reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Vegas na pczątku też miałam takie skojarzenie,ale jak zaczęłam szukać dalej to autentycznie same babcine kiecki ;p
ja mając spory brzuszek byłam na weselu u szwagra i też mi się nic nie podobało na mnie, co innego jakbym była chuda wówczas to kiecek od groma, ale brzuś swoje robi;D

reklama
Hello

Ewi faktycznie Justynka chudzinka, ale chyba dosyć wysoka jest jak na swój wiek.

Trinaa mi też trochę wygląda jak halka :-p

My dzisiaj kończymy roczek :-) Jak ten czas leci achhh...

Jutro mamy szczepienie, no i jeszcze ksiądz po kolędzie, chodzi od 9 i ciekawe z której strony zacznie, a ja muszę do 11 być u lekarza, najwyżej Nas nie zastanie trudno.

E:

Kasiuch dlatego ja właśnie nie śpię jak Julka się bawi, ją jest trudno upilnować, dzisiaj sprzątałam w łazience a ona w salonie się bawiła, słyszę przeraźliwy płacz, a ona stała i padając walnęła głową w szafkę i troszeczkę przy oku sobie rozcięła na szczęście to nic groźnego.

Lolkak no niestety chyba każda z Nas to przeżywała, jeszcze minie trochę czasu zanim będzie miała stałe pory drzemek.

Ostatnia edycja:
Kaamaa mam jeszcze troszkę czasu,więc może znajdę coś innego;)
w ostateczności tą tunike kupię, wyjdzie chyba taniej,a jeszcze potem ta komunia będe potrzebowała następnego ciucha,to kasa się przyda.

EDIT:
A jeszcze w temacie kasy...znalazłam stronę z ciuszkami dla dzieci, są po prostu cudne:-),ale np. bluzeczka dla dziewczynki, z długim rękawem kosztuje 80 zł!!!:szok:

Ostatnia edycja:
Ja tez bylam na slubie w 6mies ciazy, bylam w spodniach ciazowych i bluzce tunikowatej:)

Mielismy szczepic malego we wtorek ale ze byl po antybiotyku to dopiero w srode lub jeszcze za tydzien zaszczepimy go...
a tu moj syn :D hehe łobuziak;) i ja z Hania:p
DSC00500.jpgDSC00482.jpg

Nie mam ostatnio czasu i weny na pisanie. Troszkę podczytywałam, ale i tak już nie pamiętam, co odpisać...
Gratuluję nowych ząbków! (vegas, kamcia)
Eliza Miki ma genialną minkę :)
Dużo zdrówka, słodyczy i radości dla Julci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ech, zabieram się za robienie zaległej prezentacji :(
Z mojej małej zrobił się tchórz i histeryczka ;p Boi się obcych. Dziś wpadła w histerię, gdy włączyłam odkurzacz (aż nie mogłam jej uspokoić, trzęsła się cała od krzyku i płaczu) i tak samo dziś reagowała na wiercenie u sąsiadów.

Ostatnia edycja:
Eliza masz prześliczne dzieci! :-)

Koniczynka u Nas też był taki moment że Julka bała się wszystkiego, obcych, wiertarki, odkurzacza, ale już jej to przeszło, pewnie i u Was szybko minie.

reklama
no mowie jutro jedziemy jeden obejrzec, zobaczymy ja to bedzie.
lolkak- a jak maja? grzeczna??

o boze dziewczyny przezylam szok dzisiaj! spalam sobie spalam , Olek bawil sie na podlodze zabawkami, w pewnym momencie sie przebudzilam i go nieslyszalam , patrze a jego nie ma w pokoju . wyskoczylam od razu z lozka, bo my mamy pokoj na gorze, schodze na dl ae go ie ma . wracam do gory a olek siedzi sobie w lazienkce, pocial sie chyba troche maszynka nad warga i zjadl troche pasty,..... tylko zastanawia mnie jak on wyszedl z pokoju?? bo my zawsze zamykamy drzwi...:/

Beacia- wspolczuje kolek...
o matko... dobrze że sobie nic nie zrobił , no i nie brał się za domestos czy inne srodki czystości:szok: no i ze nie zszedł na dół:szok: mógłby spaść albo cos...

moja mała jak wstaje rano , to ja u niej w pokoju sobie śpię:-D
i ona się bawi , ale nnie mamy nic tam czym mogłaby sobie krywdę zrobić:tak:
no i drzwi od pokoju zamknięte , od łazienki musowo bo u nas w łazience zimno:confused2:
no i na schody mamy bramkę więc nie spadnie..
choć dzis jak mieliśmy schodzic na dół pokazała klasę.. i sama zeszła sobie z 3 schodków:-D pod nadzoerm...

eliza sliczne fotki...

kupiłam bilet:confused2:

Do góry