reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Femme to i tak dobrze ja to bym chyba raz na tydzień bym sobie przypominała :-D Kiedyś używałam plastrów dla mnie super sprawa, tylko mają jedną wadę do kleju przylejały się paprochy z ubrań i zaraz czarny był dookoła. Teraz na gumkach jedziemy, bo muszę ginkę zmienić, ale jakoś mi nie po drodze jest :-p

Domek dla chomika uhuu to ty zdolna bestia jesteś :-D No pokazuj, efekty.

reklama
KAAMAA- a ja właśnie słyszałam same negatywne opinie o plastrach :-p mi najlepiej służyły ringi ale one 50zł kosztują :dry: w nowym roku chyba sobie wkładkę zafunduje ;-)

A z domku dla chomika będziesz się śmiać :-D bo szkoda mi było kasy na klatkę i ma pudełko na zabawki z Ikei :-D:-D zaraz zrobię zdjęcie :-D :-p

Femme też myśłałam nad wkładką ale ginekolodzy nie polecają dla kobiet które dzieci chcą jeszcze wiec, więc u mnie odpada.

Obiecuję nie będę :-D chyba

E:

Wyprzedziłaś mnie z fotkami, nie no całkiem całkiem tylko świata biedny oglądać nie może :-D
Nie wiesz jaka to płeć to po ogonek zajrzyj :-D:-D

Ostatnia edycja:
femme prze agentka jestes...:-p nie no klatka full wypas:-)
kaamaa a czym to jest podyktowane? taka wkładka to chyba na 3-5 lat i potem ak sie ja wyjmie to mozna zajsc w ciaze chyba

KAAMAA - później można mieć normalnie dzieci ;-) zaleca się montowanie już jak się miało jedno dziecko bo jest łatwiej ją wstawić czy coś takiego ale nie żeby nie móc później mieć dzieci :-p ...no bidulek właśnie nie widzi :-p :-D dlatego w nowym roku zrobie mu prezent i kupie już tą normalną klatkę :-D

reklama
Kochane, mam na uwadze to, że do wieczorka niewiele z Was się tutaj pojawi na dłużej niż 10 minut ;-) W związku z tym chciałabym i ja złożyć Wam życzenia :tak:

Daj ludziom wiary...
Idź już Nowy Roku...
Tak mówi Rok Stary...
I znika...z łzą w oku...

Nowy Rok zawsze przynosi ze sobą nowe nadzieje, nowe plany i ufność, że marzenia tlące się w naszych sercach zostaną spełnione.

W 2011 roku życzę Wam przede wszystkim pogody ducha. Nieustającej wiary w siebie i silnego przekonania, że nie ma rzeczy niemożliwych. Niech nadchodzące "Jutro" przyniesie dni pełne miłości, beztroski i radosnego piękna przeplecionego śmiechem Maleństwa, o którym marzy każda z nas.

W tym 2011 roku będziemy szczęśliwsze, zdrowsze, bogatsze. To on przyniesie nam spełnienie w każdej sferze uczuć i pragnień. Tego Wam i sobie życzę, w to nieustannie wierzę.

SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!!

Do góry