reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
czasem się czuję jakaś gorsza od gry komputerowej męża:p Od 21-ej obiecuje mi, że pójdziemy razem sobie kolację jakąś zrobic:] Spooooko:]

Ja ''zgłodniałeś już?''
J ''Ja Ci powiem kiedy zgłodnieję. Za 4 levele:)''

;/ yyyh!! ale czekam bo robi najlepsze kiełbaski z patelni;D

Hej hej :biggrin2:
Ja dzisiaj cały dzień poza domem z mamą na zakupy pojechałyśmy najpierw do auchan później do reala i tak na 5 godzin :-p kupiłam sobie portfel w sumie tylko :-p a tak to stówę na zakupy do domu wydałam i kapcie dla Niny :biggrin2: no i kupiłam Kubie czapkę bo do tego żadna czapka nie pasuje i marznie mu łepetynka :-D to wybrałam sama i ciekawa jestem jak cholera jak będzie wyglądał :-D :-p za to moja mama sobie kupiła kurtkę za 900zł i buty za 350zł -_-:dry: komu lepiej :-p :-p ale trzeba przyznać że i buty i kurtka super :biggrin2: zresztą buty z czasem jej pewnie powinę bo mamy ten sam rozmiar :-D :-p

A tak w ogóle to ile wy tu stron nadrukowałyście :szok: :dry:

PALUS - mój do 21 pracuje :dry: zanim doczłapie się do domu jest 21:30 :dry: a ty mówisz że 18 to długo :-D :-p

ASHEARA - nie sprzedałam jak kasy potrzebowałam w wakacje :-( ale kupie sobie w przyszłym roku to jest jedno z moich postanowień :-D :-p

VEGAS - świetne są te sanki ;-) ... haha niezłego masz męża padła bym ze śmiechu po takim tekście :-p :-p

OLCIA - nikt Cię nie lubi :-p :-p

FIRANA - :-)

MIGOTKA - a czemu w szpitalu jesteś bo ja nie wtajemniczona ?

Co do tematu kulinarnego nie wypowiadam się bo gotować nie umiem :-D:-D

MISIA - też uwielbiam ziemniaki :-) ziemniaki z sosem mogę jeść same :-p

UMI - to nawet ja wiedziałam co to bogracz :-D :-p

Aaaa i odkryłam chyba skąd u Niny ciągle temperatura :dry: jej chyba po prostu piątki wychodzą bo ciągle łapki do buzi bierze i gryźć chce :dry: a to chyba akurat pora na piątki co ?

Ostatnia edycja:
Ja gotuje 2 obiady. Nam z Adasiem zupke na dwa dni. Ja lubie zupe. Seba je sporadycznie-no chyba,ze jakaś sycąca- np.żur albo grochówka. Dlatego dla niego drugie-ja rzadko jem.

Jako dziecko byłam niejadkiem. Do dziś wielu rzeczy nie jem. Jak byłam mała żywiłam się chlebem z masłem, ziemniakami(w każdej postaci- do tego sos -ale broń Boże mięso, no i zupy. Urodziłam się z wagą 3kilo, Adaś 4,2-nie wiem po kim,bo nawet tatuś ważył 3,8.Chyba w lepszych czasch żyjemy.

reklama
Vegas a wiem!!! my na to mówimy zupa gulaszowa:-p i szczerze to nie bardzo mi to smakuje ale moja rodzina sie zawsze tym zajadała za 4 level nie no padam:-D
femme widzisz mądralo?:-p codo piatek to Kacper ma odkad skończył 13 miesiecy ale za to czwórek brak
lenka mój młody tez jak nie woła am to ja dostaje schizy ze cos mu jest:/ i przewaznie to sie sprawdzało. Dobrzeże ma apetyt
lolkak ja tez w domu sylwka spedze:-p

Do góry