Dajcie spokój nie dajcie się sprowokować wpadły takie i znowu zamieszania robią cholera wie po co już od pierwszego posta jakieś dogryzkinależy zaniechać i będzie spokój już była mowa że forum nie jest po to żeby się kłócić zrobiła się znowu fajna atmosfera i nie ma co tego niszczyć przez docinki niektórych którzy na siłę szukają awantury :-)
ANETKA - Ja Ninę w miarę przestawiłam przyzwyczaiłam ją że nie ma drzemki w dzień i wtedy chodzi mi spać o 20 i śpi do rana :-) ale jak zaśnie w dzień ...to jest lipa i jazda do północy![]()
lala uwazaj co piszesz.
nikt sie nie czepia ciebie to sie tez nie wtracaj! nie wtyka sie nosa w nie swoje sprawy!
Anetka podkreslasz juz drugi raz ze jestesmy tu bezuzyteczne!
najpeirw dostajemy pw ze mamy wrocic ze bylo fajnie z nami teraz zas piszesz ze mamy stad wypier.... bo bez nas bylo lepiej.
oczywiscie nie piszesz tego wprost!
ale forum na szczescie jest dla wszysckich i czy to si ekomus podoba czy nie pisac tu moze kazdy.
wiec dajcie juz spokoj i pzowolcie innympisac.
Lenka wspolczuje chorobska! wracaj szybko do zdrowia!
u mnie Julka tez ma taki kaszel dobrze ze juz dzis lzej! ale poczatki byly kiepskie zwlaszcza dusznosci w nocy!
balam ze mi sie udusi!
a jeszce wczoraj dostalam wezwanie na szczepienie jak wiedza ze dziecko chore bo bylam u lekarza!