reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam.
]Daję znać że żyję.
Ja nie pisze bo jakoś znów dołek mnie złapał. DO tego od kilku dni dopiero udało mi się na komputer usiąść.

Paolain Witam nową mamusię i trzymam kciuki za staranka.
Chwilami. Witaj z powrotem. pamiętasz mnie? Trzymam kciuki żeby @ jednak nie przyszła.

reklama
Hej ja na sekundę tylko bo Kuba dzisiaj znowu wolne ma :dry: więc nie będzie pozwalał wchodzić :-p zazdrosny o mm jest :-D teraz poszedł małą do przedszkola odprowadzić więc korzystam :-)

Kurde te brzuszki robią mi tylko ochotę też bym chciała :-D ale wiem że nie mogę i z drugiej strony nie chce :-p dzisiaj mam wizytę u gina ciekawe co mi o tych wkładkach powie i jaką cenę rzuci i kiedy mógł by być montaż :-D bo pewnie już dzisiaj nie da rady tak sobie myślę:dry:

Nie nadrobie bo Kuba właśnie wrócił uciekam ... :-D:-p

Siemano laski :-)

Mnie dziś Maja zrobiła w bambuko :-) Miała o 8:30 rozmowę o pracę w firmie obok domu(po wstępnej rozmowie tel myślałam,że mnie oleją z racji dziecka,ale o dziwo zaprosili na interview ;-) i wtedy akurat moje dziecko było strasznie głodne ;-) no więc stwierdziłam,że i tak idę tak po prostu nie z musu,to nic się nie stanie jak oleję sprawę. Zadzwoniłam powiedziałam,że nic z tego nie pojawię się. Zakończyłam rozmowę i po chwili moja kochana córunia oderwała się teatralnie od cyca i było po jedzeniu:-D proszę jak matkę zrobiła na szaro ;-)

Lolkak a zamierzasz jeszcze tam iśc?

witam się wtorkowo:) moja Perła już ponad godzinę śpi. Ja ogarnęłam domek, zjadłam śniadanie, obejrzałam powtórkę ulubionego Na wspólnej i mam chwilę dla siebie;)

od wczoraj ferie u nas;) na Śląsku

lolkak kurcze to faktycznie mała cie w balona zrobiła. Ja pamietam jak mały miał 2 miesiace poszłam na rozmowe o prace na konsultanta bakowego przeszłam do 3 etapu nawet pytali mnie od kiedy moge zacząc i mówie ze od tego i tego dnia bo mam umowioną któregos tam wizyte u lekarza, ok i tak dalej było az tu nagle dane miałam wypełniac wypełniłam a babka tak patrzy. na rubryke dziecko:-p juz wtedy wiedziałam jak sie sprawa ma:-p oczywiscie pracy nie dostałam:-p

no to u mnie tak było podczas rozmowy tel. Pytała się mnie co robię obecnie, to powiedziałam,że zajmuję się dzieckiem w słuchawce cisza. Ale wtedy zadzwoniła teraz już na pewno nie, bo to maiła być rozmowa z jakąs babą która przyjechała z południa polski. Największym plusem było to,że bliziutko. Bym była szybko w domu, nie wydawała kasy na autobusy itd. Kasa i stanowisko to był najminiejszy problem-chociaż płaca ok i robota w porządku.

Z resztą dzisiaj rano miałam takie nastawienie,że wolałabym żeby mnie nie przyjęli bo nie musiałabym się rozstawać z małą ;-) A tu proszę dziecie samo zadecydowało-szkoda tylko,że nią dało matce się wykazać:-D

wkurzają mnie Ci Pracodawcy, którzy tak bardzo patrzą czy ktoś ma dziecko, bo jak mają to eliminują. A wiadomo, że dziecko kosztuje, matka chce pracowac by miec pieniądze.

Hej kochane :)ja dzisiaj byłam troche spraw pozałatwiać na miescie:) i w miare dobrze sie czuje byłam tez w szkole dac zwolnienie i wychowaczyni ma do mnie dzis dzwonic powiedziec co i jak ;d z sumie fajna z niej babka sie okazała, na studniówke to chyba nie pojde:( troche szkoda sukienki no ale co mi tak dzidzia wazna.
teraz juz sobie leze a tesciowa w kuchni rządzi pozniej moja mama ma byc takze bedzie wesoło.

wkurzają mnie Ci Pracodawcy, którzy tak bardzo patrzą czy ktoś ma dziecko, bo jak mają to eliminują. A wiadomo, że dziecko kosztuje, matka chce pracowac by miec pieniądze.

tak to jest juz z tej polsce, dyskryminacja tak samo jak kobiet w ciazy

Ostatnia edycja:
reklama
hej witajcie, dzisiaj jestem w nieco lepszym humorze, bo bylismy u lekarza i dostalismy masc steroidowa, powiedzial ze nie mam sie czym martwic i idziemy na kontrole w pitek ale powiem wam ze jesem z siebie dumna:) dalam sobie rade sama i u lekarza i w aptece. za masc oczywiscie nic nie placilisy bo na recepte:) mam na dzieje ze to pomoze:))))

Do góry