reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

no fajnie ze w lato :) termin 27 maj to cieplutko bedzie :)

zastanawiam sie nad imieniem :)
Mój K... chce jezeli chłopiec to OSkar lub Oliwer a ja jak bedzie dziewczynka to Nadia ;)
a zakupy kiedy robiłaś ?
stopniowo:) więc na ostatnią chwilę niczego nie miałam;)
ładne imiona macie w myślach:) U nas jak była dziewczynka to miała byc albo Zosieńka albo Martynka a jak chłopiec to Przemuś;)

reklama
można się dowiedzieć od 12 tc jak lekarz ma dobry sprzęt i dziecko się dobrze ułoży:tak:

a w którym jesteś miesiącu?? widziałaś mój ?? wklejałam kilka stron wstecz:-p

w 5mc

stopniowo:) więc na ostatnią chwilę niczego nie miałam;)
ładne imiona macie w myślach:) U nas jak była dziewczynka to miała byc albo Zosieńka albo Martynka a jak chłopiec to Przemuś;)

i jeszcze podoba mi sie Venessa :)

ja nie mam jeszcze nic kupione tzn wózek zamówiony ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a ja wolę polskie imiona;) choc podobają mi się i Noemi, i Olivier, i Andreas;) Vanessa też fajne.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a przed ciąza byłaś szczupła?
ja wazyłam 50 kg a teraz waze niecałe 60 kg;)

P020111_17.32.jpg

taki mam brzuszek ;)

reklama
Clio ja dawałam na głodniaka zupkę a do popicia soczek :tak:

Femme jestem pod wrażeniem szybko Wam poszło, rekordzistki :-D a na noc będziesz jej zakładać pampka?

Młodamamusia
ja dowiedziałam się w 16 tyg. w 21 byłam na 3d i pani nam "bułeczkę" :-D pokazała więc wątpliwości nie było

Kamcia Emma bardzo fajnie! widze że wybieracie imiona uniwersalne "globalne" to jest fajne że gdziekolwiek pojedziesz to na Twoim imieniu języka nie połamią.

Do góry