reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
ja myślę że w tej ciąży też przestanę się mieścić bo ponoć w drugiej ciąży brzuszek rośnie większy... -choć jak dotąd nie zauważyłam tego:-p ale czekam i czekam:-D

widziałam tez ogrodniczki ale nogawki miały takie ze moje dwie nogi by tam weszły ;):)

spadam sie położyc na chwilke bede potem pa;***

Ja nie miałam całą ciaze spodni ciazowych tzn w 9 misiacu jak mi brzuch opadł i nie zmiesiłam sie w swoje dżinsy to przerzuciłam sie na spódnice. Jesli chcesz zaoszczedzić to polecam ciucholandy w twojej okolicy, ja kupiłam kilka fajnych ciazowych spódnic za kilka zł a dodam ze 2 z metkami były:-)

edit a własnie zapomniałam:-) jesli chcesz coś dopisać a nikt po tobie niczego nie napisał w przeciagu godziny to urzyj edycji która sie znajduje u dołu napisanego przez Ciebie posta:-)

reklama
moja córa nauczyła się pokazywac 'ile ma kłopotów', zabawnie to wygląda w jej wydaniu;) Poza tym już chodzenie to u niej chleb powszedni:) wiadomo, że czasem się uprze i raczkuje albo trzyma się czegoś idąc, ale na ogół chodzi duużo już sama:)

poza tym uczę ją części ciała. Od ok miesiąca super pokazuje gdzie ma albo mama albo lalka oko, wczoraj nauczyła się pokazywac nosek:)

Ostatnia edycja:
Do góry