reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ewelinka nigdy wszystkim nie dogodzisz, ja po prostu oznajmiliśmy rodzinie że będzie Julia i tyle zmiana nie wchodziła w grę.

Apropos Igora, to synek mojego brata będzie się tak nazywał, urodzi się na przełomie marca- kwietnia.

reklama
Hej
Witam nowe mamusie :-)
Vegas super sesyjka:-)
U nas oki, kurcze wpadlam sie przywitac i lece robic knedle i kopytka póki Miki śpi.... ;-)
zajrze później.

VEGAS - śliczna sesja Ci wyszła :-) i zdjęcie buziaka boskie :yes:

CHWILAMI - no w końcu wróciłaś tęskniłam :-p :-D

Ja pewnie dzisiaj za dużo nie będę zaglądać bo Kuba ma wolne ;-)

Hej :)
Postaram sie udzielac tutaj ale nie obiecuje ze bede regularnie bo jestem tez na grupie prywatnej Listopadowek no i z wami na grupie i mysle ze wystarczy :) Ale moze od czasu do czasu zajrze tutaj :)

Ale tak prawde mowiac to jakos nie brakujemi nikogo na grupie i zdecydowanie wolalabym zeby taki skladjuz zostal, bez nowych osob :) Ale to moje zdanie :)

Vegas fajne zdjęcia :tak: Martynka słodko wygląda ;-)

Chwilami A my to chyba minęłyśmy się na forum ;-) Powodzenia w staraniach, niech ciotka nie pojawia się, bo chyba nie zostanie miło przywitana :-p:-p

Artyna Witam, my się jeszcze nie znamy. Uważam, że powinnaś poważnie przemyśleć pomysł zostania mamą. Lepiej poczekać kilka lat, skończyć szkołę, znaleźć dobrą pracę no i mieć już ten swój kąt, w którym będziesz mogła wychowywać maleństwo. Ja urodziłam Zuzię jak miałam 19 lat, a gdybym mogła to przesunęłabym ciążę o kilka lat, tak z 8, ale tylko pod warunkiem, że urodziłaby się wtedy moja Zuzia ;-)

U nas wszystko ok. Zuzia rośnie i coraz więcej mówi :tak::-) ostatnio nauczyła się mówić "puść", "do góry" i w ogóle codziennie zaskakuje mnie nowymi słówkami ;-) Niedługo będę mogła z nią normalnie rozmawiać :-p
Piesek tak samo, rośnie jak na drożdżach ;-) miał być malutki a już tak urósł, że trzeba było jej obrożę zmieniać, którą w pierwszy dzień miała na pierwszej dziurce zapiętą, tak teraz w ogóle, nawet na ostatnią nie da się dopiąć :sorry2::sorry2: ciekawa jestem co z niej wyrośnie :sorry2:
A poza tym najprawdopodobniej w 2012 roku będziemy brać ślub kościelny :tak::tak:

Ewelinka Michałek uwielbiam to imię :-D kiedyś mój synek będzie się tak nazywał.

Violett a moim zdaniem jeśli zjawią się jakieś nowe osoby i będą w porządku to dlaczego mamy ich na grupę nie wpuścić? Ja piszę na Styczniówkach od roku i nie mam dostepu do grupy, tylko dlatego że za późno dołączyłam, to nie fair moim zdaniem.

kaamaa100- to zycze synka :) Jesli chodzi o grupy zamkniete to u mnie jest podobnie. Dosc dlugo pisalam na zamknietej grupie sierpniowych mam. Gdy urodzialam mialam mniej czasu i mniej sie udzielałam i zostalam usunieta z grupy. A pisalam tam wiele prywatnych spraw.
Violett- co do nowych osób to mam podobne zdanie jak kaamaa :*

reklama
hej dziewczyny a ja musiałam zostac wczoraj w szpitalu:( miałam dwie kroplówki i mi przeszło ale zaczełam panikować bo rozwarcie miałam na 2 cm, teraz mam lezec i lezec aby jak najdużej wytrzymac
no i jednak zawale szkołe, wiem ze to mało wazne bo dziecko najwazniejsze ale to klasa maturalna i chciałabym ją bardzo zdac, juz nawet jak nie mature to chociaz szkołe bo szkoda roku:(

Do góry