srode mam na kontrol do ginekologa. no i ostatnio zaczelo nam sie z S. ukladac, pomimo tego ze jednak mieszkam u rodzicow. no i co do tej jego odsiadki to dostal areszt domowy, wiec poltora miesiaca nie moze sie z domu ruszyc, jedynie tylko co do pracy i spowrotem, ale sie bardzo ciesze z tego przynajmniej mam go na miejscu.
a co tam u Was?
witam nowe mamusie, gratuluje kolejnych zabkow i pierwszych krokow :)

lolkak Mykam zaraz na spacerek, a przez ciebie to chyba jeszcze przy okazji do McDonald's skoczę na lody z karmelem;-)
andrewa To nieciekawie:no: Zdrówka dla Kubusia!!!
vegas faktycznie zdolnego masz męża:tak: Fajnie w ciąży wyglądałaś, zresztą teraz też;-)
beacia Współczuję kolek:-( Fajnie, że ci się jednak z twoim układa:tak:
Właśnie zjadłam bigosik i zaraz idę na spacerek, bo słoneczko pięknie świeci:-)
Mała od rana zrobiła dwie płynne zielono-żółte kupy. Ciekawe, czy to od kaszki z malinami, którą wczoraj pierwszy raz na śniadanie dostała? Mam nadzieję, że więcej takich kup nie będzie.

reklama
Do góry