reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Ale jestem wkurzona!! :wściekła/y:
Obejrzałam jakiś filmik na youtube jak dzieciak rzucał kotem o ścianę, o kanapę, a jakiś idiota to kręcił! :wściekła/y: Zabiłabym własnymi rękami, nie dzieciaka, bo mały,chociaż już też powinien pewne rzeczy rozumieć, ale chyba nie ma go kto tego nauczyć :dry:, ale tego debila co to kręcił!! :wściekła/y: Nie obejrzałam do końca, bo po prostu nie mogłam, jak dzieciak walnął kotem o kanapę to wyłączyłam :-( Takim czymś powinna zająć się policja!
YouTube - Kot kaskader
Uwaga, bo straszne :-:)-:)-(

umi nie chodzi o to czy to kot, pies, mysz czy jeszcze jakieś inne zwierze. Ale zwierze przecież jest żywe, przecież czuje! O ścianę to chętnie bym tak rzuciła tym kimś kto to kręcił :dry:

anetka wiem ze czuje ale nawet jak pisałam nie znoszac kotów nie zrobiłabym czegos takiego... Nawet Kacprowi bym nie pozwoliła... Nie mamy zwierzat ale w mojej rodzinie jest sporo i ja sobie nie wyobrazam zeby mógł w przyszłosci tak zwierze potraktowac

reklama
Ten kto pozwolił na to dziecku musi być chyba jakimś strasznym człowiekiem... no nie wiem jak tak można. Ale co do dziecka.. to na moje oko wygląda tak na ok. 3 lata.. to chyba też powinno wiedzieć jak traktować zwierzęta, to przecież moja Zuzia ma 1,5 roku a nie zrobi krzywdy psu.. głaszcze ją, tuli, daje buzi, ale żeby szarpać czy bić to nigdy w życiu! :no:

Do góry