reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

no zalezy jeszcze kto jak widzial ten avatar dla mnie te robalki sie bily ...
dla ciebie moze co innego robily;p

reklama
ANETKA - już skończyłyśmy śmiesznie to wyszło no ale na szybkiego i Nina nie bardzo chce współpracować :-D :-p zaraz pokażę :-p

KONICZYNKA - oj kochana poczekaj na bunt 2 latki :-D wtedy to dopiero jest jazda :-D :-p a jak będzie nastolatką hoho najgorsze przed nami :-D :-p

Dobra wpuszczam Myche na kompa bo chce elmo oglądać :-D kiedy to dvd w końcu przyjdzie :dry:
później zajrzę :-)

hmmm co tak ucichlo?
dziewczyny nie ma sie co sprzeczac.
zwrocila mi anetka uwage usunelam i jest git.
lepiej pisac o jakis przyjemnosciach....

ja tam doczekac sie np nie moge az moje dziecko zacznie robic normalnie kupki i przestanie sie meczyc.

Eliza a to taka tragedia, że siedzę przy komputerze? Ty za to wszystkie swoje dzieci masz na pewno u siebie na kolanach, żeby przypadkiem chwilę same się nie bawiły.
No mam przywiazane je do stolu by byly pod okiem i nic sobie nie zrobily :-D hahaha żart.
sorrka ale nie przyrównuj moich dzieci do twojej bo jednak róznica wieku jest ogromna i ja nawet czasami chcialabym posiedziec z nimi w pokoju( z hania i danielem) to mnie poprostu wyganiaja... :dry: a Miki zajmuje sie soba, lezy na lezaczku, na kocu, u mnie na rekach, spi i tak przy kompie jestem z doskoku a nie siedze caly czas... :eek:

paula owszem, zażartowałam, ale niektóre dziewczyny są tu bardzo wrażliwe, przyzwyczaj się.
Oj tak, nad roczniakiem cieżko zapanować :tak:;-) pamiętam jak to było jak Zuza uczyła się chodzić i ciągle trzeba było za nią latać :-p teraz już jest trochę lepiej, ale pewnie powoli zbliżamy się do buntu 2-latka :-D
Wystarczy byc milym dla kazdego i sie nie czepiac:-) a tak to idzie po kolei:-)
no dokladnie te 2 male okragle zielone kulki mialy go uderzac po twarzy:-)
a ten jeden nie posuwal tylko chwycil go za nogi i nim podrzucal:-)
ale interpretacja :-D hahaha wariatka;-)

eliza a Zuzia jest na tyle duza ze potrafi bawic sie sama, a wtedy akurat bawila sie z moim bratem. A przy kompie nie siedze caly czas, uwierz...

Eliza- po co te docinki, przecież każde dziecko czasem zrobi sobie krzywdę, nawet jak jesteśmy obok. Nie da się tego uniknąć.Mój Adaś też lubi się bawić sam. Nawet mówi do mnie sio jak mu coś zasłonie,albo przesunę-a on sobie wymyślił inaczej.

Adaś dopiero teraz zasnął, nosiło go dziś strasznie. Ciekawe ile teraz będzie spać.

reklama
lenka Zuzia tak samo, lubi bawić się sama :tak: rysować, albo bawić się na krzesełku-uczydełku czy na zeberce, ja wtedy w ogóle nie jestem jej do szczęście potrzebna :-) Kartka i kredki i wystarczy ;-)

Do góry