reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Oj dziewczyny a my ciągle mamy problem z imieniem... Mój K. chce Adrian, ale mi jakoś tak za bardzo się to nie podoba. Nie wiemy jak małego nazwać :(
Pomóżcie

to zrobcie tak jak my;p gdy urodzilam przewiezli mnie na obserwacyjna na 2h gdzie dostałam Małą(miala zamkniete oczka) pytam meza i jak Jej dajemy na imie?(od poczatku miala byc Oliwka,choc maz chcial Amelke)pytam Niuni,oczywiscie dla zartow:Kochanie jak chcesz miec na imie? Oliwka? Ona nic. Mowie Amelka to otworzyla oczka i tak mamy Amelcie:)...

Mozna sie wprosic;)???

Ostatnia edycja:
Ja też się bałam cesarki. W szpitalu babka chciała mi dawać jakieś tabletki na uspokojenie, żebym zasnęła ale nie wzięłam i w końcu jakoś udało się zasnąć, ale oczywiście o 5 obudzili mnie na KTG i mierzenie temperatury :sorry2::-p
A w nocy z 4 na 5 maja w ogóle nie spałam tylko całą noc patrzyłam na moją Zuzkę i gadałam z babką z sali, która w ten sam dzień co ja urodziła synka, również przez CC :-)

młodamamusia18 21tc chyba :-p;-) nawet duży :tak: wiesz już czy będzie chłopiec czy dziewczynka?

Ja też się bałam cesarki. W szpitalu babka chciała mi dawać jakieś tabletki na uspokojenie, żebym zasnęła ale nie wzięłam i w końcu jakoś udało się zasnąć, ale oczywiście o 5 obudzili mnie na KTG i mierzenie temperatury :sorry2::-p
A w nocy z 4 na 5 maja w ogóle nie spałam tylko całą noc patrzyłam na moją Zuzkę i gadałam z babką z sali, która w ten sam dzień co ja urodziła synka, również przez CC :-)

młodamamusia18 21tc chyba :-p;-) nawet duży :tak: wiesz już czy będzie chłopiec czy dziewczynka?

no 21tc;) pomyliło mi sie;)
nie jeszcze nie wiem :(
ostatnio jak byłam na wizycie to dzidzia nie chciała pokazać co ma między nóżkami;(heh ;):)
ale znajomi sie dziwią ze to 5 miesiąc

mlodamamusia mi brzuch zaczął rosnąć w sumie od 20 tygodnia, ale mały miałam, później jak zaczął rosnąć to niestety nie tylko on ale i ja cała :sorry2:
A co do płci, to najwyżej będziesz miała niespodziankę, tak jak ja :-) bo mój uparciuch do końca nie ujawnił kim jest ;-)

mlodamamusia mi brzuch zaczął rosnąć w sumie od 20 tygodnia, ale mały miałam, później jak zaczął rosnąć to niestety nie tylko on ale i ja cała :sorry2:
A co do płci, to najwyżej będziesz miała niespodziankę, tak jak ja :-) bo mój uparciuch do końca nie ujawnił kim jest ;-)

he ;) moze tez bedzie uparte to raczej po mnie ;)
moj K ostatnio do mnie ale Ci pupa urosła;)
mam nadzieje ze ujawni sie na nastepnej wizycie

reklama
Do góry