reklama
lolkak
Październikowa Mama Mai
Elizka to pewnie z głodu?
Eliza mialam ale nadal tu moje ruchy nie podobaja sie niektorym...
ehhhhh
skasowalam ze wzgledu ze nie chce sie z nikim szarpac ale na scislosc to wygladalo jakby byly 2 robale i jeden drugiego za nogi podrzucal... przynajmniej mi sie tak to kojarzylo...
no i podobaly mi sie te robale.. szkoda ze innych nie bylo.....
no ale dostosuje sie pod mamy ktore sa tu dluzej ode mnie.
ehhhhh
skasowalam ze wzgledu ze nie chce sie z nikim szarpac ale na scislosc to wygladalo jakby byly 2 robale i jeden drugiego za nogi podrzucal... przynajmniej mi sie tak to kojarzylo...
no i podobaly mi sie te robale.. szkoda ze innych nie bylo.....
no ale dostosuje sie pod mamy ktore sa tu dluzej ode mnie.
Liza
Fanka BB :)
Cóż jak sie siedzi przed komputerem a dziecko samo sie bawi trzeba liczyc sie z tym ze cos moze sobie zrobic.... Anetka
Lolkak wiesz co, niewiem, glodna to raczej nie jestem az tak bardzo...
Lolkak wiesz co, niewiem, glodna to raczej nie jestem az tak bardzo...
Ostatnia edycja:
konniczynka
Szczęśliwa mamuśka :)
Mała znowu baaardzo marudna, płacze z byle powodu i znowu wydziwia z jedzeniem Zjada po kilka łyżeczek w pozycji na czworakach lub siedząc, potem przerwa, marudzenie i po jakimś czasie znowu parę łyżeczek Wszystko brudne, przy okazji moja herbata zalała całą serwetę i papiery na stoliku, a ja nie mogę się za nic zabrać. To już 3 taki dzień Boję się, że stracę cierpliwość
wyobrazcie sobie ze ja wczoraj tez siedzialam przed kompem julka non stop marudzila itp wiec odchodzilam od kompa...
wlozylam ja do wozka i wozilam bo myslalam ze moze uspokoi sie i usnie... i zagapilam sie na kompa druga reka pchalam wozek a ona mi z wozka jakos dolem wyszla i po chwili patrze ze juz z kacprem szaleje!
na szcescie u nas guzow brak.
czekam jeszcze tylko kiedy ten brzuszek i kupka sie unormuja. miejmy nadzieje ze na dniach sie to zmieni bo jak nie to ja juz nei wiem co robic.
konniczynka wiem co czujesz bo ja mialam tez tak ostatnio przez 3 dni i dzis odpuscilo calkiem!
julak mi spi max 1 godz a dzis spala 3! zaczela ladnie jesc i sie bawi usmiecha nie mam tego dramatu co przez ostatnie 3 dni!
dzis to ja jakbym dziecka nie mila. moze i u ciebie sie jutro zmieni!
wlozylam ja do wozka i wozilam bo myslalam ze moze uspokoi sie i usnie... i zagapilam sie na kompa druga reka pchalam wozek a ona mi z wozka jakos dolem wyszla i po chwili patrze ze juz z kacprem szaleje!
na szcescie u nas guzow brak.
czekam jeszcze tylko kiedy ten brzuszek i kupka sie unormuja. miejmy nadzieje ze na dniach sie to zmieni bo jak nie to ja juz nei wiem co robic.
konniczynka wiem co czujesz bo ja mialam tez tak ostatnio przez 3 dni i dzis odpuscilo calkiem!
julak mi spi max 1 godz a dzis spala 3! zaczela ladnie jesc i sie bawi usmiecha nie mam tego dramatu co przez ostatnie 3 dni!
dzis to ja jakbym dziecka nie mila. moze i u ciebie sie jutro zmieni!
Ostatnia edycja:
.Aneta.
Fanka BB :)
paula owszem, zażartowałam, ale niektóre dziewczyny są tu bardzo wrażliwe, przyzwyczaj się.
Oj tak, nad roczniakiem cieżko zapanować ;-) pamiętam jak to było jak Zuza uczyła się chodzić i ciągle trzeba było za nią latać teraz już jest trochę lepiej, ale pewnie powoli zbliżamy się do buntu 2-latka
Oj tak, nad roczniakiem cieżko zapanować ;-) pamiętam jak to było jak Zuza uczyła się chodzić i ciągle trzeba było za nią latać teraz już jest trochę lepiej, ale pewnie powoli zbliżamy się do buntu 2-latka
anetka to przestan czepiac sie takich szczegolow nie zmaierzam sie z nikim uzerac... minki sorry raczej nie uzywa sie w celu zalagodzenia postu tylko raczej by dac do zrozumienia ze cos est nie tak... w moim przypadku ze moj avatar jest nie na miejscu... no i chyba dla zartu nie pisalas ze moj avatar jest nie pasujacy do forum.. chcialas mi dac do zrozumienia ze jest niestosowny...
wiec bez zgrzytow zmienilam go dla Ciebie!
wiec bez zgrzytow zmienilam go dla Ciebie!
reklama