reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
ixi znając mnie to bym pewnie prychneła, albo bym go spacyfikowała za taki tekst:-D wypowiedziany oczywiscie taki tonem jak piszesz
kaamaa O jak to dobrze ze nie tylko ja chodze z nadbagażem:-p

A ja wam powiem ze jesli chodzi o kłótnie to my akurat sie wybijamy bo jakos spokój

Umi oj tak :tak: i mam taką samą technikę zdjęcia też przeważnie od góry :-D
To zazdroszczę tej ciszy, baardzo.
U mnie pół roku była cisza aż miło, no ale chyba za pięknie było i tyle.

kaamaa100, umi - to i ja się przyłączam :-D ale mi to nawet sie pisac o tym nie chce... :dry:

ixidixi - no wiesz Ty co, a mi sie wydawalo ze ten Twoj Di to taki ulozony,spokojny facet :no:
dam Ci jedna WIELKA radę. Niech to będa naprawde ciche dni. Nie daj sie podejsc. Musi Cie przeprosic! Mimo, ze jak niektore dziewczyny mowia, ze to nic az tak wielkiego, ale wlasnie od takich malych rzeczy zaczyna sie zwykle a konczy.. nawet nie chce Ci mowic na czym :sorry:

mnie nie bylo kilka dni[pewnie nikt nie zauwazyl :confused: :-D ] bo mialam problemy z netem. Dzis jestem tylko przelotem, wieczorem zajrze na dluzej bo wlasnie zaczela mi sie sesja egzaminacyjna, i za 10 minut wychodze na pisemny polski i matematyke. uczylam sie cale 40 minut, i nie pamietam wiecej niz 4 zdania z polskiego. ostatnio jestem nie do zycia..
trzymac za mnie kciuki!

kaamaa100, umi - to i ja się przyłączam :-D ale mi to nawet sie pisac o tym nie chce... :dry:

ixidixi - no wiesz Ty co, a mi sie wydawalo ze ten Twoj Di to taki ulozony,spokojny facet :no:
dam Ci jedna WIELKA radę. Niech to będa naprawde ciche dni. Nie daj sie podejsc. Musi Cie przeprosic! Mimo, ze jak niektore dziewczyny mowia, ze to nic az tak wielkiego, ale wlasnie od takich malych rzeczy zaczyna sie zwykle a konczy.. nawet nie chce Ci mowic na czym :sorry:

mnie nie bylo kilka dni[pewnie nikt nie zauwazyl :confused: :-D ] bo mialam problemy z netem. Dzis jestem tylko przelotem, wieczorem zajrze na dluzej bo wlasnie zaczela mi sie sesja egzaminacyjna, i za 10 minut wychodze na pisemny polski i matematyke. uczylam sie cale 40 minut, i nie pamietam wiecej niz 4 zdania z polskiego. ostatnio jestem nie do zycia..
trzymac za mnie kciuki!

3mam kciuki napewno ci sie uda;)

JejQ jak tu cicho :(

Asheara to ja 3 mam kciuki:-)

Umi to wy jacyś wyjątkowi jesteście:-)

Faceci to sie uważają za nie wiadomo kogo. A tak naprawdę to mogą nam naskoczyć ;-):-D Jakbyś przestała robić to co wykonujesz na co dzień to zaraz by zmiękł,bo nie miałby upranych skarpetek,jedzonka i bóg wie co jeszcze ;-)

kaamaa na razie działa,a co będzie później to nie wiem:-D

Asheara to ja 3 mam kciuki:-)

Umi to wy jacyś wyjątkowi jesteście:-)

Faceci to sie uważają za nie wiadomo kogo. A tak naprawdę to mogą nam naskoczyć ;-):-D Jakbyś przestała robić to co wykonujesz na co dzień to zaraz by zmiękł,bo nie miałby upranych skarpetek,jedzonka i bóg wie co jeszcze ;-)

kaamaa na razie działa,a co będzie później to nie wiem:-D

LOLKAK masz racje ;)

Asheara a ja zauważyłam, że Cie nie ma. Czekałam aż napiszesz..
A co do mojego D... On zwykle jest spokojnym i ułożonym facetem.. ale jest też wybuchowy- co prawda rzadko.. ale czasem jak coś palnie, to klękajcie narody. No i jest strasznie upierdliwy, czepia się o takie głupoty, że szok. np. Czemu tego nie poodkurzałaś? Uważaj jak siadasz, bo porysujesz krzesło, uważaj na to i na tamto.. jeszcze tutaj nie wytarłaś kurzu.. heh kiedyś mu starałam się dogryźć za takie teksty.. ale on się chyba pod tym względem już nie zmieni, więc puszczam to mimo uszu, całkowicie olewając.
Mało która dziewczyna by z nim wytrzymała.. no ale on chyba ostatnio tego nie docenia. Myśli, że może wszystko i nic mnie nie wyprowadzi z równowagi.. Bo zawsze to ja za wszystko przepraszam.. to ja płaczę jak mi jakoś dogryzie.. to ja znoszę jego humory, nerwy.. Ale wszystko ma jakieś granice.. i tym razem mu to pokaże. Nie powiem mu wprost co i jak, bo to by się pewnie skończyło kłótnią lub wymuszonymi przeprosinami. Niech sam dojdzie do tego co jest nie tak i niech sam zastanowi się nad sobą.:-(

Powodzenia na egzaminach..!
Ja mam kolokwia w przyszły weekend.. Matma, Grafika inżynierska, fizyka i infa. Zobaczymy jak to będzie:confused:

lolkak dzisiaj mu nie zrobiłam śniadania.. :D ale był oburzony!

reklama
lolkak dzisiaj mu nie zrobiłam śniadania.. :D ale był oburzony!
A ja mojemu wcale sniadan w tygodniu nie robie, a co najsmieszniejsze zdaza sie że on robi mi kanapki do pracy np dzis bo razem wychodzilismy. Kiedys mu robiłam, a nawet wstawałam wczesniej ale jak poszłam do pracy stwierdziłam nie ma bata. Ja sie małym w nocy zajmuje, do tego pracuje," Bozia rączki dała to rób sam albo jak chcesz moge ci zrobić wieczorem". No i teraz przed racą rano wstaje i sam sobie robi bo chce miec świeże. korona mu z głowy nie spadła:-p

lolkak no ale za to przed świętami mielismy Sajgon:-p
Asheara o patrz przyszła:-p:-D jak widzisz niektórzy zauwazyli:-p

Do góry