reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ixi troche cie rozumiem, a tak troche znowu nie koniecznie... no wsciekłabym sie o to ze stwierdził ze masz sie przefarbować, to twoje włosy i mozesz zmieniac 20 razy decyzje jesli ci to odpowiada, ale znowu nie rozumiem tego tekstu, który o twojej mamie powiedział. Jakos nie otrafie wyłapać nic uszczypliwego, no może dla tego ze nie słyszałam tonu tej wypowiedzi

reklama
a ja sie witam przedpołudniowo a nie jak zawsze wieczornie..;-) nocka u nas taka sobie Misiasty do od 19 do północy spał ładnie a później co półtorej godziny pobudka.od 6.30 do 9 jeszcze pospał i teraz juz drzemie od pół godziny...uff. ja mam cały czas zawalone gardło katar ale może sie wykuruje.
w ogóle to musze ruszyć dupsko z zacząć mniej żreć bo to masakra jakaś jest. od dziś zaczynam diete MŻ trzymać kciuki dziewczyny bo bedzie ciezko...;-)
ixi ciche dni nie raz pomagają ale D na prawde przgiął. jakby K do mnie wystartował z takim tekstem to ciche dni to minimum co bym mu za to zafundowała.

To było przewaznie tak, że po 3-4 godzinach puchły mu rączki i w sumie do nastepnego dnia opuchlizna nie schodziła ale nie bolało go tak bardzo z reszta podawałam mu cos przeciwbólowego bo mi sie zachodził

Żartujesz chyba ja mam spokojnie z 18 kg nadwagi:-p:-D a w dzieciństwie borykałam sie z nadwagą zawsze:-p

Vegas nie poddawaj się. Jak sama widzisz juz coraz krócej sie meczysz z nią i tak co dziennie kilka minut mniej az w koncu super zasnie
młodamamusia18 zdrowia dla twojej mamy
Koniczynka mój do tej pory jak mu sie cos uwidzi to takie akcje odstawia... nie moge wyjsc sama do sklepu bo ryk jak nie wiem, a moj T. moze wszedzie wyjsc połacze przez 2 minuty i zaraz się ładnie bawić
Ewi o ludzie to wy teraz wszystkie sciany zamalujecie:-p

dzięeki własnie trwa operacja

a co tam u was kobitki ?;)

Ixi a jak podskoczysz to co Ci zrobi?! Obetnie włosy, pofarbuje nocą na różowo?! Aż strach się bać:-D Rozwalają mnie teksty facetów a ich pseudo groźby to już całkiem:-)

Mam ten nawilzacz z Biedronki i powiem szczerze,że mnie zaskoczył. spodziewałam się większej tandety;-) ładnie się świeci i swoje główne zadanie też wykonuje przyzwoicie;-)

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny ;)
Szukam dla siebie jakiejś sukienki na specjalną okazję..ale mam wrażenie,że wszystkie są jakieś takie "babcine" :(

karolina ja Cię zrozumiałam..
sama jak jestem wkurzona piszę jedno na drugim;-)
współczuję.... no ale możesz zawsze pwoedzieć że nie mówili ci wcześniej że chcą cię za chrszestną... no i że nic się chyba nie stanie jak ocgrzczą po Twoim porodzie..
naprawdę ludzie to lubią stwarzać problemy...

ixi a jak podskoczysz to co se stanie??:-D
no lepiej nie podskakuj .. hiihih

miłodamausia18 trzymam kciuki zeby operacja się powiodła

misia zdrówka dla Ciebie

i już nie pamiętam komu jeszcze miałam napiasać

ja też się pokółciłam wczoraj z moim..., nno ale to chyba z tych nerwów wsytskich i ammy ciche dni.... ależ mnie ostatnio wsyztsko wkurza... no maxymalnie:dry:

miłodamausia18 - no naprawdę mam takie wrażenie....z maleńkimi wyjątkami, bo jak narazie to znalazłam jedną fajną,ale to taką bardziej letnią "tubę" łączoną z 3 pasów materiału....masakra;/

Umi no on to powiedział tak, jakbym miała się go słuchać i koniec. I nawet mam nie próbować robić coś przeciw temu, co mówi:-D A jego ton.. hmm gdybyś to usłyszała, to pewnie byś zareagowała gorzej niż ja:dry:Coś jak: "Zamknij się, bo i tak zrobisz tak jak mówię. I nie podskakuj" Z tym, że wypowiedział tylko to "Nie podskakuj". Z pełną powagą..:confused:

reklama
Umi to mamy bardzo podobne wymiary :-D:tak:

Ixi chłop przegiął!!! tylko nie poddaj się on musi przeprosić!

Nie wiem o co chodzi, aleja też pożarłam się z M w sumie od niedzieli jesteśmy w jednej wielkiej kłótni. Tylko wczoraj było dobrze, bo to ja wyciągnęłam rękę. Wiecie co mi dzisiaj sk***ysyn powiedział jak wychodziłam z Julką na spacer. "zamknij mordę i wypierd**laj" Z mojego domu mnie wygania!!! Ja myślę ze na cichych dniach się nie skończy.... coraz częściej myślę nad rozwodem..... fuck!!!

Trinaa poszukaj w normalnych sklepach, teraz przecież moda na takie szerokie kiecki. Ja w sklepie ciążowym kupiŁAM tylko spodnie, a tak reszta to w normalnych sklepach :tak:

Lolkak o to fajnie że dobrze działa, jak widać czsami mozna upolować coś dobrego za małą canę.

Ostatnia edycja:
Do góry