reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Heh Kamcia wspólczuje takiej siostry ale to tez pewnie zalezy od tego jakie sa miedzy wami stosunki. Ja tez mam siostre i tez poprostu mialam byc chrzestną jej córki ale bylam w ciazy wiec nie mozna bylo... ;] no i teraz "jakby" zaszla w ciaze to poprostu wiem ze ja chce i pewnie mnie bedzie typowac na chrzestna:-)

Ja zacmienie tez dzis ogladalam Vegas, super było:-)

reklama
Heh Kamcia wspólczuje takiej siostry ale to tez pewnie zalezy od tego jakie sa miedzy wami stosunki. Ja tez mam siostre i tez poprostu mialam byc chrzestną jej córki ale bylam w ciazy wiec nie mozna bylo... ;] no i teraz "jakby" zaszla w ciaze to poprostu wiem ze ja chce i pewnie mnie bedzie typowac na chrzestna:-)

Ja zacmienie tez dzis ogladalam Vegas, super było:-)
ja troszkę widziałam ok 9(?), kawałek 'zasłoniętego' słonka:)

Vegas to dobrze że ja jako Anka jeszcze sie siwizny nie dorobiła:-p Anulka tez nie cierpię:-p
kaamaa o Kornelia tez piękne:-)

mi się za czasów mojej ciąży Noemi jeszcze podobało, ale myślę też o tym by dzieci się nie śmiały, wiadomo jak to bywa.

Umi no własnie mi też się podoba, kiedyś nienawidziłam tego imienia bo miałam w gimnazjum ksywę kornelka, babka zawsze przedzezniała moje imię z Kamili na Kornelię:wściekła/y:

Vegas rzadkie imiona są fajne tylko właśnie gorzej z akceptacją otoczenia..

no macie racje.. z reala ci co nas znają tewz twierdzą ze poprosiła bo wypada...:confused2:
niby ja tego nie biorę tak do siebie czemu mnie poprosiła... ale weźcie....

Ostatnia edycja:
U nas dziewczynka miała być Matylda (wymysł mojego D.):eek: .. z czasem i ja przekonałam sie do Matyldzi:-D jeszcze mam maleńkie sukieneczki zarezerwowane dla dziewuszki, no ale urósł jej siusiak i tak już nie wypada..

Fakt, faktem ludzie wymyślają okropne imiona.. no ale Kermit:eek:

Wyobraźcie sobie, ze mój D. nagaduje już "kiedy drugie dziecko?"
Mężczyźni to powinni rodzić..

U nas dziewczynka miała być Matylda (wymysł mojego D.):eek: .. z czasem i ja przekonałam sie do Matyldzi:-D jeszcze mam maleńkie sukieneczki zarezerwowane dla dziewuszki, no ale urósł jej siusiak i tak już nie wypada..

Fakt, faktem ludzie wymyślają okropne imiona.. no ale Kermit:eek:

Wyobraźcie sobie, ze mój D. nagaduje już "kiedy drugie dziecko?"
Mężczyźni to powinni rodzić..
Nie no, mężczyźni muszą się trochę nimi zając by wiedziec co to znaczy miec dziecko:p:p

reklama
ixi twój jest niezły:-D jeszcze pierwszego nie odchował dobrze a juz mu sie marzy:-p mój na szczecie podziela moje poglady puki co i oboje dzieciom mówimy nie:-) tzn kolejnym
Kamcia a mnie sie wydaje ze ty bardzo chcesz być chrzestną i dla tego tak ci szkoda. Poza tym niby dziecku sie nie odmawia fakt ale tak na prawde nie sadze abys była miele widziana tam, a poprosili cie bo tak wypadało. Jak dla mnie szkoda kasy na takie cos... A dzicku zawsze cos mozesz przesłac jesli będziesz chciec.

Do góry