reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
VEGAS - no bo oni do 21 pracują zanim się ogarną to tak o 22 można coś robić :dry: a wczoraj po 1 jakoś wyszli :-p

GOSIA - mi mała też w gościach nigdy nie spała :dry: ale spokojnie się zachowywała w sumie ale wkurzające to było bo jak nie chodziła spać o swojej porze to później cały dzień rozregulowany

VEGAS - w photoshopie sobie sprawdź :-p zresztą lepiej na jaśniejszy sobie sprawdzić bo wtedy bez problemu jak coś do ciemnego przejdziesz a z ciemnego na jasny już gorzej

PAULA - hehe no nieźle :-p ja tam nawet lubię jak kuba ma wolne bo wtedy go gonie do roboty :-D :-p a ja mam luzik teraz poszedł małą do przedszkola zaprowadzić i po śniadanie a ja nadal w łóżku w piżamie :-p ... kurde też bym sobie pograła w NFS :-p zamień się na dzień :-D :-p

KONICZYNKA - to ty hardcor jesteś tyle nadrobić :-D zdolną córcię masz :-) na ostatnim zdjęciu to ona tam śpi na tej podłodze ? :-D:-p

AGATECZKA - ja też chodzę późno spać :dry: zazwyczaj koło 2 w nocy nie mogę się przestawić

KAAMAA - " mój sposób jest bardzo prosty, pokręcić trochę tyłkiem :-D i już mogę M jak ciastolinę ugniatać :-D" :-D:-D:-D mam to samo ...faceci :-D :-p

ANETKA - ktoś kiedyś oduczał chyba OLCIA że po prostu nie wstała i nie dała poryczał poryczał ale w końcu zasnął tak z 2 noce a później już się oduczył wołania w nocy o mleko ona to pewnie z przyzwyczajenia robi ;-)

TRINAA - 3mam kciuki ;-)

No a my dzisiaj dzień wolny z Kubą małą do przedszkola zaprowadza właśnie tak do 14-15 żeby chociaż posiedziała bo w zeszłym tygodniu tylko 2 dni była ;-)
Jak mi się uda to zajrzę później :-p

Witam sie i ja...
Julka probowala dzis cyrkowac wnocy 2 razy ale jakos sie udalo.. ale raz jak juz zeszla z lozka to myslalam ze bedzie swirowac jednak wstala po krem i przyszla z nim do lozka i zasnela;p

konniczynka ja musze pwoiedziec zetwoja mala rozbawila mnie do łez!
jakie fajne pozycje do snu ma:D no i gratuluje nowych umiejetnosci:)

ja do lekarza nie pojde dzis niestety.... juz za pozno i nie ma miejsc! bede musiala jutro dzownic po 7 i moze jutro sie zalapie:/
ale dzis to juz mam katastrofe!

Paula tak Pks-em albo Busem, 33 dziennie do Nas jeździ, 40 minut i jesteś na miejscu .

To jak CI przesiadka nie straszna, to pakuj Daniela i Zuźkę i migiem do Nas. :-D

Trinaa ja też kciuki zaciskam.

Znowu mnie mdli :wściekła/y:

Jestem w szoku ile napisałyście!! I kiedy ja to niby mam nadrobić?:-D U mnie ciocia z ameryki wczoraj przyjechała... eh a myslałam ze moze o mnie zapomni:-p. Poza tym zaliczyłam dzisiaj glebe wychodzac ze sklepu, ubrałam sobie płaskie buty zeby sie nie poslizgnac to takiego orła wywinełam ze sam z siebie zaczełam sie smiać:-p Doszłam wiec do wniosku, że to poswiecenie które zaowocowało w ból łydek, bo przyzwyczajona jestem chodzic non stop na obcasach, było zupełnie nie potrzebne:-p

idę ponadrabiac chociaż trochę

Paula my zawsze stawiamy na samym końcu, a jak nie to przecież pks-y schowki mają, więc bezproblemowo.

No właśnie mam powody do myślenia :-D zobaczymy 27 ma @ przyjść, zobaczymy.

Umi :-D:-D :sorry: zawsze mnie bawi jak ktoś się wyłoży...

paula u nas tez nie odsniezaja chodników ani nic:-p tamtej zimy cały czas smigałam w kozakach obcas 10 cm:-p ani razu sie nie wywróciłam, w tym roku tez w nich chodziłam 3 razy ubrałam płaskie buty a z tego 2 razy w nich glebę zaliczyłam:-p. Co do prezentów to nie przywiozła;/ same wydatki tylko przez nią:-p
kaamaa ja usiłuje zachować pozory i nie smieje sie zaraz koło biednego przewróconego człowieka ale jak go mine to juz pękam:-p

reklama
Do góry