reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Clio ja dawałam na głodniaka zupkę a do popicia soczek :tak:

Femme jestem pod wrażeniem szybko Wam poszło, rekordzistki :-D a na noc będziesz jej zakładać pampka?

Młodamamusia
ja dowiedziałam się w 16 tyg. w 21 byłam na 3d i pani nam "bułeczkę" :-D pokazała więc wątpliwości nie było

Kamcia Emma bardzo fajnie! widze że wybieracie imiona uniwersalne "globalne" to jest fajne że gdziekolwiek pojedziesz to na Twoim imieniu języka nie połamią.
o, ja też byłam na 3/4D, świetna pamiątka, ale ja byłam w 32tc:) Ale filmiki i foty super miec:)

Młoda będzie dziś szalec do północy bo jak usnęła o 16.27 tak śpi jeszcze;D

MLODAMAMUSIA - ładne imiona wybraliście :-)

Jej przypomniały mi się czasy ciąży ten brzuszek ja się nie mogłam doczekać aż urośnie -_- tutaj początek 5 miesiąca Zobacz załącznik 313968 to zobaczcie jaka różnica 5 a 6 :-p w 6 mi dopiero wystrzelił i dopiero ktoś zaczął zauważać że ja w ciąży :-D :-p

Nina mi zasnęła -_- wczoraj obudziła mi się dopiero o 19 to spać poszła o uwaga ...1 w nocy -_- mam nadzieje że dzisiaj nie będzie powtórki z rozrywki -_-

KAAMAA - właśnie się zastanawiałam ale chyba założę jednak :-p

Ostatnia edycja:
najważniejsze, że dziecko dobrze rośnie, waga mamy nie jest tak ważna jak od dziecka:) najpierw mnie martwiła ta moja waga, ale ginka uspokoiła mnie i wytłumaczyła co nie co;) Perła wstała, czas na zabawy;D

najważniejsze, że dziecko dobrze rośnie, waga mamy nie jest tak ważna jak od dziecka:) najpierw mnie martwiła ta moja waga, ale ginka uspokoiła mnie i wytłumaczyła co nie co;) Perła wstała, czas na zabawy;D

miłej zabawy ;D;D

313967d1293986241t-mlode-mamy-przyszle-i-obecne-watek-glowny-p020111_17.32.jpg

taki mam brzuszek ;)

Ostatnia edycja:
nooo ładny widoczny już:tak:

ja byłam taka no szczupła jak jestem prawie bo ciągle chodze w tym samym i nikt nie wierzy ze ja wogóle w ciąży jestem..
a przytyłam jak narazie 3 kg..
ale wiem ze dużo nie przytyję bo z Vi przytyłam przez całą ciążę 7kg.. a tu się zapowiada tak samo:tak:

Kamcia Emma bardzo fajnie! widze że wybieracie imiona uniwersalne "globalne" to jest fajne że gdziekolwiek pojedziesz to na Twoim imieniu języka nie połamią.

Jakoś tak właśnie wybieramy.. tym bardziej że nie mieszamy w pl i nie zamierzamy
Ja nie chcę dawać typowo polskich ... nie wiem dlaczego , ale np nie jestem za tymi co teraz wchodza własnie Antki , Zosie, Marysie.... itp..
mam koleżankę co ma Zosie , wcale mi to nie przeszkadza , ale sama bym nie dała takiego imienia...
wiem ze wracają te imiona co miały nasze prababcie i pradziadkowie.. ale to nie w moim stylu;-)

nooo ładny widoczny już:tak:

ja byłam taka no szczupła jak jestem prawie bo ciągle chodze w tym samym i nikt nie wierzy ze ja wogóle w ciąży jestem..
a przytyłam jak narazie 3 kg..
ale wiem ze dużo nie przytyję bo z Vi przytyłam przez całą ciążę 7kg.. a tu się zapowiada tak samo:tak:

Jakoś tak właśnie wybieramy.. tym bardziej że nie mieszamy w pl i nie zamierzamy
Ja nie chcę dawać typowo polskich ... nie wiem dlaczego , ale np nie jestem za tymi co teraz wchodza własnie Antki , Zosie, Marysie.... itp..
mam koleżankę co ma Zosie , wcale mi to nie przeszkadza , ale sama bym nie dała takiego imienia...
wiem ze wracają te imiona co miały nasze prababcie i pradziadkowie.. ale to nie w moim stylu;-)

Zosia tez fajne ;)

reklama
Do góry