reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Femme ślicznie wyglądałaś! Pasuję Ci brzuszek :tak:
Ja całą ciążę byłam wieeeelka na porodówce wszyscy pytali czy to na pewno nie bliźniaki :-D

No i gartulecję dla Ninki! dla mnie właśnie tak powinno wyglądać odpieluchowanie, dziecko jest wszystkiego świadome.

Eliza zdrówka dla Was. Sliczne Dzidzioły masz! pozazdrościć takiej gromadki.

Wczoraj gadaliśmy z M i chyba w kwietniu zaczniemy się starać żeby nastepne też ze stycznia było.

Vegas na prawdę masz duży biust :szok: szczerze najpierw zwróciłam na niego uwagę :-p A brzuszek wcale nie taki mały :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Femme ślicznie wyglądałaś! Pasuję Ci brzuszek :tak:
Ja całą ciążę byłam wieeeelka na porodówce wszyscy pytali czy to na pewno nie bliźniaki :-D

No i gartulecję dla Ninki! dla mnie właśnie tak powinno wyglądać odpieluchowanie, dziecko jest wszystkiego świadome.

Eliza zdrówka dla Was. Sliczne Dzidzioły masz! pozazdrościć takiej gromadki.

Wczoraj gadaliśmy z M i chyba w kwietniu zaczniemy się starać żeby nastepne też ze stycznia było.

Vegas na prawdę masz duży biust :szok: szczerze najpierw zwróciłam na niego uwagę :-p A brzuszek wcale nie taki mały :tak:
hehe no faceci też zwracają najpierw na niego uwagę, ale przywykłam.

jeszcze takie mam foty z 6 miesiąca

Zobacz załącznik 313909

hej Mamuśki
ostatnio sie opuściłam na forum ale Alexsio jest już dość absorbujący ale rozwija się cudownie :)
Chciała bym przy okazji złożyć wam życzenia Noworoczne samych sukcesów wychowawczych oraz wytrwania w postanowieniach na ten 2011 rok :)

a brzusie słodkie :D ach aż mnie na wspomnienia wzięło to już prawie 4 miesiace ...

lolak jak tam Majusia? jak sobie radzicie? Alexsio zrobił nam prezent na gwiazdkę i zaczął sie z plecków na brzuszek przekręca gada przy tym i ślini się niemiłosiernie hehe

wstaw jakie śaktualne zdjęcie
a to my 3 dni wstecz :)

UMI - ale ty świetnie wyglądałaś :-) jak ty to robisz że masz zawsze taką fajną fryzurkę pewnie musisz układać co ? ja to w ogóle nie umiem się posługiwać grzebieniem i lakierem itp :dry:

VEGAS - faktycznie mały brzuszek, ale taki zgrabniutki ;-) i faktycznie wielki biust :szok:-D :-p

KAAMAA - dziękuje :-) ja właśnie dla tego jej nie zmuszałam wcześniej ;-) chciałam żeby już rozumiała o co chodzi i teraz bez żadnych problemów poszło wytłumaczyłam wszystko i proszę od rana bez pieluchy ani razu się nie zsikała tzn zsikała się dwa razy ale do nocnika :-D :-) ... ooo jakie plany :-) fajnie ;-)

LOLKAK - ja mam zdjęcia brzucha prawie z każdego tygodnia :-D wspaniała pamiątka :-)

CLIO - Ładny masz uśmiech :-)

A Nina już dwa razy zrobiła ładnie siku na nocnik woła że siku chce i idzie sama zdejmuje majtki i robi :-D :-) od rana bez pieluchy i żadnej wpadki :-)

a dziękuję :)
dzisiaj daje alexowi cały słoiczek marchewki 1 raz bo wcześniej dostawał góra łyżkę stołową
a jakwy podajecie słoiczki lub własne smakołyki przed butelką czy zamiast moze po?

hej dziewczyny;)
jak taam po sylwestrze ?;***
pobalowałyście ?
ja nie bardzo siedziałam przy coli i soczku ;)

Szczęśliwego nowego roku ;) duzo szczęścia pomyślności i zdrówka dla maluchów ;***

A i jeszcze by do tego sylwestra doszło ze pokłociłam sie z K... o byle co sie czepia a ja bogu winna ;(

Dziewczyny w ktorym miesiący dowiedziałyście sie o płci dzidzi ;)

Ostatnia edycja:
reklama
hej dziewczyny;)
jak taam po sylwestrze ?;***
pobalowałyście ?
ja nie bardzo siedziałam przy coli i soczku ;)

Szczęśliwego nowego roku ;) duzo szczęścia pomyślności i zdrówka dla maluchów ;***

A i jeszcze by do tego sylwestra doszło ze pokłociłam sie z K... o byle co sie czepia a ja bogu winna ;(

Dziewczyny w ktorym miesiący dowiedziałyście sie o płci dzidzi ;)
ja w 4:)

Do góry