reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

kaamaa a tak chcesz sprawdzic czy wszystko ok czy zeby antykoncepcje dobrać
anetka tak Kacper ma drzemke miedzy 11 a 12 na całe 45 min max ana weekendzie w sobote spał mi az 25 min za to w niedziele wcale nie zasnął bo obudził sie o 8:40 i miał siły az do 19:-p

reklama
Witam Panie :) otóż niestety @ przyszła z czego ani ja ani Mój szczególnie zadowoleni nie jesteśmy :( Kolejna okazja w marcu albo i później zależy jak urlop dostanę. Porażka. A jeśli chodzi o usypianie do wczoraj we 3 kobietki próbowałyśmy siostrzeńca uśpić i nic...kwadrans góra był spokój, znudziała mu się jedna ciocia to w ryk i dopiero jak przyszła druga to się uspokajała na...kwadrans :-D cfaniak i kobieciarz nam rośnie...3 miechy ma szkrad a rządzi domem niczym hrabia :-)

umi Ty to masz dobrze z Kacprem! :-p

Chwilami mam nadzieję, że następnym razem się uda :tak::tak: Trzymam kciuki!

Ostatnia edycja:
anetka co do zasypiania nie moge narzekać. Ale jednak w nocy to wiesz:/ czasem jest spoko a czasem nie moge go uspokoić:-(
chwilami przykro mi ale trzymam kciuki za staranka.

umi o nocy to Ty mi nic nie mów :-p ja wcale nie mam lepiej. Mała wredota jeszcze żadnej nocy całej nie przespała, a przeciez już prawie 2 lata ma! :sorry::sorry: do 18 roku życia będzie mi się budziła na mleczko? :sorry:

anetka mój sie budzi i woła "mama pit" a jak mu nie daje to sie drze chyba ze sciele na podłodze to jest w stanie bez picia zasnąć... doszłam do wniosku ze czasem to jemu sie po prostu w nocy nudzi:-D imusi sie napic

Mi mała padła o 19 oczywiście przy cycu:dry: Pewnie za chwilę wstanie,bo po paru minutach ssania zasnęła.

Wy piszecie,że chcecie żeby wasze dzieci umiały jeść łyżeczką- ja marzę,żeby Maja od czasu do czasu wydoiła butlę pod moją nieobecność ;-):-D

a moja niedawno Tez zasnela i tez przy cycu o 20 zjadla butle razem 140 pierwszy raz nigdy tyle nie wpałaszowala,nie chciala zasnac apodoila cyca i spi....w łóżeczku jak narazie

A Nam idą kolejne zęby Julka budzi się z płaczem co chwilę, teraz jej posmarowałam i chyba na dobre zasnęła.

Umi chcę zrobić badania, cytologię i jeśli nie będziemy się starać o drugiego bobasa to też o anty podpytać.

Chwilami szkoda że nic nie wyszło, daj Wam czas, na pewno się uda:tak:

umi My to nigdy nie prześpimy całej nocy :-):-p i do nas w dodatku Zuza codziennie do łóżka sobie przychodzi, bo ona łóżeczka tylko wiesz jakie łóżko i to mnie najbardziej wkurza, bo się jeszcze rozpycha, a jej nogi rano są na mojej twarzy :sorry:

reklama
Do góry