reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dajcie spokój nie dajcie się sprowokować wpadły takie i znowu zamieszania robią cholera wie po co już od pierwszego posta jakieś dogryzki :sorry: należy zaniechać i będzie spokój już była mowa że forum nie jest po to żeby się kłócić zrobiła się znowu fajna atmosfera i nie ma co tego niszczyć przez docinki niektórych którzy na siłę szukają awantury :-)

ANETKA - Ja Ninę w miarę przestawiłam przyzwyczaiłam ją że nie ma drzemki w dzień i wtedy chodzi mi spać o 20 i śpi do rana :-) ale jak zaśnie w dzień ...to jest lipa i jazda do północy :-p

lala uwazaj co piszesz.
nikt sie nie czepia ciebie to sie tez nie wtracaj! nie wtyka sie nosa w nie swoje sprawy!

Anetka podkreslasz juz drugi raz ze jestesmy tu bezuzyteczne!
najpeirw dostajemy pw ze mamy wrocic ze bylo fajnie z nami teraz zas piszesz ze mamy stad wypier.... bo bez nas bylo lepiej.
oczywiscie nie piszesz tego wprost!
ale forum na szczescie jest dla wszysckich i czy to si ekomus podoba czy nie pisac tu moze kazdy.
wiec dajcie juz spokoj i pzowolcie innympisac.

Lenka wspolczuje chorobska! wracaj szybko do zdrowia!
u mnie Julka tez ma taki kaszel dobrze ze juz dzis lzej! ale poczatki byly kiepskie zwlaszcza dusznosci w nocy!
balam ze mi sie udusi!
a jeszce wczoraj dostalam wezwanie na szczepienie jak wiedza ze dziecko chore bo bylam u lekarza!

reklama
Dafii jakby to była prawda co napisałaś, to złamałabyś regulamin, ale na szczęście nie pisałam Ci w PW, żebyście wróciły :-D:-D

Kiedys to tu nie bylo pewnych osób i bylo zajebi***e:-( kazda chyba teskni za dawnym forum ale cóz....

spadam zajac sie dziecmi, i swoimi obowiazkami, zajrze jak pojda juz spac:*

Kiedys to tu nie bylo pewnych osób i bylo zajebi***e:-( kazda chyba teskni za dawnym forum ale cóz....

spadam zajac sie dziecmi, i swoimi obowiazkami, zajrze jak pojda juz spac:*

Eliza ja tesknie tez za czasmaijak tu bylo fajnie jakies 4-5 miesiecy temu! taka rodzinna atmosfera i w ogole....

Anetka wiesz nie chodzi mi o PW dokonca w tym sensie tylko tu na MM na ogolnym bylo pisane...
zle sie wyrazilam post wczesniej

DAFF - lala to sobie mów do koleżanek i sobie sama nie pozwalaj udzielam się tutaj więc to jest moja sprawa prawda jest taka że wpadasz tu i już w pierwszym poście piszesz z podtekstem wiadomo do kogo później jak widzisz że nikt się tym nie przejął próbujesz prowokować dalej po co ? uwielbiasz być w centrum uwagi co ? już dawno to zauważyłam nie dam Ci tej satysfakcji wali mnie czy jesteś tu czy nie po prostu nie czytam Twoich postów bo mnie Twoja osoba nie interesuje ale jak wpadasz i prowokujesz znowu burdel na forum robisz i skłócasz osoby to już wybacz ale jest moja sprawa. a teraz chodź raz zachowaj się z godnością i odpuść nie ciągnij tematu i udowodnij że nie wróciłaś tylko po to żeby zrobić zamieszanie ty nie będziesz zawadzać mi ani ja Tobie darujmy sobie te dziecięce przepychanki bo przez to robi się nie przyjemnie. tyle.

Daffi ale to chyba nie do mnie powinnaś pisać, bo ja nic takiego nie napisałam.

edit:
Dobra idę z pieskiem na spacer, a później zrobić Zuzce kolację i ją wykąpać :tak: mam nadzieje, że jak wrócę to nie będę musiała żadnych kłótni czytać :-p

Ostatnia edycja:
DAFF - lala to sobie mów do koleżanek i sobie sama nie pozwalaj udzielam się tutaj więc to jest moja sprawa prawda jest taka że wpadasz tu i już w pierwszym poście piszesz z podtekstem wiadomo do kogo później jak widzisz że nikt się tym nie przejął próbujesz prowokować dalej po co ? uwielbiasz być w centrum uwagi co ? już dawno to zauważyłam nie dam Ci tej satysfakcji wali mnie czy jesteś tu czy nie po prostu nie czytam Twoich postów bo mnie Twoja osoba nie interesuje ale jak wpadasz i prowokujesz znowu burdel na forum robisz i skłócasz osoby to już wybacz ale jest moja sprawa. a teraz chodź raz zachowaj się z godnością i odpuść nie ciągnij tematu i udowodnij że nie wróciłaś tylko po to żeby zrobić zamieszanie ty nie będziesz zawadzać mi ani ja Tobie darujmy sobie te dziecięce przepychanki bo przez to robi się nie przyjemnie. tyle.

skoro nie czytasz moich postow to skad wiesz co bylo w pierwszym i kolejnych nastepnych?
nie obchodzi mnie twoja osoba...
i nie wrocilam by zrobic tu zmaieszanie! jestem tu po to bo sa tu wartosciowe osoby z ktorymi bardzo chce miec kontakt!

Anetko do ciebie to pisalam... spojrz sama napisalas:

lenka to Adaś szybko i tak zaśnie. Ja liczę na to, że Zuzia też szybko zaśnie ;-) ale ona wcześnie się obudziłam, już po 8, żeby na sesje sie wyszykować :-)

femme no ja nawet przez chwilę poczułam się jak na starym dobrym forum :-):-) kiedyś to tu było fajnie :tak:
Ja też właśnie muszę przyzwyczaić Zuzę, żeby drzemki nie było :tak: No ale tak jak pisałam dzisiaj po 8 była pobudka to nie wytrzymała, zawsze budzi się po 10 to tak spokojnie wytrzyma :tak:

tu dalas do zrozumienia ze keidys bylo ci duzo lepiej... no a drugiego info nie moge napisac:D
regulamin:-p

Ostatnia edycja:
paula ja mysle ze nie ma co uciekac... najlepiej poprostu nie odp i juz... wtedy samo ucichnie bo bez sensu jest taka szarpanina. zaczelo sie od glupiego avatara.
zebym wiedziala ze wzbudzi zle emocje w ogole bym go nie zmienila.
no ale coz czlowiek cale zycie uczy sie na bledach.
i ja zalu do nikgo tu nie mam ale przykro sie slucha jak raz pisze sie zeby nie dzielic forum na starych i nowych a ktos po czasie wyskakuje ze kiedys forum bylo fajne.

nagle czlowiek dowiaduje sie ze bezsensowne jest sie jego udzielanie na forum.
ale to moj ostatni post w tej kwestii.

Mam ciekawsze tematy do poruszania z wami.

reklama
heh jak ja znam moje dziecko, mówiłam ,ze wstanie o 18. No i wstał, teraz je sam zupe pomidorową. Normalnie blacik prawie czysty. Jak mi się to marzyło by jadł sam. Teraz mam pare minut dla siebie.

Do góry