Kamiśka :)
Fanka BB :)
Migotka śliczny brzuchalek :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
byłam tym faktem wówczas niepocieszona, teraz też nie powiem aby mi się podobały rozstępy, ale powtarzam sobie wówczas w tak 'kryzysowych' momentach, że przecież mam Martynkę, oczekiwaną długo i wspaniałą córcięnie strasz prosze
hehe, a dzięki za uznanie;D Kochana ja myślę, że będziesz myślała podobnie o ile będziesz posiadała rozstępiki Jak się to mówi? Za darmo nie ma nic. Ma się upragnione dziecko - ma się i rozstępy. Trudno:]Vegas wspaniałe to co napisałaś :-)
A wiec o to my:-)
trochę mam wiadomo....Umi podpisuję się pod Twoimi słowami (oczywiście mówię o sobie)
Kamcia już 7 miesiąc to już bliżej niż dalej. Nie masz obaw jak to będzie z dwójką małych dzieci?
u mnie z poprzednią ciązą wyskoczył w 8 miesiącu dopiero.. a w sam dzień terminu dostałam rozstępów jakbym urodziła w terminie to może bym sie uchroniła.. a że przenosiłam 2 tyg to się powiększyły , ale co tam wiem ze i tak je usunę kiedyśdopiero mi wyskoczył najpier mały mały a z dnia na dzien taki duży,
Mnie się mój wydaje strasznie duży jak na to,że mam rodzić pod koniec maja ;-)