reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
anetka wiesz co źle przeczytałam i myslalam ze urodziłas w dniu matury:-p

ja maturę z angielskiego miałam 5 maja 2009, a urodziłam dzień później:-p
Veronica a ja zwsze chciałam sie urodzic 29 lutego:-p:-D luty to dobry miesiac fajni ludzie rodza sie w lutym np ja:-p
kasiuch moze uczulenie na tkanine? ja czoraj sobie ubrałam nowe figi i cały dzien chodziłam i sie drapałam wieczorem jak sie przebieralam patrze a z przodu i z tylu tam gdzie były majtki miałam własnie mega wysypke swedząca dzis juz jest bledsza i tak nie dokucza
lolkak heh a czym ty taka zajeta bylas pewnie randkowaniem:-p

VeronicaMelania ja 3 klasę też kończyłam w liceum dla dorosłych :tak:

umi w sumie rodziłam w dzień matury, ale ja jej wtedy nie pisałam, chociaż pisałabym gdybym nie zrezygnowała ze szkoły :-p przez okno szpitala widziałam jak ludzie z mojej klasy szli na mature i żałowałam, że mnie tam nie ma :-p

anetka aaa to ty miałas planowana cesarke? myslałam ze tez cie wzieli z zaskoczenia:-p ja bym chyba oszalała gdybym wiedziała dzień wczesniej ze mnie potną:-p

Chwilami witaj ponownie:-) zycze powodzenia i ja moze estem krócej niz femme ale mam nadzieje ze mnie kojarzysz:-p
vegas nie no zazdroszczę wygladasz jak modelka:-) a Martynka to juz w ogóle cudna:) Ona zawsze tak ładnie pozuje?
nie, nie zawsze, ale lubi aparat:) a czasem wystarczy, że patrzy w aparat i ma fajne zdjęcie;D

oo matura, kiedy to było;)) jeszcze męża nie znałam;D

Anetka super, że bierzecie ślub kościelny:)

a ja pochwalę się choc nie jestem do końca pewna, ale Mała mówi mi co rano 'Cześ', myślicie, że to znaczy cześc?:D Ja jej zawsze co rano tak mówiłam, może załapała?

Umi
ja jak modelka? Oj chciałabym;)

Moja Mycha już ponad godzinę śpi. Marudna była, że hej. Dziś na spacerku mało pospała.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry