reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

kaamaa ja sie wybieram od porodu i cos mi nie po drodze ostatnio sobie obiecywałam ze we wrześniu pójdę i terazmamy styczeń. No ale nie określiłam w którym roku:-D to uznajmy ze słowa dotrzymam
anetka tez tak miałam ale teraz wiesz na podłodze spimy bo wiecej miejsca i przynajmniej sie wyspie a i tak nie raz dostane z kolana w głowe albo budze sie z młodym miedzy nogami:-D

reklama
Ja w sumie tez juz zmykam spac.. Julka niby pieknie spi ale nigdy nie wiadomo. a jeszze byc moze mam kacpra na rano wiec calkiem bede nie do zycia.

Dobranoc

paula to dobrze, że się nie zraziłaś i że Ci się podoba :-) więc pisz jak najcześciej. Mówię Ci, kilka dni popiszesz i już od nas odejść nie będziesz mogła :-):-):-p
To niech Twój partner (chłopak czy mąż?) szybko do jakiegoś sklepu nocnego leci i zaopatrzy się w odpowiednie akcesoria :-D:-D

Ja lecę już Zuzię usypiać, bo sama nie chce zasnąć :sorry:

witam wieczorkiem ehhh czuje sie słabo niedobrze mi i do tego brzuch mi twardnieje chciałabym juz urodzić cieszyć sie maluszkiem:)

KAAMAA - nie no taka zdolna chyba nie jest :-p musiała bym spróbować mówiłam jej a ona powtarzała później siebie wycięłam i posklejałam efekt taki :-p :
[video=youtube;GpImoWKrVX4]http://www.youtube.com/watch?v=GpImoWKrVX4[/video]

TRINA - ;-) czasami zdarzają się takie odchyły ale zawsze wraca do normy w końcu to nie jest forum "wejdź i się wyżyj" :-p :-D :-) ... ja uwielbiam chodzić po Ikei :-) świetne rzeczy tam mają raj dla mnie :-D :-p

To Nina jak miała jakoś 1,5 roku tak weszła na okno a okno było otwarte mieszkam na 2 piętrze jeszcze burza była i deszcz lał więc parapet mory ...a co jest najlepsze ? że okno było zamknięte było na tą mini wentylację i ona sobie sama to okno otworzyła :no: koszmar wtedy przeżyłam z 30 minut ryczałam i ją ściskałam a poszłam do drugiego pokoju (bo była w pokoju gdzie są same zabawki ) tylko dlatego że jakoś cicho było i coś mnie tknęło jakieś przeczucie ... koszmar :no:

AGATECZKA - witamy ;-)

ANETKA - ja dzisiaj Ninę prawie 2 godziny usypiałam :no: bo miała drzemkę w dzień ale się nie poddałam i przed 22 spała :-p :-) a Zuza już śpi ? :-)

CHWILAMI - uu szkoda :dry: no ale trzeba próbować dalej :-)

PAULA - "mam dziś taką ochote na jakieś przytulańce,że mi sie zaraz kołtun wywinie" :-D:-D:-D rozwaliłaś mnie :-D :-p

Dobra uciekam bo mój wrócił do jutra ;-)

Chwilami trzymam kciuki za Wasze starania;-)
Veronica niektórym mamusiom (np.mnie:-D) się pokręciło i siedzą do późna:-)
Migotko już niedługo-bedzie dobrze:-)

reklama
Do góry