reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Vegas wspaniałe to co napisałaś :-)
hehe, a dzięki za uznanie;D Kochana ja myślę, że będziesz myślała podobnie o ile będziesz posiadała rozstępiki;) Jak się to mówi? Za darmo nie ma nic. Ma się upragnione dziecko - ma się i rozstępy. Trudno:]

Umi podpisuję się pod Twoimi słowami (oczywiście mówię o sobie)

Kamcia już 7 miesiąc :szok: to już bliżej niż dalej. Nie masz obaw jak to będzie z dwójką małych dzieci?
trochę mam wiadomo....
ale sami się zdecydowaliśmy tez na kolejne dziecko..
więc co narzekać:-p
najbardziej przeraża mnie to ąże ja urodze w sam "sezon" u nas.. więc mój mąż będzie w pracy nawet po 12 godzin..
mam tylko nadzieję że drugie dziecko będzie tak spokojne jak Vi po porodzie .. więc będę tylko doglądac czy wszystko ok i karmić.. a jak bedzie leżeć to będę zajmować sie starszą:-p
innego wyjścia nie mamy...;-)

dopiero mi wyskoczył:) najpier mały mały a z dnia na dzien taki duży,
u mnie z poprzednią ciązą wyskoczył w 8 miesiącu dopiero.. a w sam dzień terminu dostałam rozstępów:sorry2: jakbym urodziła w terminie to może bym sie uchroniła.. a że przenosiłam 2 tyg to się powiększyły , ale co tam wiem ze i tak je usunę kiedyś:-p
więc sie nie przejmuję.. zresztą az tak ich nie widać;-)
wogóle to masaz sporawy brzuszek:tak:

Mnie się mój wydaje strasznie duży jak na to,że mam rodzić pod koniec maja ;-)

ooo to mas termin tak jak ja.. znaczy że maj..
bo ja mam na poczatek maja , koniec kwietnia... bo ciąża ponoć starsza o tydzień węc wtedy wypada właśnie kwiecień
jak co zapraszam również na maj:tak: Maj 2011 będzie ci raźniej wśród majówek

Jej dziewczyny macie boskie brzuszki :) A u mnie nadal brak @, za to pojawiło się sporo wodnistego śluzu i totalnie zbaraniałam bo nie wiem o co kaman i co oznacza :baffled: Chciałabym już wiedzieć wóz czy przewóz :) Niestety kolejna szansa pojawi się dopiero w lutym :baffled: :-(

Co do imienia to hmm u mnie będą batalie pewnie bo ja uparta i Mój uparty. Tak czy siak rodzina nie będzie miała nic do gadania :-)

Dziewczyny jak to jest w praktyce? Mam umowę o pracę na czas określony. I jeśli zwolniliby mnie zanim dowiedziałąbym się, że jestem w ciąży a już bym w niej była to muszą mnie przywrócić do pracy?

Paolajn witaj! trzymam kciuki za szybkie "zakiełkowanie" :tak:

Chwilami jeśli zwolniono Cię w chwili kiedy byłaś już w ciąży to Cię przywracają i umowa kończy się na wcześniejszych warunkach.

Dzisiaj na cały dzień przyjeżdża moja przyjaciółka, strasznie dawno się nie widziałysmy, więc pewnie wejdę dopiero wieczorem.

Miłego Dnia.

reklama
hej z rana
za oknem chyba bedzie super! wiec dzis spacer bedziemy zaliczac :-D

migotka super brzunio.. :-)
Jejku Kamcia msz termin na maja:) ja rok temu chodilam z brzuchem:D termin byl na 31 maja, rodzilam 8 czerwca.... jak to zlecialo.... :no: a z dwójka dzieci dasz rade;) pierwszy miesiac bedziesz sie uczyla jak sobie poradzic a potem bedzie oki:-) zobaczysz.
Co do rozstepów ja mam po danielu i to caly brzuch, ale to tak jak Vegas napisala:-) one sa juz czescią mnie i tyle:tak:

Do góry