reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Co jeden post to lepszy :-D

Femme chyba nie będziesz go dyskryminować jak jednak jest innej orientacji? ;-) A klatka super. A tej rurki po papierze nie zjadł? Moje chomiki to zaraz wszystko cięły na wiór.

Patrz femme jak nie zjadł to sie okaże, ze nie dosć, ze gej to jeszcze bezzębny. Koniebcznie musiszmu dokupic kolezanke lesbijkę bomu na pewno smutno:-p

reklama
Nie no ja nie rozumiem co w tym takiego śmiesznego chomik też ma prawo do swojej orientacji!!! nie dyskryminujcie chłopa! :-D:-D

Jak dla mnie to Alechandro bardziej pasuje rodem z brazylijskiej telenoweli :-D

Umi
myslę że z kolejnego pana chomika byłby bardziej zadowolony niż z koleżanki lesbijki :-D

Ja tez już wymiękam :-D M mówi że pie***lnięte jesteśmy :-D stado matek polek z chomika się zgrywa.:-D

Ostatnia edycja:
witajcie melduje ze zyje, ale chyba mam rwe kulszowa i leze przykuta do lozka,

chcialam Wam zlozyc ZYCZENIA NOWOROCZNE WSzySTKIEEGO NAJ NAJ NAJ LEPSZEGO OBY NASTEPNY ROK BYL LEPSZY NIZ POPRZEDNI!!!!DLA WAS WASZYCH RODZIN I DZIECIACZKOW!

p.s dzis olek konczy roczek, i rok temu juz gryzlam sciany z bolu...:)

Kasiuch 100 lat dla Olka i tobie przede wszystkim zdrówka:-) bo jakos nie zaciekawie sie czyta twojego posta o chorobi
kaamaa a w sumie racja... po co mu koleżanka lesbijka... nie wiedziałby co z nia robić:-D

edit Kasiuch nie chce Ci prawićwyrzutów ale nie mogłaś do pierwszego poczekać z porodem?;-p

dziekuje niestety rwa nie jest jednorazowa i jak oli kegoslup to nawet do kibla ciezko przejsc, mam nadzieje ze przejdzie w koncu:( bo juz bylo ok ale jak troche zaboli to musze sie kasc od razu i najgorsze nie moge olka nosic i sie schylac, to bol jak skurcze krzyzowe:/

Najpierw miałam artroskopię stawu skokowego prawego,a teraz przed wczoraj miałam rekonstrukcję torebki goleniowej prawego stawu skokowego...ogólnie bolesna sprawa,ale teraz gips,rehabilitacja i do pracy w końcu ;-)

dziękuję za powitanie

Vegas i na co się w końcu zdecydowałaś??
na tę zapiekankę. Przynajmniej coś innego będzie..;)

Femme
o ja też mam chomisia:) Morfeusz się wabi hehe:) ma domek z akwariumu, na nk w galerii też mam jego fotki, możesz poszukac:) mało mam czasu, więc dzięki wszystkim za życzonka i MIŁEJ ZABAWY SYLWESTROWEJ, OBY ROK 2011 BYŁ LEPSZY I POMYŚLNIEJSZY:)

Ostatnia edycja:
Kasiuch Wszystkiego najlepszego dla Olka, a dla ciebie jak najmniej dolegliwości bólowych!!!!!
Umi, kaama Mam podobne zdanie, co do żałoby, którą się nosi w sercu :tak: Sama dziś wychodzę do znajomych, choć też w żałobie jestem.
KONICZYNKA - myślę że powinnaś powiedzieć pediatrze że Twoja mała się jeszcze nie przewraca :no: moja jak miała 6 miesięcy to już sama siedziała :sorry2:
Moja też siedzi sama, na brzuch się przewraca bez problemu, tylko w drugą stronę nie chce. Widocznie po tym jak raz spróbowała, stwierdziła, że jej się to nie podoba :-D

Dziś mam podły nastrój, a przyjaciółka telefonu nie odbiera:-(
Dobrze, że mogłam sobie o chomiku poczytać, to się trochę rozpogodziłam ;-)

Wszystkiego najlepszego w następnym roku, oby był lepszy od mijającego
:tak::tak:

reklama
Karolinka a ja Ciebie bardzo rozumiem,mój tata odszedł pół roku temu,wczoraj było równo pół roku jak go pochowaliśmy. Ja co prawda 3 miesiące po JEgo pogrzebie poszłąm do koleżanki na flaszkę,a 4 miesiące po pogrzebie poszłam z Łukaszem na dyskotekę,ale bardziej się upić i zapić smutki niż tańczyć...Będzie Ci bardzo długo ciężko mi pomogły rozmowy z psychiatrą...

Vegas to smacznego.

Lasencje SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 2011!!

Do góry