reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hej witajcie!!!!!!!!!!!!!!

na wstepie witam kolejne nowe mamy...:)

ale mnie tu dawno nie bylo,wybaczcie ze nie wchodze tak czesto ale nie mam jeszxcze swojego kompa a z kogos to nie to samo. nie wiem kiedy sobie w koncu lapka kupie, bo troche sie u nas pokomplikowalo, ale obiecuje poprawe.

i pozdrawiam z uk:*********

reklama
Hej laski sorry że zaniedbałam ale jakoś czasu brak ciągle coś wczoraj na WOSP byłam połaziłam kupiłam małej misia z orkiestry i oczywiście serduszka :biggrin2: no a później moja mama postawiła Ninie taki ogromny plac zabaw musiałam z nią biegać bo to takie wielkie :szok: i pełno dorosłych biegało :-D :-p beka plac zarówno dla dzieci jak i rodziców :-D Loopy's World tutaj galleria ale tego nie jest się w stanie ująć na zdjęciu :-p wstęp 40zł za 3h zabawy ale warto :-p

A dzisiaj małą odstawiłam do przedszkola bo bal karnawałowy miała za kotka ją przebrałam :-D a ja ruszyłam z mamuśką w miasto :-p :-) później pół dnia u mamy a na koniec Nina na kulki a ja do kosmetyczki i na solarium :-p tak więc ciągle zabiegana jutro pewnie też nie wejdę bo w planach mam do koleżanki jechać ;-) zresztą z forum :-D :-)

TRINA - wyczytałam że pracujesz a gdzie jak można wiedzieć ? :-) długo w pracy siedzisz ? zmęczona nie jesteś :-p ja to w ciąży ciągle bym spała :-D

VEGAS - myślę że nie powinnaś mówić wszystkiego mężowi co mówi mama póki razem mieszkacie bo on musi się beznadziejnie w tej sytuacji czuć a po co mu to ? to nie będzie przecież kłamstwo po prostu mu o tym nie mów on już wie że nie jest pupilkiem mamusi ale nie musi znać szczegółów które będą go przytłaczać ;-)

LOLKAK - nie zazdroszczę nocy :dry:

Dziewczyny jutro mam wizyte u gina.
Może Bąbelek sie jutro ujawni :-)
3majcie kciuki, żeby wszystko było ok. I żebym poznała płeć. Jak tylko wróce to sie odezwe!

Miłego wieczoru i kolorowych ;-)

Młoda ja też kciuki trzymam, ja bym chyba nie wytrzymała. Julka już w 19 tyg pokazała co ma i tak jej zostało, najchętniej to cały czas goła by latała :-D

Agatka powodzenia na wizycie :tak:

Kasiuch i jak tam na emigracji? Długo już jesteście w UK? wiesz ja nie w temacie :sorry2:

E:

Sory że wchodzę w kompetencję moda ale też mnie to Już zaczyna wkurzać, że Umi musi cały czas upominać a to jak groch o ścianę Młodamamusia nie pisz postu pod postem, istnieje coś takiego jak edycja, jeśli nie minęła godzina od Twojego ostatniego postu a nikt w tym czasie nie napisał, a Ty chcesz coś dopisać, to pod swoim postem, masz coś takiego jak Edytuj, i dopsujesz co chcesz!!

kasiuch mam nadzieję,że wszystko wróci na dobrą drogę! Pozdrowienia!
Femme dziś pewnie wcale nie lepiej bedzie w nocy:dry:Już mi sie 3 razy budziła a śpi pół godziny:angry:
Misia powodzenia na klasówce

Co do pokazywania się na USG to moja ani razu się nie pokazała, żeby stwierdzić czy boy czy girl ;-) Także do końca nie wiedziałam czy maja czy Kubuś ;-)

hej dziewczyny
ale miałam ciezki dzien w szkole:( wrociłam o 15 troche spałam a dalej sie czuje zmeczona :( a w domu nic nie porobione masakra normalnie, dosyć mam wszystkiego!

hej dziewczyny
ale miałam ciezki dzien w szkole:( wrociłam o 15 troche spałam a dalej sie czuje zmeczona :( a w domu nic nie porobione masakra normalnie, dosyć mam wszystkiego!

Moja boroka kochana ;** :-)
a jednak poszła do szkoły ;* :tak:
a miała coś wykombinować ;)
he ;* :-D

kochane mykam
Dobrej nocki życze ;***:tak:
Buuziaki ;*
Do jutra;* :biggrin2:

Misia mój też tak lubie bez pampka sobie siknąć a jak latać lubi na golaska:-)
lolkak a ja myślałam, że to ja musiałam długo czekać :-)

Miki położony a ja leże przed tv, P zaraz w końcu wróci a Miki zasypia. AAA... no i najważniejsze czekoladą się zajadam i tyłek rośnie :-p

reklama
Moja Perła jakoś o 20.30 usnęła, po kąpieli i kolacyjce. W ogóle Głodomor z niej rośnie na potęgę. Potrafi zjeśc 2 śniadania, 2 kolacje, obiad też podwójny bo oczywiście jak zje u siebie to do mnie biegnie zobaczyc co mam na talerzu;D Mężuś niebawem wróci z pracy. Ja zaczynam byc nie do życia - to ta godzina;D

Do góry