reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

trina jakby się tak miało słuchac to ja pier***
dziecko nie moze mieć zdeformowanej nózki od spodni.... głupota totalna, jak już mogło miec owiniete pępowiną mocno i to zdeformowało , a nie spodnie..
ja nosiłam zwykłe do końca ciąży... i mała była wielka , miałam mały brzuch , i nic jej nie uciskało.. a naprawdę wyglądała jakby była ściśnieta jak diabli w tym brzuchu..

naprawwde ludzie mają wyobraźnie:sorry2::laugh2:

reklama
Witam się wieczorowo:) Moja Perła przed chwilą usnęła. Dzisiaj przepięknie wymksnęło się jej 'dzidziuś' słowo, ale pewnie to jednorazowe, normalnie na dzidziusia mówi 'dzidzi':) Poza tym Gaduła z niej niesamowita, ja czasem z mamą nie mogę się dogadac bo Mycha mało, że strasznie głośno mówi to strasznie dużo:p Ale to dobrze:) I cwana jest! Mój tata ściągnął jej papcia a ona zaraz do niego podeszła i mu jego paputa ściągnęła:p

Dziś dostaliśmy mały upominek z Nestle - gazetka, próbka mleka m., balonik z okazji Roczku i kartka na Roczek, nie szkodzi, że roczek był 7 grudnia:p

A wiec o to my:-)

Załączniki

• my.png
    my.png
    30,9 KB · Wyświetleń: 50
Moja chrzestna ma niestety przykrą tendencję do zbierania takich "rewelacji" od ludzi,a potem chodzi i przeżywa:no:
Ja i tak uważam,że jeśli coś ma się stać,to się stanie, ze spodniami czy bez nich...

migotka śliczny masz brzuszek naprawdę :-)

trina od czegoś te spodnie ciazowe sąw koncu wiec nic sie maluszkowi nie stanie:-) ja tez miałam spodnie ciązowe ale ich nie znosiłam, bo miały szerokie nogawki a mnie takie cos strasznie poszerza i w rurkach latałam:-p a w ogóle to ten tekst o zdeformowanej nodze mnie powalił... to tak jakby twierdzić że kobieta która nosi korale urodzi dziecko owinięte pepowiną i inne takie
migotka ale super brzuszek i żadnego rozstępu zazdroszcze
vegas i tak dobrze ja od bebilony dostałam prezen na roczek we wrześniu a mały w maju rok kończył:-p
lolkak eee porazka ja tam nie wiemco to skurcze:-p ale wiem co to takie pulascyjen bóle kregosłupa w nocy przed porodem myslałam ze padne:/ i do teraz sie zastanawiam czy to nie były bóle krzyzowe no ale nigdy sie o tym nie dowiem:p

reklama
Do góry