reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
czasem się czuję jakaś gorsza od gry komputerowej męża:p Od 21-ej obiecuje mi, że pójdziemy razem sobie kolację jakąś zrobic:] Spooooko:]

Ja ''zgłodniałeś już?''
J ''Ja Ci powiem kiedy zgłodnieję. Za 4 levele:)''

;/ yyyh!! ale czekam bo robi najlepsze kiełbaski z patelni;D

Hej hej :biggrin2:
Ja dzisiaj cały dzień poza domem z mamą na zakupy pojechałyśmy najpierw do auchan później do reala i tak na 5 godzin :-p kupiłam sobie portfel w sumie tylko :-p a tak to stówę na zakupy do domu wydałam i kapcie dla Niny :biggrin2: no i kupiłam Kubie czapkę bo do tego żadna czapka nie pasuje i marznie mu łepetynka :-D to wybrałam sama i ciekawa jestem jak cholera jak będzie wyglądał :-D :-p za to moja mama sobie kupiła kurtkę za 900zł i buty za 350zł -_-:dry: komu lepiej :-p :-p ale trzeba przyznać że i buty i kurtka super :biggrin2: zresztą buty z czasem jej pewnie powinę bo mamy ten sam rozmiar :-D :-p

A tak w ogóle to ile wy tu stron nadrukowałyście :szok: :dry:

PALUS - mój do 21 pracuje :dry: zanim doczłapie się do domu jest 21:30 :dry: a ty mówisz że 18 to długo :-D :-p

ASHEARA - nie sprzedałam jak kasy potrzebowałam w wakacje :-( ale kupie sobie w przyszłym roku to jest jedno z moich postanowień :-D :-p

VEGAS - świetne są te sanki ;-) ... haha niezłego masz męża padła bym ze śmiechu po takim tekście :-p :-p

OLCIA - nikt Cię nie lubi :-p :-p

FIRANA - :-)

MIGOTKA - a czemu w szpitalu jesteś bo ja nie wtajemniczona ?

Co do tematu kulinarnego nie wypowiadam się bo gotować nie umiem :-D:-D

MISIA - też uwielbiam ziemniaki :-) ziemniaki z sosem mogę jeść same :-p

UMI - to nawet ja wiedziałam co to bogracz :-D :-p

Aaaa i odkryłam chyba skąd u Niny ciągle temperatura :dry: jej chyba po prostu piątki wychodzą bo ciągle łapki do buzi bierze i gryźć chce :dry: a to chyba akurat pora na piątki co ?

Ostatnia edycja:
Ja gotuje 2 obiady. Nam z Adasiem zupke na dwa dni. Ja lubie zupe. Seba je sporadycznie-no chyba,ze jakaś sycąca- np.żur albo grochówka. Dlatego dla niego drugie-ja rzadko jem.

Jako dziecko byłam niejadkiem. Do dziś wielu rzeczy nie jem. Jak byłam mała żywiłam się chlebem z masłem, ziemniakami(w każdej postaci- do tego sos -ale broń Boże mięso, no i zupy. Urodziłam się z wagą 3kilo, Adaś 4,2-nie wiem po kim,bo nawet tatuś ważył 3,8.Chyba w lepszych czasch żyjemy.

reklama
Vegas a wiem!!! my na to mówimy zupa gulaszowa:-p i szczerze to nie bardzo mi to smakuje ale moja rodzina sie zawsze tym zajadała za 4 level nie no padam:-D
femme widzisz mądralo?:-p codo piatek to Kacper ma odkad skończył 13 miesiecy ale za to czwórek brak
lenka mój młody tez jak nie woła am to ja dostaje schizy ze cos mu jest:/ i przewaznie to sie sprawdzało. Dobrzeże ma apetyt
lolkak ja tez w domu sylwka spedze:-p

Do góry