reklama
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
nie widziałam ani jednej ani drugiejNo femme jest na maxa ładna, olenka też jest bardzo ładna (pisała tu), no i dorom jest super laska ale daaawno jej nie było...
Anetka i przeszedł ból?
Aaaa i Kasiuch super Lachon. Jak Barbie wygląda hehe. Ale to komplement Podoba mi się taki typ urody.
Vegas
oj to niestety nie pamiętam Oleńki.. a szkoda.Vegas olenka pokazywała swoje zdjęcie
Co do bólu to już aż tak bardzo nie boli, albo mogłoby w ogóle nie boleć może piwko bardziej znieczuli
Mi dziś wybitnie źle po piwie;/ małż film ogląda w tv a mieliśmy na dvd obejrzec, pewnie nim puści to już padnięta będę i tradycyjnie w połowie filmu usnę. Jak zawsze gdy leżę w trakcie oglądania
Ej myślicie, że lepiej by mi było w jasnym blondzie czy w ciemniejszym kolorze niż mam? Ja myślę nad farbnięciem się na jasny blond. Trochę się boję bo nigdy jeszcze się nie farbowałam..
Ostatnia edycja:
.Aneta.
Fanka BB :)
Vegas chyba femme też wstawiała fotkę z jakiejś imprezy z olenką jezeli dobrze pamiętam...
A co chcecie oglądać? My dzisiaj włączyliśmy sobie "Projekt dziecko" ale jakaś masakra nie wiem czy w ogóle połowę obejrzeliśmy i wyłączyliśmy.
A co chcecie oglądać? My dzisiaj włączyliśmy sobie "Projekt dziecko" ale jakaś masakra nie wiem czy w ogóle połowę obejrzeliśmy i wyłączyliśmy.
Vegas
mąż od brata wziął 'zakazana rzeczywistośc'. Ciekawe o czym;>Vegas chyba femme też wstawiała fotkę z jakiejś imprezy z olenką jezeli dobrze pamiętam...
Vegas
jakiś ruski film. Dobra lecę oglądac z małżem;* dobrej nocki!:*Vegas nie oglądałam nie mam pojęcia co to.
konniczynka
Szczęśliwa mamuśka :)
Planowałam dziś wieczorowo-nocną naukę na jutrzejszy (dzisiejszy :/) egzamin, a tymczasem wieczór był pod znakiem allegro, a noc poświęcam na BB ;p P. w Kętrzynie to mnie nie goni do łóżka i nie marudzi, że znowu na forum siedzę ;p Nadrobiłam jakieś 40stron!!! Przy okazji zjadłam 7 jogurtów i dużą paczkę paluszków z sezamem :/ Nie odpiszę, bo za dużo tego, ale postaram się już nie robić aż takich zaległości i być w miarę na bieżąco. Choć ciężko wam dotrzymać tempa, jak nie mogę codziennie tu zaglądać i chcę się czasem wyspać ;p
Zaraz mała się obudzi na cyca, potem się położę spać. Mam zatem niewiele czasu, by zajrzeć do notatek. Dobrze, że ma być test i dopiero na 13, to się nad ranem poduczę.
Tylko ciekawe, co ja ubiorę na egzamin, bo po nocnym obżarstwie brzuch mi jeszcze większy się zrobił i spodni nie dopnę ;p
E.: Jeszcze tylko się pochwalę, że Emilka w 3 dni nauczyła się siadać z leżenia na brzuszku, raczkować i stawać w łóżeczku. A przy okazji zasypiać ze zmęczenia po nowych wyczynach na podłodze lub na czworakach ;pZobacz załącznik 320582Zobacz załącznik 320580Zobacz załącznik 320581Zobacz załącznik 320583
Zaraz mała się obudzi na cyca, potem się położę spać. Mam zatem niewiele czasu, by zajrzeć do notatek. Dobrze, że ma być test i dopiero na 13, to się nad ranem poduczę.
Tylko ciekawe, co ja ubiorę na egzamin, bo po nocnym obżarstwie brzuch mi jeszcze większy się zrobił i spodni nie dopnę ;p
E.: Jeszcze tylko się pochwalę, że Emilka w 3 dni nauczyła się siadać z leżenia na brzuszku, raczkować i stawać w łóżeczku. A przy okazji zasypiać ze zmęczenia po nowych wyczynach na podłodze lub na czworakach ;pZobacz załącznik 320582Zobacz załącznik 320580Zobacz załącznik 320581Zobacz załącznik 320583
Ostatnia edycja:
reklama
Liza
Fanka BB :)
hej laski.
Ale nadrabiania... na szczescie weekend juz sie skonczyl wiec bede na bierząco :-)
Vegas kurcze ja tam cos podczytalam o twojej sytuacji i Ciszczerze współczuje... alejestem z Tobą:*
Paula pokaz ty sie mi bo ja cie jeszcze nie widzialam
Miki mi cos marudzi chyba go uspie zaraz...
koniczynka gratuluje nowych zdolnosci malej... moj jeszcze nie potrafi polowy tego co wymienilas bo cóz w łóżeckzu nie chce siedziec łozbuz...;]
a co tu taka pustka z rana?
Ale nadrabiania... na szczescie weekend juz sie skonczyl wiec bede na bierząco :-)
Vegas kurcze ja tam cos podczytalam o twojej sytuacji i Ciszczerze współczuje... alejestem z Tobą:*
Paula pokaz ty sie mi bo ja cie jeszcze nie widzialam
Miki mi cos marudzi chyba go uspie zaraz...
koniczynka gratuluje nowych zdolnosci malej... moj jeszcze nie potrafi polowy tego co wymienilas bo cóz w łóżeckzu nie chce siedziec łozbuz...;]
a co tu taka pustka z rana?