reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hej dziewczyny:)
widze ze jak zwykle tyle napisałyście ze nie mam nawet czasu przeczytac, zreszta jeszcze ta szkoła cały czas, dzisiaj sobie wolne zrobiłam bo luźne lekcje.
A tak pozatym juz bym chciała urodzic bo dosyć mam uroków ciązy:)

reklama
migotka hehe jeszcze najgorsze uroki końcówki ciąży przed Toba takze nie narzekaj :-) :tak: :-p
A tak pozatym to teraz szybko Ci zleci i zaraz bedzie 38tc... no i zacznie sie oczekiwanie :tak: ;-)

migotka hehe jeszcze najgorsze uroki końcówki ciąży przed Toba takze nie narzekaj :-) :tak: :-p
A tak pozatym to teraz szybko Ci zleci i zaraz bedzie 38tc... no i zacznie sie oczekiwanie :tak: ;-)
narazie wielkie oczekiwania do kolejne wizyty:) hehe juz nie moge sie doczekac a dopiero 24 stycznia:(

Kamcia tort zamawiam na kg, więc tamten mniejszy może się w duży zamienić :-D No i chyba jednak Go zamówię.

Lolkak do pół roku po narodzinach można zmieniać imię dziecka, bez umotywowania i bez sądu.

No i z dotacji doopa :no::no: przynajmniej na razie bo wnioski można składać od 1 marca dopiero. Mają miesiąc na rozpatrzenie, później full biurokracji, biznesplan i znowu miesiąc na akceptację. Jeśli już się dostanie to trzeba na kasę czekać od 3-6 miesięcy.

Więc jednak Norwegia, M jedzie na początku marca na miesiąc, szykuje wszystko na nasz przyjazd, wraca po Nas i jedziemy wszyscy, zostajemy do września albo października.....

to ja bym wybrala ten 2 tylko dopisałabym Chrzest na górze , czy jak tam wolisz;-)

a moja mała tez się dorobiła ząbka...
a w sumie nawet 2 :-D
4 dni temu wyszła jej górna 4 a dziś dolna 5...
włansie ..
i przypomniałam sobie że miałam suwaczek zaktualizować zabkowy:-D

witam nową mamę

Kasiuch pewnie że załatwi, wcześniej dwa lata już tam siedział, jest fachowcem, szef ucieszył się jak do niego zadzwonił. A z resztą jedzie na miesiąc sam i szykuje wszystko pod nasz przyjazd.

Mam nadzieję, że uda Wam się jakoś wynająć to mieszkanie. Mnie przeraża ilość rzeczy które musimy wziąć dla Julki. Na miejscu M kupi łóżeczko turystyczne itp.

Eliza super że M pracę znalazł :tak: mam nadzieję że długo się w niej utrzyma.

aaaa juz tam byl, no to fajnie troche z gorki macie w takim razie, co do rzeczy wiem wiem mnie tez to przerazalo i przeraza tez mysl ile rzeczy trzeba bedzie kupic jak by sie na mieszkanie szlo, ale to jeszcze odlegly plan...:(

hej dziewczyny:)
widze ze jak zwykle tyle napisałyście ze nie mam nawet czasu przeczytac, zreszta jeszcze ta szkoła cały czas, dzisiaj sobie wolne zrobiłam bo luźne lekcje.
A tak pozatym juz bym chciała urodzic bo dosyć mam uroków ciązy:)
hehe jeszcze troche wytrzymasz i tak jak laski mowia szybko zleci do 38 tc...pozniej bedzie sie dluzyc:p

sie witam . zmeczona po basenie:) i dobranoc!

reklama
lolkak jak zawsze czytam twojego bloga to sie rozklejam i mam ochote już rodzić nie mówiąc juz o zdjeciach twoja mała jest słodka:)

Do góry