reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kasiuch to moze ty poród zeszłoroczny drugi raz przezywasz:) Ale ci strasznie współczuje:/
moze i tak...:(

Umi dokładnie mi o to chodziło :-D A z panem to dopiero miałby ubaw :-D

Kasiuch
ja tez życzę powrotu do zdrowia. Straszne nie móc nic zrobić.

No i dla OLKA 100 LAT!!!!
dziekuje

o i widze mam przybylo- wiec witam nowe mamy!

reklama
czesc dziewczny
ja dzis zalatana wiec wpadam tylko życzyć Wam wszystkim i każdej z osobna
SZCZEŚLIWEGO NOWEGO ROKU :tak:

kasiuch -milo, że wrocilas :tak:
wspolczuje problemow z kregoslupem, wiem doskonale co to znaczy... no i przedewszystkim - WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DLA OLKA!!!

KASIUCH - ojej współczuje mam nadzieje że szybko przejdzie ! :-) no i sto lat dla Olka :-)

KONICZYNKA - aaa myślałam że ona leży i tyle w tym wieku to by słabo było :-p :-D

VEGAS - Morfeusz :-D to nieźle od razu matrix mam na myśli :-p :-) również szczęśliwego nowego roku życzę :-)

A wy już dajcie spokój mojemu chomikowi gejowi :-D :-p w ogóle Nina wzięła jego poidełko co miał wcześniej ( z połowy opakowania po jakiejś kinder niespodziance :-D ) nalała tam wody i mu wsadziła :szok: moja 2 latka już umie się chomikiem zająć :-D:-D:-D :-p

A ja nadal w piżamie ... nic mi się nie chce a tu czas by było się ogarniać :dry: to bym do mamy już z małą poszła na jakiś obiad :-D :-p

ASHEARA - szczęśliwego ! :* :-)

Femme no dobra, koniec :-D Lepiej się ubierz, jest takie porzekadło że jak ubrany w sylwestra i nowy rok tak przez cały rok, patrz bo będziesz w piżamie cały rok zasuwać :-D

Kasiuch ja też witam :-)

Niech Nowy Rok przyniesie Wam radość, miłość, pomyślność i spełnienie wszystkich marzeń. A gdy się one już spełnia nich dorzuci garść nowych marzeń, bo tylko one nadają życiu sens. W Nowym Roku wielu szczęśliwych tylko chwil.

A dla Olka:
Jest w roku taki dzień, w którym smutki idą w cień, więc z okazji tego dnia, posłuchaj czego Ci życzę ja - dużo zdrowia i radości, szczęścia w życiu i miłości. Moc najpiękniejszych wrażeń, i spełnienia wszystkich marzeń. Życzą Marlena i Adaś:)

a my już wszystko naszykowane mamy. Ubrania przygotowane, dziecko teraz śpi i niech się wyśpi to się fajnie będzie bawic:) Zapiekanka zrobiona, wyglada mega pysznie, u teściowej ją zapieczemy by ser się fajnie na świeżo roztopił. J planuje o 18 wyjechac z domu. Po drodze kupic piwka i do teściowej.

Ja się ubieram w małą czarną, do tego dodatki srebrne. Lakierek na pazurkach srebrny, kolczyki srebrne, włosy będę miała rozpuszczone z grzywką. Buty czarne wysokie na szpilce. Tylko wybór torebki mi został czy wziąc srebrną czy czarną. Stroję się jak na bal;D

lolkak
zdrówka dla Ciebie;*

reklama
Lolkak ja też zdrówka życzę. My picollo mamy bo nie lubię alkoholowego.

Nam też uda się wyrwać na trochę, szwagierka robi małą imprezkę, kameralnie ale fajne towarzystwo.Jak będzie ładna pogoda to będzie ognisko i nocny kulig.

Z Julką zostaje siostra, ale idziemy dopiero jak Ją uśpimy a to kilka domów dalej, więc jak coś to jesteśmy na miejscu.

Do góry