reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ja też byłam niejadkiem... ale urodziłam się z wagą 4400:-D mój małż też ważył sporo.. więc i nie ma się co dziwić że mała ważyła 4260:tak:;-) wkońcu po kimś odziedziczyła:-p ciekawa jestem ile teraz dziecko będzie ważyć bo już mi ginka mówi że jest duża...:sorry2: więc się powoli zaczynam obawiać co to będzie... oczywiście pierwszy poród SN .. i kolejny też tak planuję:-D

Przeważnie każde kolejne dziecko jest większe :tak: Mój M urodził się 4300g i córeczka w ślady tatusia poszła, miała taką samą wagę. Ja też pierwszy SN, i drugi raczej też planuję.

mi się mała raz podczas karmienia zatkała .,. i zsiniała to jak wydarłam się w szpitalu ... mój D obiegł po pielęgniarkę i ta ją klepnęła z 2 razy w plecy i było ok...zaksztusiła się właśnie wodami to się zdarzyło w dzień porodu , a na 2 już wyszłam do domu... ale normalnie spac w nocy nie mogłam... i płakałam ze strachu że znów może się coś takiego zdarzyć:-(

Julka też mi ostatnio zakrztusiła się kawałkiem paluszka,stanął jej w gardle, na szczęście po chwili go zwróciła.

ja też słyszałam ze jak się planuje dzieci to jest to nie zalecane:no: ja planuję sobie ten implant wcepić , co to się pod skóre daje i ponoć jest na 3 lata... koleżanka mi opowiadała:tak: i się go wymienia co jakiś czas, czy jakoś tak.. nie zagłębiałam się jeszcze w temacie więc za dużo nie powiem;-)

Ciekawe czy ta technologa już do Polski dotarła :-D

Zdrówka miłości i szczęścia dla Olka!!:-D fajnie się w Nowy Rok urodzić:-p

Olek urodził się w Sylwestra :-p

reklama
Przeważnie każde kolejne dziecko jest większe :tak: Mój M urodził się 4300g i córeczka w ślady tatusia poszła, miała taką samą wagę. Ja też pierwszy SN, i drugi raczej też planuję.

Julka też mi ostatnio zakrztusiła się kawałkiem paluszka,stanął jej w gardle, na szczęście po chwili go zwróciła.

Ciekawe czy ta technologa już do Polski dotarła :-D

Olek urodził się w Sylwestra :-p

oj wybacz myslałam ze w nowy rok:zawstydzona/y:
wiesz takie zaksztuszenie zwykłe to się zdarza i właśńie dziecko zwraca.. a noworodek... normalnie mała była sina strasznie w kilka sekund... oj.. masakra nie wiem co by sie stało gdybyśmy w porę nie zauważyli ze sinieje...bo nawet nie kaszlała tylko była przy cycu normalnie:no:

wkleję wam moją fotę...
tadaaaam 6 miesiąc ciąży ...(23t4d) z wczorajszej nocki
Zobacz załącznik 313756

Faktycznie ciszzzzzaa...

Kamcia prawie nic nie widać, chyba że tak zdjęcie zrobione, dla porównania wstawie swoje stare równo 6 miesiąc

SDC10333kk.jpg

Cisza jak nie wiem :-D :-p aż takie kace dziewczyny mają cy co :-D :-p

U mnie sylwester w sumie spokojny :-D byliśmy na domówce ze znajomymi ale tak jakoś spokojnie było :-p :-D może i cały rok będzie spokojny... oby :dry:

Oooo temat brzuszków ! :-p :-D to ja też chce się pochwalić :-p 6 miesiąc :-p
Zobacz załącznik 313886

VIKAMCIA - faktycznie malutki brzuszek :szok: albo przez tą bluzę nie widać ;-)

KAAMAA - ty za to wielgaśny ten brzuszek miałaś :-p :-)

VEGAS - gratuluje ząbka

A ja od dzisiaj zaczęłam naukę robienia na nocnik bo już aż wstyd że dwulatka w pieluszce chodzi :dry: i już pierwsze siusiu Nina sama zrobiła :-) i to jak wyszłam do kuchni i słyszę jak woła zrobiłam :-D przychodzę a tam siusiu w nocniku :-D sama sobie zdjęła majteczki zrobiła siusiu ubrała i zawołała mnie :-D ależ jestem z niej dumna :-)

U nas sylwester przespany prawie ale wczoraj za to sie wyszaleliśmy:-)
Kamcia Nic a nic nie widać:-p jesteś pewna, że to ciąża?:-p
femme brawo dla Ninki:-) a co do zdjecia ty to awet w ciazy wygladałas genialnie!!!
kaamaaa a u ciebie to brzuszek faktycznie widoczny:-)
To ja wam poarze mój 6 miesiac zdjecie robione 1 stycznia albo 31 grudnianie jestem w stanie okreslić:-p
ja.jpg
Vegas musze ci zadac pytanie, dodawałas na nk zdjecia siebie w sukience. Gdzie ty tą małą czarną kupiłaś?

Bry laski.
Jak tam po nowym roku?
Kamcia bosze jaki mały brzuchalek :szok:
moj w tym tyg z Mikim to byl taki 23tc.jpg
a najbardziej brzuszek podobal mi sie w 27tc :-D taka piłka DSC00462..jpg
Ale sobie poogladalam moje zdjecia ciążowe.... :)

U nas dzieciaki przeziebione i ja tez... ;] zyc nie umierac...

edit. z tego wszystkiego zapomnialam dodac zdjecia moich łobuzów - noworocznie:)
DSC00447.JPGDSC00425.jpgDSC00437.JPGDSC00426.JPGDSC00431.jpgDSC00415.jpgDSC00448.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
U nas sylwester przespany prawie ale wczoraj za to sie wyszaleliśmy:-)
Kamcia Nic a nic nie widać:-p jesteś pewna, że to ciąża?:-p
femme brawo dla Ninki:-) a co do zdjecia ty to awet w ciazy wygladałas genialnie!!!
kaamaaa a u ciebie to brzuszek faktycznie widoczny:-)
To ja wam poarze mój 6 miesiac zdjecie robione 1 stycznia albo 31 grudnianie jestem w stanie okreslić:-p
Zobacz załącznik 313891
Vegas musze ci zadac pytanie, dodawałas na nk zdjecia siebie w sukience. Gdzie ty tą małą czarną kupiłaś?
dawno temu /kilka ładnych lat/ dostałam tę sukienkę od koleżanki /mamy dziewczynki, której niańkowałam/, bo po ciąży się nie mieściła do niej a może za bardzo jej brzuszek w tym wystawał bo kiecka mocno dopasowana. Ta kiecka była do kostek niemal, ale ja nie znoszę takich długich i sobie ją skróciłam;D

Eliza
fajne dzieciuszki, paski górują;D Miki i Danielo widzę identyczne te bluzy mają /poza kolorem i rozmiarem;D/

mój brzuch w 6 miesiącu wyglądał tak

Zobacz załącznik 313908 mam duży biust i brzuszek się mały wydaje, choc ja tam uważam, że i tak mały był do końca;-)

Ostatnia edycja:
Do góry