reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

umi moja tak samo! Dzisiaj np. biegła i tak się przewróciła, że broda zdarta i krew z ust się lała :eek: masakra :-p

edit:
Agateczka witaj ;-) pisz jak najczęściej. Napisz coś o sobie. Będzie chłopiec czy dziewczynka? Wiesz już?

Ostatnia edycja:
reklama
anetka no mój ostatnio sobie czyms nos podrapał ale pojecia nie mam jak bo nawet on sam nie zauwazył tego, ale nie zapomnie jak uczył sie chodzić i udeżył we framuge drzwi:/ masakra myslałam ze sobie zęby wybił
Agateczka witaj napisz cos wiecej o sobie:-)

umi jak Zuzia się przewróci czy uderzy w buźkę i jej krew leci to też zawsze się boję czy z ząbkami wszystko ok. Do tej pory pamiętam jak moja kuzynka była malutka, uczyła się chodzić i wybiła sobie górne jedynki bo się przewróciła.. i jak taki wampirek bez tych jedynek wyglądała do jakiegoś 6-7 roku życia, aż jej te stałe zęby wyrosły.

Agateczka -witaj:)

Anetka- pociesze Cię Adaś co prawda w łożku jest, ale spać nie zamierza, skacze po tacie rozbrykany. Za pare minut gasze tv i spać.

lenka Adasiowi to się akurat nie dziwię, bo o 18 się obudził :-p Zuza leży, ogląda te Teletubisie, niby przymierza się do spania, ale jakoś nie chce zasnąć :sorry:

hm to ja was teraz wnerwie mój kacper od 19:20 śpi:-p

lenka ty jak usypiasz Adasia to gasisz wszystko? Ja dzis zapomniałam ochrzanic tomka żeby muzykę w kompie przyciszył jak mały zasypiał i chodził TV i komp. Kompa mamy u małego, a ze tomek słucha dość głosno i zawsze z basami to ciezko przy tym spać. Dałam małemu herbate i poszłam na tv mysle sobie zaraz bedzie chciał dokładke to wtedy mu powiem żeby ściszył 10 min mineło a młody nic ide patrze a ten przy tym huku smacznie spi:tak::-D

umi a Kacper ma w dzień drzemkę, że tak szybko zasypia? W sumie on wcześnie rano się budzi, to nie dziwne, że szybko śpi. Moja do 10 śpi rano to wieczorem nadrabia :-p
Jak Zuzka zasypia to trzeba wszystko wyłączyć, no chyba, że jest bardzo zmęczona to zaśnie wszędzie i w każdej pozycji. Ostatnio zasnęła na siedziąco na fotelu :-D:-D:-)

reklama
kaamaa nam się akurat trafiło,bo otworzyli w Łodzi, a tak to najbliższa była jakoś 200 km od nas. Dzisiaj kupiłam parę pierdółek do kuchni,pościel i takie tam,ale dla malucha też coś pewnie kupię,bo fajne praktyczne rzeczy mają:-)

Agateczka witam :-)

Do góry