reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

umi dagrasso o wez teraz to mi dopiero smaka narobiłaś kobieto.wiem o który ci sos chodzi wiem;-) ja robie w domu i jeszcze nikt nie narzekał ale moi bracia zjedza wszystko na prawde wszystko tyko zeby sie nie ruszalo i nie piszczało;-)

reklama
misia haha niezła jestes. Ze mnie do tej pory sie smieją ze jak byłam na jakims bilansie to ukradłam lekarzowi słuchawki i uciekałam po całej przychodni:-p
Vegas co to jest Bogracz?

edit misia niezła jestes:-D

no i co ja zrobie ze lubie ziemniaki no. ale na zdroie to mi chyba nie wyszło. urodziłam sie z wagą 2550g ale ta ziemniaczaną dietą sobie odbilam i teraz mam az nadtto ale i tak nie potrafie sie powstrzymac przed kolejna porcja frytek ;-)

misia haha niezła jestes. Ze mnie do tej pory sie smieją ze jak byłam na jakims bilansie to ukradłam lekarzowi słuchawki i uciekałam po całej przychodni:-p
Vegas co to jest Bogracz?

edit misia niezła jestes:-D
ja na to mówię zupa ściepkowa, ale jaka pyszna;D dajesz tam ziemniaczki pokrojone w kosteczkę, papryki te kolorowe w kosteczkę, mięseczko z kurczaczka, przypraw dużo, ja lubię na ostro:) I ona jest gęsta i mniamuśna;D nie wiem czy coś jeszcze tam jest, jak już pisałam mama robi te zupy a z pamięci to nie bardzo pamiętam..:p no i to nie jest jasna zupa, mama robi coś co powoduje, że zupka jest ciemniejsza hehehe;D weź mnie tu nie kompromituj Umi;d

Ooo Misia a ja się urodziłam mając 2560g:)

dobrze ze mi przypomnialaś ja tu z wami gadu gadu a nie gotowe jeszcze nic. ja ide chyba w spodniach niby u K jest bardzo ciepło w domu ale na kiecke nie mam ochoty. a poza tym to taka domówka a nie jakiś wytworny bal...;-)

dobrze ze mi przypomnialaś ja tu z wami gadu gadu a nie gotowe jeszcze nic. ja ide chyba w spodniach niby u K jest bardzo ciepło w domu ale na kiecke nie mam ochoty. a poza tym to taka domówka a nie jakiś wytworny bal...;-)
u nas niby też domówka, ale w Sylwka zawsze mam kieckę, to taki czas mojej kobiecości;D za dnia hasam w gaciach to w Sylwka trzeba poszalec:)
Mam nadzieję, że za rok wypali by Sylwka miec w górach:p

Moi rodzice jutro mają 38 bodajże rocznicę po ślubie. Podziwiam:)

reklama
ooo ja to marze o takim sylwku w górach, tylko nie na stoku a przy kominku w chatce z Kamilem.... to moje wymarzone rozpoczecie nowego roku..;-)
no u nas to domek, domek, ja nie umiem jeździc na nartach;D jakieś antytalencie ze mnie - ani gotowac, ani jeździc na nartach ehehe:)

wiecie, że miałam wzrost przy urodzeniu 47cm? Kompletnie sobie nie wyobrażam tak małego maluszka:D no i w 39tc się urodziłam. Do dziś ze mnie kurdupelek:p

Ciekawe co z Migotką..

Ostatnia edycja:
Do góry