reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Bry
ale naskrobałyscie.

Co do karmienia starszaki byly karmione 9mies. a Mikiego niewiem ile bede karmic, w tej chwili mam duzo pokarmu a maly sie nim najada, a w dzien je tylko zupke i deserek a potem mam cyce jak donic i cieknie mi mleko wieczorem... ;] heh

Dzis chyba musimy wybrac sie na male zakupy bo troszke potrzebnych rzeczy sie konczy...;] a tak wogole to mam lenia i nic mi sie nie chce.
Daniel kicha ehhh oby malego nie zarazil.... :-(

reklama
Witajcie moja pobutka była o 3:30... mały zasnął, ale ja juz nie dałam rady i tak dopiero o 6 zdrzemnęłam sie na jakieś 30 min

A co do karmienia to ja strasznie załuje ze nie karmiła no jakos jak byłam w ciazy przez mysl mi nie przeszło ze karmienie mi nie wyjdzie... a po porodzie taka kicha:/

lolkak a gdzie chory, on nie spi mi w nocy odkad skonczył 4 miesiac i od tamtego czasu z małymi przerwami non stop sie budzi, a dzis sie obudził 2 razy ale ten drugi mnie wybił ze spania i nie mogłam zasnąć on jak sie napił pogadał sobie i zasnał a ja juz nie potrafiłam

OLCIA - ja tam uważam że mrozy to najlepsze lekarstwo ciepło ją opatulę i niech sobie pooddycha ;-)

Ale K mnie wkurzył :angry: mam już dosyć tego palanta ... :sorry:

O:) przeczytałam wszystko od wczoraj:)
co do tych porodów to juz wole wiecej nie czytac bo mnie ciarki przechodzą.
a jesli chodz o karmienie to chcialabym karmic conajmniej do 6miesiecy ale zobaczymy jak to wyjdzie, przynajmniej mam juz czym bo cyce mam prawie 3 roz wieksze:(

Witam rano ;-)

U nas dzisiaj nocka w miarę :tak: Zuza jak zwykle przyszła do nas do łóżka, ale za to obudziła się przed 10 :-)
Biedna jest chora, głos ma bardzo zmieniony, jutro chyba jednak pójdziemy z nią do lekarza.

lolkak a butelkę Lovi próbowałaś?? Zuzia miała problem z butelką Avent a Lovi od razu załapała.

patrycja szybkiego powrotu do zdrowia :tak:

femme co z nim znowu?

"jestes falszywa suka tyle mam ci do powiedzeniaaa puszczac po dyskotekach kazdy sie potrarfi zycze ci z calego serca by cie to samo spotkalo a niem usze bo i tak cie psotka pustaku jeden " Wiadomość na nk od SOSO :-D:-D:-D

Nie no dziewczyna na poziomie :-D:-D nie zna mnie w ogóle a wie że puszczam się na dyskotekach:-D:-D:-D nie no padłam po prostu leżę :-p a póki była ankieta była taka sweetaśna :-D :-p przez chwilę miałam wyrzuty że może powinna dostać szanse że może nie jest tak pusta i zakłamana jak by się wydawało ;-) no ale moje wątpliwości pięknie się rozwiały :-)

Aha i nie chcę rozdmuchiwać tematu żeby nie było chciałam się tylko tym podzielić tym przeżyciem :-p

reklama
Anetka zaczęłam właśnie od Lovi. Później próbowałam Avent, TT i taką jakąś nie firmówkę dołączoną do laktatora i zero picia :dry: Dawała jej też moja mama,mój a nawet mój brat też bez rezultatu.

Umi o rany to ja Ci współczuję! Jak Ty dajesz radę ?!

Do góry