reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

umi moja tak samo! Dzisiaj np. biegła i tak się przewróciła, że broda zdarta i krew z ust się lała :eek: masakra :-p

edit:
Agateczka witaj ;-) pisz jak najczęściej. Napisz coś o sobie. Będzie chłopiec czy dziewczynka? Wiesz już?

Ostatnia edycja:
reklama
anetka no mój ostatnio sobie czyms nos podrapał ale pojecia nie mam jak bo nawet on sam nie zauwazył tego, ale nie zapomnie jak uczył sie chodzić i udeżył we framuge drzwi:/ masakra myslałam ze sobie zęby wybił
Agateczka witaj napisz cos wiecej o sobie:-)

umi jak Zuzia się przewróci czy uderzy w buźkę i jej krew leci to też zawsze się boję czy z ząbkami wszystko ok. Do tej pory pamiętam jak moja kuzynka była malutka, uczyła się chodzić i wybiła sobie górne jedynki bo się przewróciła.. i jak taki wampirek bez tych jedynek wyglądała do jakiegoś 6-7 roku życia, aż jej te stałe zęby wyrosły.

Agateczka -witaj:)

Anetka- pociesze Cię Adaś co prawda w łożku jest, ale spać nie zamierza, skacze po tacie rozbrykany. Za pare minut gasze tv i spać.

lenka Adasiowi to się akurat nie dziwię, bo o 18 się obudził :-p Zuza leży, ogląda te Teletubisie, niby przymierza się do spania, ale jakoś nie chce zasnąć :sorry:

hm to ja was teraz wnerwie mój kacper od 19:20 śpi:-p

lenka ty jak usypiasz Adasia to gasisz wszystko? Ja dzis zapomniałam ochrzanic tomka żeby muzykę w kompie przyciszył jak mały zasypiał i chodził TV i komp. Kompa mamy u małego, a ze tomek słucha dość głosno i zawsze z basami to ciezko przy tym spać. Dałam małemu herbate i poszłam na tv mysle sobie zaraz bedzie chciał dokładke to wtedy mu powiem żeby ściszył 10 min mineło a młody nic ide patrze a ten przy tym huku smacznie spi:tak::-D

umi a Kacper ma w dzień drzemkę, że tak szybko zasypia? W sumie on wcześnie rano się budzi, to nie dziwne, że szybko śpi. Moja do 10 śpi rano to wieczorem nadrabia :-p
Jak Zuzka zasypia to trzeba wszystko wyłączyć, no chyba, że jest bardzo zmęczona to zaśnie wszędzie i w każdej pozycji. Ostatnio zasnęła na siedziąco na fotelu :-D:-D:-)

reklama
kaamaa nam się akurat trafiło,bo otworzyli w Łodzi, a tak to najbliższa była jakoś 200 km od nas. Dzisiaj kupiłam parę pierdółek do kuchni,pościel i takie tam,ale dla malucha też coś pewnie kupię,bo fajne praktyczne rzeczy mają:-)

Agateczka witam :-)

Do góry