reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

heja dziewczyny :) wiem wiem wieki mnie tu nie bylo i wiekszosc juz nie pamieta mnie :p ohh ale malo czasu mam ... Tak opowiem w skrocie ... Swieta szybko przyszly i szybko poszly ... Siostra byla u nas w grudniu i na swieta zostala :) swietnie bylo ! :) Nadinka juz pelnymi zdaniami mowi ... laczy coraz wiecej wyrazow ze soba :) wiec trzeba uwazac na jezor :p ciagle pracuje, mialam ostatio male malowanko w domu, kot i rosnie jeszcze chwila i bedzie wygladal jak rys a taki mlodziutki jest :)

goraco pozdrawiam was dziewczyny i caluje dzieciaczki brzuszki :)))

reklama
Asheara- ADHD o ile się orientuje tak konkretnie można stwierdzić w wieku 7 lat. Moja przyjaciółka ma brata z ADHD. Podejrzewali wcześniej ale stwierdzono dopiero w wieku 7 lat. Nie wiem może coś sie zmieniło-bo on teraz 16 lat ma. Byliście kiedyś u neurologa? Może wzmożone napięcie? Albo ten typ tak ma. Szymek kuzyn Adasia to samo-wszędzie go pełno, nie usiedzi nawet 5 minut. Poprostu taki charakterek.

Kolia- Adaś nie lubi sikac poza pampersem. Tzn. Jest tak,ze jak się dziś mył i chciało mu się siusiu to zacisnął nożki i wołał sisi. Powiedziałam mu,ze może się wysiusiać to wanny,ze umyjemy i dopiero się wysikał. Jak jest bez pampersa to też krzyczy i czeka na zgode. Dosyć często komunikuje w pampersie,ze siusiu robi. Czekam na cieplejsze dni i będziemy się odzwyczajać-bo cos łapie. Mam nadzieje,ze nie będzie cieżko.

Hej dziewczynka,

Lenka- pozdrowienia dla Adasia. Z przestawienie na majtki to raczej nie będzie problemu ;-)

VikamciaG i jak sprawy z chrztem?

Jaki polecacie syrop przeciwbólowy? Mogę już teoretycznie stosować coś na ibuprofenie np Nurofen,ale czy to nie będzie dla malucha za mocne?

Słyszałyscie o tym,że zmarło 2,5 letnie dziecko na grypę A/H1N1:szok::no:

Lenka to Adaś wstydniś :-) no ale pampersów to się chyba pozbędziesz bez problemu, u mnie z tym gorzej:dry:
Lolkak słyszałam, aż strach, że znowu to wraca:no:

Miki jeszcze śpi leniuch pospolity:-p A ja zamiast coś zrobić to siedzę na bb:-p

Hello

Lolkak możesz tylko ten dla dzieci :tak: one są od 3 m.ż, nurofen, ibufen.

Słyszałam o tej dziewczynce ale ona była przewlekle chora, i dlatego nie dali rady nic zrobić...... strasznie mi jej szkoda..

A ja dzisiaj zostałam ciocią !! :-):-) Bratowa dzisiaj z rana urodzila chłopczyka.

Miała zacisnąć nogi do 13, żeby byli z Julią z jednego dnia i nie dała rady.

Lolkak szukałam ale sobie odpuściłam bo trafiałam na same takie wyzyskiwacze a noża na gardle nie mamy więc nie ma sensu na narazie;-)

reklama
Do góry