reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
ixi ja tez czasmi wole po prostu coś przemilczeć bo mi słów szkoda ale K nigdy sie do nie w ten sposób nie odezwał ale jakbyśmy mieszkali razem to sajgon byłby na pewno czeto...
młodamamusia18 szybkiego powrotu do zdrówka dla mamy.

trzymam kciuki za wszystkie egzaminujące w najbliższym czasie. ja tez sie musze wziąć za nauke.
śniło mi sie dziś ze 2 miesiące do matury a ja nawet nie zaczełam sie uczyć. masakra.

Trinaa wypadają Ci włosy? a bierzesz jakieś witaminy?

JA wymiękam M nie było cały dzień w domu, nie przyniósł mi drzewa ( mieszkamy w domu) w ogole nic nie zrobił, sama rozebrałam i wyniosłam choinkę bo już tak się sypała że trzeba było cały czas odkurzać. Strasznie sobie od igieł nogi poraniłam ..
Teraz wpadł na chwilę, przebrał się i znowu wyszedł, mam wrażenie że był pijany... Jak zapytałam gdzie był cały dzień to tylko burknął że tu i tam i że to nie moja sprawa .... ech :-(

KAAMAA - :szok: dlaczego sobie pozwalasz na takie traktowanie ? :oo: ja bym go za jajca na fotel zaciągnęła i kazała się tłumaczyć a nie że on Ci powie że nie Twoja sprawa ... ja nie wiem te związki to ostatnio co czytam to coraz bardziej popie***

Ja mam lenia :dry: wczoraj K miał wolne to nie wchodziłam do was :-p a dzisiaj cały dzień w piżamie do tego wycisnęłam sobie z 5 syfów na twarzy i wyglądam jak idź i nie wracaj :dry: zawsze to samo a ja się nie umiem powstrzymać :angry:

Femme chętnie bym tak zrobiła, ale wiem że skończyłoby się to awanturą a ja nie chcę żeby Julka była świadkiem naszych kłótni. Jeszcze na dodatek jutro jest Wigilia i takie rzeczy.....

KAAMAA -dlatego ja nie pojmuje po ch.uj tak wcześnie ślub brać :oo: później właśnie jest tak jak jest że ze względu na ślub dziewczyny się męczą i dają się traktować jak jakieś służące eh ... krew mnie zalewa jak słyszę takie rzeczy :dry: ...Ps jaka wigilia ? :-p wigilia już była przecież :-p

Kochane, co sądzicie o serii kosmetyków Penaten?

Kaama wg kalendarza Juliańskiego, wigilia jest jutro :) Prawosławie i inne religie pochodzenia wschodniego tak mają :)

Ostatnia edycja:
Femme masz rację, niestety muszę teraz ponosić konsekwencje, no ale myślę i mam nadzieję że nie długo. No ale ślub nie ma tu nic do rzeczy.

Ixi ja to wiem :-p Jestem katoliczką, ale rodzina od strony mojej mamy jest prawosławna więc od zawsze obchodzę dwie Wigilię :tak:

Penaten pierwszy raz słyszę, ale ja od zawsze wierna nivei jestem i nie bardzo zwracam uwagę na resztę firm.

reklama
Hej
Wpadam napisac ze dzis z małym bylam u lekarza no i niestety jedziemy na antybiotyku... cos tam na oskrzelach juz slychac ale powinno byc oki bo mu sie ładnie odrywa... zobaczymy... :-(
Daniel przed chwilą zrobil mi wielkie akcje, histerycznie płakał i wogóle niewiem o co mu chodzilo, a teraz zjadl kanapke i zasnol.... :dry: :nerd::confused:

Do góry