reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Mój młody usnął jakies 20 minut temu, a ja oglądałam uwage i jestem w pozytywnym szoku ze w niektórych szkołach nauczyciele chcą pomagać w walce dzieci z otyłoscią. Szkoda, że za moich czasów tego nie było
Kamcia wydaje mi sie, że to bedzie najrozsądniejsze posuniecie. Dowiesz sie jak sie sprawy mają. oze twoja stistra zwierza sie waszej mamie? A jesli nawet nie to myśle , że twoja mama ci w jakis sposób pomoze, wiadomo nie podejmie decyzji ale takie wygadanie sie wiele daje:-) Mnie czasem moja potrafi dać takiego kopa w tyłek że aż sie chce walczyć z przeciwnosciami:-) I w sumie dziwi mnie ze tak moze byc miedzy rodzeństwem. Straszne to:-(
Kaamaa mój tez nigdy nie przeprasza ewentualnie jak wie ze zawinił to stara sie udawac ze nic sie nie stało
lolkak po szczepieniu to wiesz dzieci róznie je znaszą, mój wiecznie puchnie po szczepionkach:/ najgorzej było jak był w wieku twojej Majeczki. Jutro bedzie lepszy dzień

reklama
Lolkak Julka po szczepieniu też była ospała. A swoją drogą to drogo za pentaxim ja płaciłam 130 zł.

E:

Umi fajna sprawa! bo szybko już doganiamy Amerykę. Ale chyba Tobie to potrzebne nie było, szczupła jesteś :tak:

Ostatnia edycja:
Kaamaa to i tak nie jest źle jak tylko 20 zł różnicy ;-)

Umi
o rany aż tak? A długo był opuchnięty??

Poprzednim razem nic jej nie było,ale uprzedzała mnie lekarka,że z każdym szczepieniem może byc trochę gorzej. Z resztą i tak nie mogę narzekać, bo trochę po marudziła i padła spać-tragedii nie było;-)

Jutro ide na zakupy do Biedrony po nawilżacz powietrza ;-) Jakiś cwaniak wystawia je na allegro po 88 zł. Cena sklepowa 50 ;-)

a ja sie witam wieczornie. pogoda dzis u mnie była piękna słoneczko - zaćmienie widziałam... potem gdy juz nie było zaćmione to wyszłam z małym na pół godzinki i po tym spacerku miał 3 godziny drzemki...:szok:
Kermit hmm to jest chociaz imie co prawda najbardziej sie kojarzy z żaba no ale Dąb to juz wieksze przegięcie...;-) z meskich to mi sie podobają Kamil i Michał ale tych mężczyzn mam juz obok siebie. lubie polskie nawet staropolskie imiona a dla dziewczynki to Laura, Gabrysia. Alicja ..;-)kamcia sytuacja z siostra... współczuje wiem co to znaczy miec okropna siostre pomimo ze moja ma dopiero 13 lat. ale od dziecka sie z nia nie potrafie dogadac jest zupełnie inna niz ja a jedno co nas łączy to ośli upór...

Lolkak dla mnie to sporo jak za ten sam produkt :tak:

Ja też chciałam nawilżacz, moja mama trochę poczytała, popytała i taki który dobrze będzie nawilżał to ceny zaczynają się od 150 zł. U Nas sprawdziło się wietrzenie i ręcznik na kaloryferze :tak:

Misia zdrobnienie Gabrysia fajnie ale Gabriela to już mi nie bardzo mi się podoba.

Witam wieczorowo:)

Ja dzisiaj kolejny raz byłam twarda i Misia sama spała w swoim łóżeczku. Dałam ją do wyrka o 19.33, a Młoda płacz, wrzask, przecudaczne pozy odwalała, nogi na szczebelki dawała, agresywna się robiła bo nawet rączkami waliła w szczebelki, nawet raz w nos się walnęła i był jeszcze większy wyjec, ale ja byłam twarda, mówię sobie nie poddam się, zresztą nawet nie chciałam, wiem, że za parę lub parenaście takich usypiań będzie już superowo sama zasypiała w mgnieniu oka. Usnęła o 20.22, więc całkiem fajnie:)

Mąż w pracy, ja z Colą w ręku, relax:)

Dobry wieczór kochane ;)
nie miałam jakoś dzisiaj czasu zeby zajrzec do was a jeszcze kielka godzin temu dowiedziałam sie ze moja mama złamała obojczyk i jest w szpitalu i ma miec operacje ;:)(
a i to jeszcze w swoje urodziny ;(
masssakra ;(

a co tam u was kobitki ?;)

reklama
Dziewczyny mojemu szkrabowi wreszcie druga dolna jedynka sie przebila... mam nadzieje ze na chwile da mi odetchnąc teraz i bedzie grzeczniejszy... ;]
Gratuluję:tak:
A u nas był dziś wieczór buntu wobec tatusia:szok: Wysłałam P. na spacer, a sama na zakupy poszłam. P. wrócił przede mną, a mała w domu zaczęła wrzeszczeć i płakać. P. nie mógł jej uspokoić:szok: Nawet jeść nie chciała. Jak wróciłam, to się uspokoiła i zjadła starte jabłuszko. Musiałam ją zabawiać i nosić do wieczornej kąpieli, ale płaczu nie było. A jak zostawiałam ją z P. na chwilę, żeby coś zrobić, to mała wrzeszczała :szok: Od 2 dni nerwus z Emilki się zrobił, ale ten dzisiejszy bunt wobec P. nas zaskoczył, bo to zdecydowanie córeczka tatusia jest i go uwielbia:tak:
Koniczynka a odciągacz masz ręczy czy elektryczny? Mi po paru ml ręka odpadała.
Ręcznym ściągam, nie jest tak źle, ale ręce muszę zmieniać co jakiś czas :-D
Karolina Mi osobiście Olgierd się nie podoba, bo nie ma jak ładnie zdrobnić, a ja zwracam na to uwagę

Do góry