reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej dziewczynka,

Lenka- pozdrowienia dla Adasia. Z przestawienie na majtki to raczej nie będzie problemu ;-)

VikamciaG i jak sprawy z chrztem?

Jaki polecacie syrop przeciwbólowy? Mogę już teoretycznie stosować coś na ibuprofenie np Nurofen,ale czy to nie będzie dla malucha za mocne?

Słyszałyscie o tym,że zmarło 2,5 letnie dziecko na grypę A/H1N1:szok::no:
a dziękuję że pytasz, ale stoja w miejscu:dry: jeszcze biletu nie mam ani nic,... yhhhh
jak kupię to w piątek dopiero a jak nie to już chyba wcale:sorry2:

reklama
Hej.
Wczoraj byłam na zakupach i kupiłam sobie dwie bluzeczki. Ale dzień i tak był do d**y.
dzisiaj najprawdopodobniej koleżanka wpadnie do mnie z mężem i dzieciakami.
Drukujecie że hej.
Ixi O jej , oby ta wysypka szybko przeszła.
Młodamamusia Ja o płci dowiedziałam się dopiero przed porodem, kiedy leżałam w szpitalu po terminie.
:angry::angry::angry: I ILE RAZY TRZEBA CIĘ PROSIĆ? EDYTUJ POSTY..... :angry::angry::angry:
Jeszcze raz się to powtórzy a ostrzeżenie dostaniesz
agatka Trzymam kciuki za dzisiejsza wizytę.
Vegas Rzeczywiście głodomór Z Twojej małej.
Sylcia Pamiętamy CIę, pamiętamy. Fajnie że mała już robi takie postępy.
Kamaa Gratulacje.

Cześć dziewczyny! poczytałam troche sobie dzisś na forum i postanowiłam do Was dołączyć. Jestem w ciąży, co prawda termin mam dopiero na lipiec ale już siedzę w domu i strasznie się nudzę.

Zajrzałam tu dzisiaj bo ostatnio sukcesywnie myślę< choć wiem, ze to jeszcze za wczesnie>, który szpital wybrac. no i nie sądziłam ,że dowiem się czegos milego o ćzarnowie, a tyle złych pinii o prostej. Chociąż moja siostra rodziła dwa razy na prostej, i obydwa porody to był dla niej koszmar- krzyczała z bólu po 17 godzin.....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mala Witaj! napisz coś o sobie, ile masz lat etc. No i przydałby się suwaczek żebyśmy wiedziały w którym tygodniu jesteś.

Nie pisz postu pod postem!! jeśli napisałaś posta i chcesz coś jeszcze dopisać, a nikt nie napisał, to pod swoim postem masz coś takiego jak edytuj, klikasz i dopisujesz co chcesz.

Ewi ja ostatnio byłam w Tesco i na przecenie był płaszczyk za 75 pln,ale musiałam go przy kasie odłożyć,bo mi kasy nie styknęło a rachunek i tak duży a prawie nic w wózku nie było:dry: Teraz juz pewnie mojego rozmiaru nie będzie bo była tylko jedna sztuka:-(

Kaamaa na sali poporodowej leżałam z miłą babka która też się wachała jak dać córeczce na imię. Tak naprawdę nazwali ją dopiero miesiąc po porodzie :-D

VikamciaG no to mam nadzieje,że bilet będzie. Pewnie trochę zapłacisz jak dopiero teraz kupujesz:dry:

Umi i jak u lekarza było? Wszystko ok?

Dziś był kolejny dzień walki z jedzeniem z butli;-)
Koleżanka przysłała mi jakiś nowoczesny smoczek Aventu,którego w PL nie ma i pewnie go jeszcze jakis czas nie będzie. Jednak efekt był bardzo podobny do poprzednich:-D Zero picia;-)

lolkak do kitu. Nie pogorszyło sie, o tyle dobrze ale i tak nie jest super. Prawdopodobnie cos sie minimalnie poprawiło ale nie wiem na pewno bo lekarka nie potrafiła nam nic powiedzieć mam dzwonic do niej jutro. Poza tym jakos dołka złapałam przez wczorajszy dzień, mały jest coraz starszy i coraz bardziej to przezywa, a ja mam swiadomosc że prawdopodobnie bedziemy sie z tym całe życie bujać i to mnie jeszcze bardziej doluje. W sumie ciesze sie ze Kacper jest chłopcem bo dziewczynka miałaby przekichane w przyszłosci gdy chciałaby zajsc w ciaze eh...

Młoda ja też kciuki trzymam, ja bym chyba nie wytrzymała. Julka już w 19 tyg pokazała co ma i tak jej zostało, najchętniej to cały czas goła by latała :-D

Agatka powodzenia na wizycie :tak:

Kasiuch i jak tam na emigracji? Długo już jesteście w UK? wiesz ja nie w temacie :sorry2:

E:

Sory że wchodzę w kompetencję moda ale też mnie to Już zaczyna wkurzać, że Umi musi cały czas upominać a to jak groch o ścianę Młodamamusia nie pisz postu pod postem, istnieje coś takiego jak edycja, jeśli nie minęła godzina od Twojego ostatniego postu a nikt w tym czasie nie napisał, a Ty chcesz coś dopisać, to pod swoim postem, masz coś takiego jak Edytuj, i dopsujesz co chcesz!!
ja z okiem jestem od listopada, wiem wiem, ja sie malo udzielam teraz z uk, na emigracji... hm jako tako latwiej sie zyje teoretycznie bo rodzinki i znajomych brakuje...
Hej dziewczynka,

Lenka- pozdrowienia dla Adasia. Z przestawienie na majtki to raczej nie będzie problemu ;-)

VikamciaG i jak sprawy z chrztem?

Jaki polecacie syrop przeciwbólowy? Mogę już teoretycznie stosować coś na ibuprofenie np Nurofen,ale czy to nie będzie dla malucha za mocne?

Słyszałyscie o tym,że zmarło 2,5 letnie dziecko na grypę A/H1N1:szok::no:
ja polecam nurofen:)i jest juz od 3 mies.

co do ah1n1 nie slyszalam o tym chlopcu ale to jakas masakra, slyszalam tez ze sie rozprzestrzenia nie tylko w pl ale tu w uk tez.... takze az strach

lolkak do kitu. Nie pogorszyło sie, o tyle dobrze ale i tak nie jest super. Prawdopodobnie cos sie minimalnie poprawiło ale nie wiem na pewno bo lekarka nie potrafiła nam nic powiedzieć mam dzwonic do niej jutro. Poza tym jakos dołka złapałam przez wczorajszy dzień, mały jest coraz starszy i coraz bardziej to przezywa, a ja mam swiadomosc że prawdopodobnie bedziemy sie z tym całe życie bujać i to mnie jeszcze bardziej doluje. W sumie ciesze sie ze Kacper jest chłopcem bo dziewczynka miałaby przekichane w przyszłosci gdy chciałaby zajsc w ciaze eh...
UMI- niewiem o co dokladnie chodzi ale trzymam kciuki za was!!!!

ja sie witam u nas ponura pogoda (jak to w uk) i nuuuuuuudy, cczekam na pogode zeby z domu sie ruszyc, no i rzgladamy sie za inym pokojem:/

reklama
Lolkak miesiąc po porodzie? chyba coś pomieszałaś :-p dziecko trzeba zarejestrować do 2 tyg. po urodzeniu, i imię też wypada podać :-D

Umi ściskam mocno, skoro lekarka mówi że minimalnie się polepszyło, to może będzie coraz lepiej. Musisz być silna!!
A możesz napisać na co choruje Kacper?

Kasiuch i co planujecie zostać tam na stałe czy wracacie do PL? W Polsce też taka pogoda, szaro buro.

M idzie jutro składać wniosek o przyznanie dotacji z UE na rozkręcenie własnej firmy. Trzymajcie kciuki! jak się uda to zostajemy w PL jak nie to niestety Norwegia :-(

Do góry