reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Eliza podziwiam Cię kobieto :tak:

Kasiuch a może to właśnie na proszek uczulenie, alergię pokarmowe przeważnie na buźce się objawiają.

Migotka to nie będzie tak źle, na położnictwie leżała ze mną babka która w terminie urodziła 2200g.

Smiesznie wyglądało jak Julkę obok niego położylismy, 2x większa była od tego chłopczyka :-D

reklama
Eliza podziwiam Cię kobieto :tak:

Kasiuch a może to właśnie na proszek uczulenie, alergię pokarmowe przeważnie na buźce się objawiają.

Migotka to nie będzie tak źle, na położnictwie leżała ze mną babka która w terminie urodziła 2200g.

Smiesznie wyglądało jak Julkę obok niego położylismy, 2x większa była od tego chłopczyka :-D

wiem ze to nie tak malo ale nie chce jeszcze rodzic tylko maluszek sie nie slucha.

Co do matury to ja zdawałam w tamtym roku niestety dopiero, bo jak byłam w ciąży to przerwałam naukę, zrobiłam sobie rok przerwy i poszłam zaocznie jak Zuzia już się urodziła. No i jak zdawałam maturę to Zuzia miała już rok :-) Polski zdawałam w dzień jej urodzin ;-)

migotka leż i dbaj o dzidziusia :tak: mam nadzieję, że wytrzymasz jeszcze kilka tygodni ;-)

migotka spory koluszek juz:-) malutko zostalo wam, dacie rade:tak:

kaama, kasiuch heh cóż musialam zdawac mature, dla mnie to cud ze wogole zdalam, bo czasu na nauke praktycznie brak przy dwojce dzieci, a checi jeszcze mniej ;-)

Co do matury to ja zdawałam w tamtym roku niestety dopiero, bo jak byłam w ciąży to przerwałam naukę, zrobiłam sobie rok przerwy i poszłam zaocznie jak Zuzia już się urodziła. No i jak zdawałam maturę to Zuzia miała już rok :-) Polski zdawałam w dzień jej urodzin ;-)

migotka leż i dbaj o dzidziusia :tak: mam nadzieję, że wytrzymasz jeszcze kilka tygodni ;-)

ja bede zdawac maturke za rok i wtedy moj maly tez bedzie mial juz roczek skonczony, bo termin mamna 23 lutego wiec juz niedlugo;d;d

VeronicaMelania no to rzeczywiście niedługo :tak: pewnie już się nie możesz doczekać? ;-) przy rocznym dziecku jest ten plus, że więcej się pouczysz, bo nie wymaga już tak dużo opieki jak taki maluszek :tak: ja mature z polskiego pisałam 4 maja 2010 a moja Zuzia urodziła się 4 maja 2009 :-):-)

nom. a teraz chodze do liceum dla doroslych, zeby chodzic tylko w weekendy, a zajecia mam co dwa tyg.
to jest dobre bo sie tak nie streuje. malo tego, traktuja mnie bardzo na luzie w szkole:)) no i jak maly sie urodzi to bede miala duzo czasu dla niego.
no i przynjamniej maturka bedzie zdana wiec bede mogla spokojnie isc na studia i znalezc sobie jakas prace :))

reklama
Do góry