reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Heh Kamcia wspólczuje takiej siostry ale to tez pewnie zalezy od tego jakie sa miedzy wami stosunki. Ja tez mam siostre i tez poprostu mialam byc chrzestną jej córki ale bylam w ciazy wiec nie mozna bylo... ;] no i teraz "jakby" zaszla w ciaze to poprostu wiem ze ja chce i pewnie mnie bedzie typowac na chrzestna:-)

Ja zacmienie tez dzis ogladalam Vegas, super było:-)

reklama
Heh Kamcia wspólczuje takiej siostry ale to tez pewnie zalezy od tego jakie sa miedzy wami stosunki. Ja tez mam siostre i tez poprostu mialam byc chrzestną jej córki ale bylam w ciazy wiec nie mozna bylo... ;] no i teraz "jakby" zaszla w ciaze to poprostu wiem ze ja chce i pewnie mnie bedzie typowac na chrzestna:-)

Ja zacmienie tez dzis ogladalam Vegas, super było:-)
ja troszkę widziałam ok 9(?), kawałek 'zasłoniętego' słonka:)

Vegas to dobrze że ja jako Anka jeszcze sie siwizny nie dorobiła:-p Anulka tez nie cierpię:-p
kaamaa o Kornelia tez piękne:-)

mi się za czasów mojej ciąży Noemi jeszcze podobało, ale myślę też o tym by dzieci się nie śmiały, wiadomo jak to bywa.

Umi no własnie mi też się podoba, kiedyś nienawidziłam tego imienia bo miałam w gimnazjum ksywę kornelka, babka zawsze przedzezniała moje imię z Kamili na Kornelię:wściekła/y:

Vegas rzadkie imiona są fajne tylko właśnie gorzej z akceptacją otoczenia..

no macie racje.. z reala ci co nas znają tewz twierdzą ze poprosiła bo wypada...:confused2:
niby ja tego nie biorę tak do siebie czemu mnie poprosiła... ale weźcie....

Ostatnia edycja:
U nas dziewczynka miała być Matylda (wymysł mojego D.):eek: .. z czasem i ja przekonałam sie do Matyldzi:-D jeszcze mam maleńkie sukieneczki zarezerwowane dla dziewuszki, no ale urósł jej siusiak i tak już nie wypada..

Fakt, faktem ludzie wymyślają okropne imiona.. no ale Kermit:eek:

Wyobraźcie sobie, ze mój D. nagaduje już "kiedy drugie dziecko?"
Mężczyźni to powinni rodzić..

U nas dziewczynka miała być Matylda (wymysł mojego D.):eek: .. z czasem i ja przekonałam sie do Matyldzi:-D jeszcze mam maleńkie sukieneczki zarezerwowane dla dziewuszki, no ale urósł jej siusiak i tak już nie wypada..

Fakt, faktem ludzie wymyślają okropne imiona.. no ale Kermit:eek:

Wyobraźcie sobie, ze mój D. nagaduje już "kiedy drugie dziecko?"
Mężczyźni to powinni rodzić..
Nie no, mężczyźni muszą się trochę nimi zając by wiedziec co to znaczy miec dziecko:p:p

reklama
ixi twój jest niezły:-D jeszcze pierwszego nie odchował dobrze a juz mu sie marzy:-p mój na szczecie podziela moje poglady puki co i oboje dzieciom mówimy nie:-) tzn kolejnym
Kamcia a mnie sie wydaje ze ty bardzo chcesz być chrzestną i dla tego tak ci szkoda. Poza tym niby dziecku sie nie odmawia fakt ale tak na prawde nie sadze abys była miele widziana tam, a poprosili cie bo tak wypadało. Jak dla mnie szkoda kasy na takie cos... A dzicku zawsze cos mozesz przesłac jesli będziesz chciec.

Do góry