reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

AGATKA Ja lubię naszego księdza i kolędy lubiłam póki mieszkałam u mamy. I co?
gratuluję zdanych egzaminów.
WIOLKA No i suwaczki super. Z nimi to tak jakoś inaczej lepiej :-)
a ślubu wcale nie planujecie nawet w najdalszej przyszłości?
MARIOLA Hej. Po prostu pisz jakbyś pisała regularnie. :-)

reklama
Hej hej:)

U nas akurat nocka wyjątkowo okropna:p Może kolejny ząb pcha się na świat? Kto to wie..:)
Od rana sprzątałam, dzieciątkiem się zajmowałam, a przed 14 z mężem i córą jechaliśmy do jej prababci:) Była tam też szwagierka z rodzinką oraz teściowa. Wszyscy zachwyceni jak Martynka już ładnie chodzi hyhy:) Nasza Duma:)

Po 16 usnęła. Uparciuszek nie chciał, ale ledwo na oczy patrzała to ją dałam do łóżeczka i nawet szybko usnęła. Z samodzielnym spaniem za dnia i wieczorem nie ma żadnego problemu:) Uf:)

Mariola
no wreszcie jesteś:) Opowiadaj co się dzieje;* Co tam u Was;* Jak Mały;*

Ahaa od poniedziałku Myszka jest właścicielką butelki z rureczką. Dopiero w pt z rana zajarzyła o co w tym chodzi i już cudnie pije:)

AGATKA Ja lubię naszego księdza i kolędy lubiłam póki mieszkałam u mamy. I co?
gratuluję zdanych egzaminów.
WIOLKA No i suwaczki super. Z nimi to tak jakoś inaczej lepiej :-)
a ślubu wcale nie planujecie nawet w najdalszej przyszłości?
MARIOLA Hej. Po prostu pisz jakbyś pisała regularnie. :-)
Chcemy cywilny wziąc,ale na to kasy też trzeba.Ciągle słysze,że wystarczy poczęstunek dla najblizej rodziny zrobić tylko,że najblizsza nasza rodzina to 13osób(nie licząc naszych chrzestnych z rodzinami i osób towarzyszących)

Hej hej:)

U nas akurat nocka wyjątkowo okropna:p Może kolejny ząb pcha się na świat? Kto to wie..:)
Od rana sprzątałam, dzieciątkiem się zajmowałam, a przed 14 z mężem i córą jechaliśmy do jej prababci:) Była tam też szwagierka z rodzinką oraz teściowa. Wszyscy zachwyceni jak Martynka już ładnie chodzi hyhy:) Nasza Duma:)

Po 16 usnęła. Uparciuszek nie chciał, ale ledwo na oczy patrzała to ją dałam do łóżeczka i nawet szybko usnęła. Z samodzielnym spaniem za dnia i wieczorem nie ma żadnego problemu:) Uf:)

Mariola
no wreszcie jesteś:) Opowiadaj co się dzieje;* Co tam u Was;* Jak Mały;*

Ahaa od poniedziałku Myszka jest właścicielką butelki z rureczką. Dopiero w pt z rana zajarzyła o co w tym chodzi i już cudnie pije:)

Hej kochana :)
co tam jak MArtynka?;)

Vegas ja Cię podziwiam, że ty nie działasz według schematu z Martynka, ja szadłu dostaje jak mi coś od standardu dnia odbiega nie mam takiej cierpliwości jak ty :-)
Agatka gratuluję zdanych egzaminów :-)

Miki się z tatą bawi nikt nie ma takiej wyobraźnie przy klockach jak P dlatego mały uwielbia się z nim bawić:-) szkoda tylko ze tak często w pracy jest:dry:

hej :) u mnie strasznie nudno :)
mialam miec szkole w dzisiaj i jutro ale przelozyli nam zajecia i mam kolejno: 15,16,22,23,29 i 30.... to sa 3 ostatnie weekendy w tym miesiacu, bede miala same egzaminy takze teraz musze sie powolutku troszeczke uczuc, a szczerze mowiac nie za bardzo mi sie chce ;P

VeronicaMelania rozumiem Cię bo mam tak samo w planie jak ty tylko o jeszcze jeden więcej tydzien w lutym jeszcze i też same kolokwia mnie czekają a notatki leża i się na mnie patrzą i na tym się kończy:dry:

dokladnie, notatki leza i nic sie nie chce :)
ja juz ialam zamiar sie dzisiaj pouczyc na egzamin z historii ale jak otworzylam zeszyt i zobaczylam ile tego jest to od razu mi sie odechcialo :)

no ja na szczescie w lutym nie mam bo sa ferie:) a ze ja mam teramin na 23 to po feriach nie ide juz do szkoly zeby spokojnie czekac. :) tata nwet bierze wolne w pracy:-D zeby ktos byl ze mna w domu, bo ja sama sobie nie poradze...:-(i nie chce jechac karetka do szpitala ... a tak tata mnie spokojnie zawiezie no i przynjamniej w razie co ktos bedzie ze man podczas porodu...:-)

też już nie chodziłam przed porodem trochę do szkoły z tym, że liceum dotrwałam w normalnym trybie jeszcze. A tata na pewno się przyda tego najbardziej się bałam, że mnie złapie jak będę sama ale na szczęscie trafiło na niedziele:-)

reklama
Do góry