reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Femme to i tak dobrze ja to bym chyba raz na tydzień bym sobie przypominała :-D Kiedyś używałam plastrów dla mnie super sprawa, tylko mają jedną wadę do kleju przylejały się paprochy z ubrań i zaraz czarny był dookoła. Teraz na gumkach jedziemy, bo muszę ginkę zmienić, ale jakoś mi nie po drodze jest :-p

Domek dla chomika uhuu to ty zdolna bestia jesteś :-D No pokazuj, efekty.

reklama
KAAMAA- a ja właśnie słyszałam same negatywne opinie o plastrach :-p mi najlepiej służyły ringi ale one 50zł kosztują :dry: w nowym roku chyba sobie wkładkę zafunduje ;-)

A z domku dla chomika będziesz się śmiać :-D bo szkoda mi było kasy na klatkę i ma pudełko na zabawki z Ikei :-D:-D zaraz zrobię zdjęcie :-D :-p

Femme też myśłałam nad wkładką ale ginekolodzy nie polecają dla kobiet które dzieci chcą jeszcze wiec, więc u mnie odpada.

Obiecuję nie będę :-D chyba

E:

Wyprzedziłaś mnie z fotkami, nie no całkiem całkiem tylko świata biedny oglądać nie może :-D
Nie wiesz jaka to płeć to po ogonek zajrzyj :-D:-D

Ostatnia edycja:
femme prze agentka jestes...:-p nie no klatka full wypas:-)
kaamaa a czym to jest podyktowane? taka wkładka to chyba na 3-5 lat i potem ak sie ja wyjmie to mozna zajsc w ciaze chyba

KAAMAA - później można mieć normalnie dzieci ;-) zaleca się montowanie już jak się miało jedno dziecko bo jest łatwiej ją wstawić czy coś takiego ale nie żeby nie móc później mieć dzieci :-p ...no bidulek właśnie nie widzi :-p :-D dlatego w nowym roku zrobie mu prezent i kupie już tą normalną klatkę :-D

reklama
Kochane, mam na uwadze to, że do wieczorka niewiele z Was się tutaj pojawi na dłużej niż 10 minut ;-) W związku z tym chciałabym i ja złożyć Wam życzenia :tak:

Daj ludziom wiary...
Idź już Nowy Roku...
Tak mówi Rok Stary...
I znika...z łzą w oku...

Nowy Rok zawsze przynosi ze sobą nowe nadzieje, nowe plany i ufność, że marzenia tlące się w naszych sercach zostaną spełnione.

W 2011 roku życzę Wam przede wszystkim pogody ducha. Nieustającej wiary w siebie i silnego przekonania, że nie ma rzeczy niemożliwych. Niech nadchodzące "Jutro" przyniesie dni pełne miłości, beztroski i radosnego piękna przeplecionego śmiechem Maleństwa, o którym marzy każda z nas.

W tym 2011 roku będziemy szczęśliwsze, zdrowsze, bogatsze. To on przyniesie nam spełnienie w każdej sferze uczuć i pragnień. Tego Wam i sobie życzę, w to nieustannie wierzę.

SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!!

Do góry