reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Lolkak niewiem nie słyszałam, ale ja nie chcialam do LO, ja chodzilam 2 lata normalnie do technikum ekonomicznego i potem 2 lata zaocznie do technikum handlowego ;-)

Umi taaa.... cale 2 lata liczyc 1700zl szlo na rok szkolny razy 2... :dry: wypasiona ta studniówka musialaby byc:-D

reklama
Lenka zdrowia dla was!
Anetka pochwalisz się później ;-)
Daff jak ja bym chciała,żeby moje dziecko dało się wrobić w przymusową drzemkę ;-)
Elizka a u Ciebie nie było LO dla dorosłych za free?Mój brat do takiego poszedł.

wypracowalam to u niej...
ona wie ze nie odpuszcze a juz o tej godz latwo sie poddaje zasnela kolo 12:30 i mam spokoj a trwalo to max 2 miutki:D

wczoraj poszla spac po 12 jak dizs z tym ze po 10 minutach dostala takiego kaszlu ze z placem wstala i juz bala sie zasnac. dzis duzo lepiej bo kaszelek sie pieknie zrobil mokry i juz nie dusi sie nim.

paula ale mi zrobiłaś smaka!!!
Elizka no to faktycznie troszke kaski poszło to tak jakbys na studniówce była:-):-p
lenka u nas tez miałobyc 300 zł za pare ale wyszło wiecej po doliczeniu fotografa i kamerzysty:-p
Daff a przespała ci Julka cała noc bez pobudek skoro nie spala w dzień?

ona czy spi w dzien czy nie spi to nocki sa ladne...
wyglada to tak ze zasypia w lozeczku i spi tak do 1 czasem 3 w nocy w lozeczku po czym wstaje robi wrzask bierze ja M do nas i spi do rana jak aniolek.
tylkow dzien jak sie nie wyspi to jest strasznie marudna placzliwa klei sie do nog i w ogole taka maruda mala.

ok ja mzykam narazie
bede pozniej

Ostatnia edycja:
paula Tych całych przespanych nocek to najbardziej Ci zazdroszczę! Moja Zuzia jeszcze ani jednak całej nie przespała :zawstydzona/y: koszmar dosłownie! Ona jeszcze mi się budzi na mleko w nocy i w dodatku przychodzi sobie do nas do łóżka i się rozkłada jakby była u siebie ;-)
My imię razem wybieraliśmy :tak: w internecie włączyliśmy spis imion i w sumie Zuzia najbardziej nam się spodobało ;-)
A jak synuś miał mieć na imię? Ja też myślałam, że będzie synek, tym bardziej, że do końca nie znaliśmy płci, dopiero po porodzie dowiedziałam się, że to moja Zuzia :-p a tak to miał być Maksymilian :-p

Lolkak sochaczew...no niedaleko Ozarowa niedaleko:)
A ja swoja tak nauczylam,ze w wozku mi spi caly czas;/ musze ja oduczyc tego i spowrotem do lozeczka przyzwyczaic.

gosia a ile ma Twoja córeczka? Lepiej odzwyczaj ;-) Moja też zasypiała w wózku kiedys i później była masakra, żeby oduczyć, tak samo żeby później oduczyć od bujania, dopiero od niedawna Zuzia zasypia sama, bez żadnego bujania.

Ja sobie włączyłam muzyczkę i sprzątam potańcując :-D :-p w końcu się ruszyłam ...ale nadal w piżamie :-D

VEGAS - ja leń leniuchowaty jestem :-p

PAULA - moja mi też ładnie spała od zawsze :-) szczęściary z nas :-p ale jakiś czas temu przyzwyczaiła się że śpi ze mną i teraz jak się wyniosłam do 2 pokoju to wstaje tak koło 4 w nocy woła mnie idę do niej i wtedy śpimy razem już do rana czyli jakoś do 9 - 9:30 :-D :-p

gosia oo to jeszcze malutka, moja wtedy zasypiała albo przy cycu albo własnie w wózku :sorry:

femme Nina to w ogóle jest Anioł nie dziecko :-p:-p

reklama
To moze ja cos powiem o sobie. Mam 16 lat (w tym roku 17) 1 maja ma urodzic sie moj synek Igor. Ojciec dziecka jest ze mna, pracuje stara sie jak moze, rodzice akceptuja cala sytacje i nie moga doczekac sie wnuka.

Do góry