reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Migotka razem z Mają dziękujemy:-) Wrzucałam coś wczoraj,ale właśnie patrzę,że nic nie ma nowego :dry: Zapraszamy ponownie :-) U Ciebie już nie długo :-)
wpadne napewno i będe czytac na bierząco:) ja mam zamiar mojemu małemu prowadzić taki kalenadrzyk ale typu pierwszy ząbek itp:) bo zawsze fajnie pozniej powspominać:)

Jak na moja dłuższa nieobecność to mało nadrukowałyście.
Dzieci mi dzisiaj spały do 9 aż.
Wczoraj z Justynka byliśmy na bilansie czterolatka. I mierzy 104 cm a waży 16,5 kg.
chudzina z niej jak nic.
Malamonis Witaj.
umi Głowa do góry. Ważne że nie jest gorzej.
Kama Tort nr 2. Taki prostszy i ładniejszy przede wszystkim jest. Szkoda że dotacje nie wypaliły.
Kasiastasio WItaj. Proponuje założenie suwaczków
ELizaM Oooo to fajnie. Oby teraz już nie było kłopotów.
Trinaa A jaka kieckę?]
Vegas Gratuluje ząbka.
Kamcia Wysyp ząbków coś ostatnio, gratuluję.

hej dziewczyny :) poczytalam was troche. przepraszam, ze tak rzadko pisze, ale u nas wlasnie zaczely sie kolki i kazda wolna chwile spedzam na spaniu. normalnie padam.

kama i Vegas gratuluje zabkow
Eliza dobrze, ze maz znalazl prace. oby sie dlugo w niej utrzymal
ewi to sobie dzieci pospaly. a Justynka rzeczywiscie chudzina

Kasiuch super,że udało Ci się wpaść:-) oby co raz częściej :-) No a jak sprawy z pokojem? Masz już coś na oku?

Też najchętniej bym się stąd wyniosła,ale na razie to ciężka sprawa ;-)

no mowie jutro jedziemy jeden obejrzec, zobaczymy ja to bedzie.
lolkak- a jak maja? grzeczna??

o boze dziewczyny przezylam szok dzisiaj! spalam sobie spalam , Olek bawil sie na podlodze zabawkami, w pewnym momencie sie przebudzilam i go nieslyszalam , patrze a jego nie ma w pokoju . wyskoczylam od razu z lozka, bo my mamy pokoj na gorze, schodze na dl ae go ie ma . wracam do gory a olek siedzi sobie w lazienkce, pocial sie chyba troche maszynka nad warga i zjadl troche pasty,..... tylko zastanawia mnie jak on wyszedl z pokoju?? bo my zawsze zamykamy drzwi...:/

Beacia- wspolczuje kolek...

Hej kobiety ;)

Kama też uważam,że drugi torcik :)

Ewi sukienkę na rocznicę ślubu moich teściów musiałam czegoś poszukać i wreszcie się udało ;)

Kasiuch najważniejsze,że nic gorszego się nie stało Twojemu synkowi.

reklama
TRINA A mi chodziło mniej więcej o wygląd tej kiecki :-)
KASIUCH Masakra. Ja to bym zawału dostała. Mi tak raz Justynka zginęła. Tylko że na podwórku. Ja musiałam do domu na chwilę wrócić. Wracam a tylko Mareczek w piasku się bawił. I wołam ja i szukam a ona się nie odzywa. Siedziała sobie cicho na dole w piwnicy :-) weszła poprostu innym wejściem.

Do góry