reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Jejku dlaczego tu tak pusto!!! Femme, Umi wyłaźcie !!!!

femme jak idzie Nince wierszyk?

Moja młoda tak buszuje, że masakra! :-p wredota mała, nie wiem po kim ona to ma... :-D:-D:cool2:

Super! właśnie przecięła sobie dłoń jakąś śrubą! :wściekła/y:

reklama
Eliza mialam ale nadal tu moje ruchy nie podobaja sie niektorym...
ehhhhh
skasowalam ze wzgledu ze nie chce sie z nikim szarpac ale na scislosc to wygladalo jakby byly 2 robale i jeden drugiego za nogi podrzucal... przynajmniej mi sie tak to kojarzylo...
no i podobaly mi sie te robale.. szkoda ze innych nie bylo.....
no ale dostosuje sie pod mamy ktore sa tu dluzej ode mnie.

Cóż jak sie siedzi przed komputerem a dziecko samo sie bawi trzeba liczyc sie z tym ze cos moze sobie zrobic.... Anetka :sorry:

Lolkak wiesz co, niewiem, glodna to raczej nie jestem az tak bardzo... :dry:

Ostatnia edycja:
Eliza a to taka tragedia, że siedzę przy komputerze? Ty za to wszystkie swoje dzieci masz na pewno u siebie na kolanach, żeby przypadkiem chwilę same się nie bawiły.

Mała znowu baaardzo marudna, płacze z byle powodu i znowu wydziwia z jedzeniem:wściekła/y: Zjada po kilka łyżeczek w pozycji na czworakach lub siedząc, potem przerwa, marudzenie i po jakimś czasie znowu parę łyżeczek:wściekła/y: Wszystko brudne, przy okazji moja herbata zalała całą serwetę i papiery na stoliku, a ja nie mogę się za nic zabrać. To już 3 taki dzień:angry::angry::angry: Boję się, że stracę cierpliwość

wyobrazcie sobie ze ja wczoraj tez siedzialam przed kompem julka non stop marudzila itp wiec odchodzilam od kompa...
wlozylam ja do wozka i wozilam bo myslalam ze moze uspokoi sie i usnie... i zagapilam sie na kompa druga reka pchalam wozek a ona mi z wozka jakos dolem wyszla i po chwili patrze ze juz z kacprem szaleje!
na szcescie u nas guzow brak.
czekam jeszcze tylko kiedy ten brzuszek i kupka sie unormuja. miejmy nadzieje ze na dniach sie to zmieni bo jak nie to ja juz nei wiem co robic.

konniczynka wiem co czujesz bo ja mialam tez tak ostatnio przez 3 dni i dzis odpuscilo calkiem!
julak mi spi max 1 godz a dzis spala 3! zaczela ladnie jesc i sie bawi usmiecha nie mam tego dramatu co przez ostatnie 3 dni!
dzis to ja jakbym dziecka nie mila. moze i u ciebie sie jutro zmieni!

Ostatnia edycja:
paula owszem, zażartowałam, ale niektóre dziewczyny są tu bardzo wrażliwe, przyzwyczaj się.
Oj tak, nad roczniakiem cieżko zapanować :tak:;-) pamiętam jak to było jak Zuza uczyła się chodzić i ciągle trzeba było za nią latać :-p teraz już jest trochę lepiej, ale pewnie powoli zbliżamy się do buntu 2-latka :-D

anetka to przestan czepiac sie takich szczegolow nie zmaierzam sie z nikim uzerac... minki sorry raczej nie uzywa sie w celu zalagodzenia postu tylko raczej by dac do zrozumienia ze cos est nie tak... w moim przypadku ze moj avatar jest nie na miejscu... no i chyba dla zartu nie pisalas ze moj avatar jest nie pasujacy do forum.. chcialas mi dac do zrozumienia ze jest niestosowny...
wiec bez zgrzytow zmienilam go dla Ciebie!

reklama
Daffi a miej sobie avatar jaki chcesz, widocznie taki avatar Ci pasuje, co dla mnie jest trochę dziwne, no ale cóż...
A z avatara zażartowałam, a Ty przypisałaś jakiś podtekst do moich minek :-D:-D

Do góry