reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ja też byłam niejadkiem... ale urodziłam się z wagą 4400:-D mój małż też ważył sporo.. więc i nie ma się co dziwić że mała ważyła 4260:tak:;-) wkońcu po kimś odziedziczyła:-p ciekawa jestem ile teraz dziecko będzie ważyć bo już mi ginka mówi że jest duża...:sorry2: więc się powoli zaczynam obawiać co to będzie... oczywiście pierwszy poród SN .. i kolejny też tak planuję:-D

Przeważnie każde kolejne dziecko jest większe :tak: Mój M urodził się 4300g i córeczka w ślady tatusia poszła, miała taką samą wagę. Ja też pierwszy SN, i drugi raczej też planuję.

mi się mała raz podczas karmienia zatkała .,. i zsiniała to jak wydarłam się w szpitalu ... mój D obiegł po pielęgniarkę i ta ją klepnęła z 2 razy w plecy i było ok...zaksztusiła się właśnie wodami to się zdarzyło w dzień porodu , a na 2 już wyszłam do domu... ale normalnie spac w nocy nie mogłam... i płakałam ze strachu że znów może się coś takiego zdarzyć:-(

Julka też mi ostatnio zakrztusiła się kawałkiem paluszka,stanął jej w gardle, na szczęście po chwili go zwróciła.

ja też słyszałam ze jak się planuje dzieci to jest to nie zalecane:no: ja planuję sobie ten implant wcepić , co to się pod skóre daje i ponoć jest na 3 lata... koleżanka mi opowiadała:tak: i się go wymienia co jakiś czas, czy jakoś tak.. nie zagłębiałam się jeszcze w temacie więc za dużo nie powiem;-)

Ciekawe czy ta technologa już do Polski dotarła :-D

Zdrówka miłości i szczęścia dla Olka!!:-D fajnie się w Nowy Rok urodzić:-p

Olek urodził się w Sylwestra :-p

reklama
Przeważnie każde kolejne dziecko jest większe :tak: Mój M urodził się 4300g i córeczka w ślady tatusia poszła, miała taką samą wagę. Ja też pierwszy SN, i drugi raczej też planuję.

Julka też mi ostatnio zakrztusiła się kawałkiem paluszka,stanął jej w gardle, na szczęście po chwili go zwróciła.

Ciekawe czy ta technologa już do Polski dotarła :-D

Olek urodził się w Sylwestra :-p

oj wybacz myslałam ze w nowy rok:zawstydzona/y:
wiesz takie zaksztuszenie zwykłe to się zdarza i właśńie dziecko zwraca.. a noworodek... normalnie mała była sina strasznie w kilka sekund... oj.. masakra nie wiem co by sie stało gdybyśmy w porę nie zauważyli ze sinieje...bo nawet nie kaszlała tylko była przy cycu normalnie:no:

wkleję wam moją fotę...
tadaaaam 6 miesiąc ciąży ...(23t4d) z wczorajszej nocki
Zobacz załącznik 313756

Faktycznie ciszzzzzaa...

Kamcia prawie nic nie widać, chyba że tak zdjęcie zrobione, dla porównania wstawie swoje stare równo 6 miesiąc

SDC10333kk.jpg

Cisza jak nie wiem :-D :-p aż takie kace dziewczyny mają cy co :-D :-p

U mnie sylwester w sumie spokojny :-D byliśmy na domówce ze znajomymi ale tak jakoś spokojnie było :-p :-D może i cały rok będzie spokojny... oby :dry:

Oooo temat brzuszków ! :-p :-D to ja też chce się pochwalić :-p 6 miesiąc :-p
Zobacz załącznik 313886

VIKAMCIA - faktycznie malutki brzuszek :szok: albo przez tą bluzę nie widać ;-)

KAAMAA - ty za to wielgaśny ten brzuszek miałaś :-p :-)

VEGAS - gratuluje ząbka

A ja od dzisiaj zaczęłam naukę robienia na nocnik bo już aż wstyd że dwulatka w pieluszce chodzi :dry: i już pierwsze siusiu Nina sama zrobiła :-) i to jak wyszłam do kuchni i słyszę jak woła zrobiłam :-D przychodzę a tam siusiu w nocniku :-D sama sobie zdjęła majteczki zrobiła siusiu ubrała i zawołała mnie :-D ależ jestem z niej dumna :-)

U nas sylwester przespany prawie ale wczoraj za to sie wyszaleliśmy:-)
Kamcia Nic a nic nie widać:-p jesteś pewna, że to ciąża?:-p
femme brawo dla Ninki:-) a co do zdjecia ty to awet w ciazy wygladałas genialnie!!!
kaamaaa a u ciebie to brzuszek faktycznie widoczny:-)
To ja wam poarze mój 6 miesiac zdjecie robione 1 stycznia albo 31 grudnianie jestem w stanie okreslić:-p
ja.jpg
Vegas musze ci zadac pytanie, dodawałas na nk zdjecia siebie w sukience. Gdzie ty tą małą czarną kupiłaś?

Bry laski.
Jak tam po nowym roku?
Kamcia bosze jaki mały brzuchalek :szok:
moj w tym tyg z Mikim to byl taki 23tc.jpg
a najbardziej brzuszek podobal mi sie w 27tc :-D taka piłka DSC00462..jpg
Ale sobie poogladalam moje zdjecia ciążowe.... :)

U nas dzieciaki przeziebione i ja tez... ;] zyc nie umierac...

edit. z tego wszystkiego zapomnialam dodac zdjecia moich łobuzów - noworocznie:)
DSC00447.JPGDSC00425.jpgDSC00437.JPGDSC00426.JPGDSC00431.jpgDSC00415.jpgDSC00448.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
U nas sylwester przespany prawie ale wczoraj za to sie wyszaleliśmy:-)
Kamcia Nic a nic nie widać:-p jesteś pewna, że to ciąża?:-p
femme brawo dla Ninki:-) a co do zdjecia ty to awet w ciazy wygladałas genialnie!!!
kaamaaa a u ciebie to brzuszek faktycznie widoczny:-)
To ja wam poarze mój 6 miesiac zdjecie robione 1 stycznia albo 31 grudnianie jestem w stanie okreslić:-p
Zobacz załącznik 313891
Vegas musze ci zadac pytanie, dodawałas na nk zdjecia siebie w sukience. Gdzie ty tą małą czarną kupiłaś?
dawno temu /kilka ładnych lat/ dostałam tę sukienkę od koleżanki /mamy dziewczynki, której niańkowałam/, bo po ciąży się nie mieściła do niej a może za bardzo jej brzuszek w tym wystawał bo kiecka mocno dopasowana. Ta kiecka była do kostek niemal, ale ja nie znoszę takich długich i sobie ją skróciłam;D

Eliza
fajne dzieciuszki, paski górują;D Miki i Danielo widzę identyczne te bluzy mają /poza kolorem i rozmiarem;D/

mój brzuch w 6 miesiącu wyglądał tak

Zobacz załącznik 313908 mam duży biust i brzuszek się mały wydaje, choc ja tam uważam, że i tak mały był do końca;-)

Ostatnia edycja:
Do góry