reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hehe to ja mialam hardcore jak hania miala 2 lata a Daniel rok... kurcze, wszedzie go bylo pelno:dry: i zawsze guz, do tej pory jak sie przewrócil gdy mial rok i 3mies, rozciol czolo i ma blizne... i mu zostanie... krew tryskala... nigdy tego nie zapomne... teraz jest lepiej... o wiele lepiej..... :-)
Ciekawe jaki bedzie Miki.... oby grzeczny....;-)

reklama
Paula a propos fikolandu mam nadzieję, że Julka do wiosny zacznie chodzić, bo na rekach pomiędzy tymi tunelami, tego klocka :-D nie dam rady nosić.

Skoro jesteś co weekend, to może byśmy się na początek same spotkały?, bo wiadomo z dzieciakami to ciężko pogadać.

Ciekawe jak nasz maluszek będzie się sprawował;-)
A w ogóle tak dla rozluźnienia powiem Wam,że byłam dzisiaj pochodzić po sklepach:-) w Ikei widziałam cudne pomysły na pokoik dla dziecka,aż byłam gotowa zrobić zakupy całe,ale oczywiście jeszcze czekam ;p

Ja napisze do tematu jedno... było miło ale sie skonczyło.Mam nadzieje daff że postarasz sie nie siac zamentu bo w tym momencie przychylam sie całkowicie do femme, od pierwszego postu zaczynasz. Tyle mojego do tego tematu

A co do nieszczęśliwych wypadków mój młody przeszedł sam siebie... poszłam zrobić sobie picie a ten podstawił sobie pod okno nocnik, ze swojego pokoju przyniósł sobie stoliczek i wylazł na parapet. Tzn jak do niego doszłam to kleczal na parapecie i próbował przesadzić kwiatka chyba bo trzymał go za łodyge... Jak on na to wpadł to pojecia nie mam:/

Trinaa w Ikei jest dużo fajnych rzeczy, ja mam stamtąd szafę i komodę. Niestety najbliższy sklep jest 180 km od Białegostoku.

E:

Umi aż boję się pomyśleć coby się stało żeby Kacper spadł:no:
Dzisiaj Julka tez z kanapy spadła, nauczyła się wchodzić, ale schodzić nie umie i wykorzystała moment jak byłam w łazience, na szczeście na tyłek poleciała.

Ostatnia edycja:
umi te nasze dzieci to 18stki nie dożyją jak tak dalej będą się zachowywać :sorry::sorry: dobrze, że okno nie było otwarte!!
Dobij mnie... Kacper śpi? :-p:-p:-p bo moja rozbrykana ciągle :sorry:

umi to cale szczescie ze mlody nie wypadl z okna. a wysoko mieszkasz?

Moja julka po kapieli dobrze nie sknczyla jesc a juz spala;p

Mi mała padła o 19 oczywiście przy cycu:dry: Pewnie za chwilę wstanie,bo po paru minutach ssania zasnęła.

Wy piszecie,że chcecie żeby wasze dzieci umiały jeść łyżeczką- ja marzę,żeby Maja od czasu do czasu wydoiła butlę pod moją nieobecność ;-):-D

reklama
anetka mnie to piszesz ja sie modle żeby do 2 urodzin dożył:-D czasem tak stoje i patrze jak on biega to normalnie mnie ciarki przechodzą:confused2:
daff no troche wysoko 3 i ostatnie piętro wiec miałby skad spaśćale jeszcze nie obczaił jak sie okno otwiera na całe szczescie
kaamaa to mój umie schodzić a kiedyś zarył głową o podłoge nie wiem co on myslał ze go złapie z odległosi 2 metów stojąc do niego tyłem czy co:/ ale pretensje miał w każdym bądź razie do mnie, ze go bolało:-D
Elizka ja te okna jak otwieram to staram sie uchylaćale jak by lepiej pociągnął to faktycznie mogłoby być wtedy kiepsko

Do góry